#ShowYourLove | eerbetoon aan 35 miljoen hiv-patiënten en MH17

Katy Perry maakte in samenwerking met Unicef een nieuwe videoclip voor haar nummer Unconditionally. Ze wilt op deze manier de 35 miljoen hiv-patienten steunen. Aan boord van de Malaysia Airlines vlucht MH17 (op 17 juli j.l.) zaten doorrijzigers op weg naar Melbourne, Australia. Zij zouden deelnemen aan de internationale aids-conferentie die in deze stad Down Under gehouden werd. Ik vind het een prachtig gebaar dat zij dit nummer opdraagt aan alle slachtoffers die op die bewuste donderdag om het leven kwamen en slachtoffers werden van oorlogsgeweld. Lees verder om de clip te bekijken.

showyourlove-550x300De Amerikaanse popzangeres  laat 21 juli op haar Facebook pagina weten dat de videoclip die zij als ambassadrice van Unicef in samenwerking met Unicef maakte, opgedragen is aan de vele slachtoffers van vlucht MH17. Deze clip is gelanceerd op het internationale aids-conferentie waar vele mensen samen komen om de 35 miljoen mensen die (vaak in stilte) lijden aan aids/hiv. Deze clip is gemaakt om aandacht te vragen en bewustzijn te creëren voor hiv (human immunodeficiency virus). 

#ShowYourLove

In deze nieuwe videoclip van het nummer Unconditionally brengen zij jonge mensen die zowel hiv-positief als hiv-negatief samen, en dat allen door de #ShowYourLove.

Wat vind jij van de clip en dit mooie gebaar?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 25 juli 2014 / 13:43

  Wat een mooi gebaar, en wat een mooie clip om te zien ::)

 2. 24 juli 2014 / 18:42

  Wat lief dat ze dat hebben opgedragen aan de slachtoffers. Ik kreeg wel een brok in mn keel toen ik gisteren naar de tv keek en al die lijkwagens zag op de snelweg met alle mensen er langs.. echt wauw wel een eervolle gebeurtenis.

 3. 24 juli 2014 / 16:29

  Wat een mooi gebaar inderdaad.. Ik vind het zo vreselijk..

 4. 24 juli 2014 / 14:34

  Wauw, wat een ontzettend mooi gebaar. De clip vind ik ook heel erg mooi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Herinnering lopende winacties

Hi allemaal! Je hebt nog maar een aantal dagen om je op te geven voor de lopende winacties. Zo maak...

Sluiten