Shoplog | H&M, MAC, Digimaxx & Primark

Vandaag heb ik een shoplog voor jullie, en jawel, dit keer in video vorm! Ik vroeg jullie zaterdag op Instagram of het een yay of een nay werd en jullie stemde allemaal yay! En zo geschiedde, en maakte ik mijn eerste shoplog video. Ik vind het erg leuk om mijn laatst geshopte items op deze manier met jullie te delen. Al blijft het wel wat onwennig om tegen een camera aan te babbelen die niets terug zegt, nu weet ik gelijk weer waarom ik niets met presenteren heb hihi. Anyway, een shoplog voor jullie met daarin onder andere items van de H&M, Digimaxx, Primark en MAC. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Het lijkt mij erg leuk als jij je abonneert op mijn YouTube kanaal!

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

liefs linda

Follow on Bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. kelly
  Auteur
  24 juni 2014 / 19:03

  Komt er een primark in dord?? Woooow! Eindelijk eentje lekker vlakbij 🙂

 2. inspiredbylifee
  16 mei 2014 / 14:57

  Jij hebt goed geshopt! Leuk aankopen

 3. Kirsty
  Auteur
  16 mei 2014 / 14:39

  Leuke shoplog! Je bent goed geslaagd zo te zien! Ik vind het zwarte tasje van de Primark superschattig en naar de BB Cream van The Body Shop ben ik nog heel benieuwd 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Marokkaans kleimasker van Yves Rocher

'Tradition de Hammam' staat er op de tube van dit Marokkaanse kleimasker van Yves Rocher. Dit roept bij mij altijd...

Sluiten