Review | Yves Rocher Cherry oil lipstick

Mijn interesse werd gewekt door een nieuwe, fruitige lijn van Yves Rocher. Ik ben dol op fruit en ik word er dan ook extra vrolijk van als dit is verwerkt in een van mijn favoriete make-up producten, namelijk lipsticks! Yves Rocher heeft een ‘Cherry oil’ lijn uitgebracht en vandaag ga ik jullie 3 van deze lipsticks laten zien. Want fruit in een lipstick, is dat eigenlijk wel wat?

3Vandaag laat ik jullie 3 nieuwe lipsticks zien, die op basis van kersen olie zijn gemaakt. Bij het zien van de lipsticks moest ik er gelijk 3 in mijn mandje klikken in de webshop, ik werd er haast naartoe getrokken! Ik testte ze en maakte foto’s, et viola, zo was er een nieuwe review op le blog geboren! 13De lipsticks vallen op door hun mooie intens rode, half doorzichtige hulzen. De vormen zijn strak en toch speels. Enkel het logo en de letters ‘Yves Rocher‘ sieren de hulzen, minimalisme ten top! Onderop staat de naam van de lipstick met een nummer, iets wat ik zelf erg fijn vind.9Wat zegt Yves Rocher: ‘Voor het eerst hebben de onderzoekslaboratoria voor natuurlijke cosmetica van Yves Rocher bij het creëren van een lipstick gekozen voor kersenolie. Kersenolie zorgt voor een buitengewone glans en weerspiegeling van het licht. De lippen krijgen een natuurlijke stralende glans en hebben een intense, onweerstaanbare kleur.’

Verrijkt met 100% kersenolie.12De lipsticks zijn niet alleen snoepjes om te zien, ze ruiken ook nog eens naar een zoete kers! Hmm, het is dan ook een feest om deze lipsticks aan te brengen. Op je lippen is de geur vrij subtiel en niet overdreven aanwezig. Een lipstick bevat 3,5 gram product.108Yves Rocher brengt in deze lijn 12 uiteenlopende kleuren op de markt. Zelf koos ik voor 32. Rose Cocktail, 51. Rouge Groseille en 42. Rose VIF.

72V.l.n.r.: zonder flits
32. Rose Cocktail | 51. Rouge Groseille | 42. Rose VIF
1V.l.n.r.: met flits
32. Rose Cocktail | 51. Rouge Groseille | 42. Rose VIF

Iedere lipstick heb ik 2 keer geswatcht, links 1 laag en daarnaast heb ik de kleuren opgebouwd.

32. Rose Cocktail

1614Een mooie frisse, zacht roze kleur met een peach-kleurige ondertoon, goed draagbaar overdag wanneer je gaat voor een subtiele kleur en glans.

51. Rouge Groseille

156Een warme oranje, rode kleur. Ook deze heeft een mooie subtiele glans.

42. Rose VIF

174Dit is zeker mijn favoriete kleur uit het rijtje, een mooie roze kleur die goed opvalt.

collage 2De lipsticks nogmaals overzichtelijk op een rijtje.

collage 1Conclusie
Ik ben erg te spreken over deze Cherry oil lipsticks! Ze glijden soepel over je lippen, de kleuren zijn, de lipstick verdeeld zichzelf mooi en hij accentueert mijn velletjes niet. Je lippen voelen goed verzorgd aan en blijven bij mij 2 uur mooi zitten, hierna vervaagt de kleur geleidelijk aan. Iets wat ik persoonlijk erg fijn vind.

De Cherry oil lipsticks vind je online en in de winkels van Yves Rocher voor €11,90. En Psssst! Je kan ze nu online met een voordeel van 50% kopen voor €5,59.

Lijkt het jou wat, lipsticks van kersenolie?liefs lindaFollow on Bloglovin

Delen:

26 Reacties

 1. kelly
  Auteur
  24 juni 2014 / 03:22

  Mooie kleurtjes en ze lijken me heel fijn. Ze doen me denken aan de loreal rouge caresse lipsticks, mijn favoriet!
  Keep on bloggin Linda!

 2. 21 juni 2014 / 20:55

  Ze zien er goed uit, al moet ik zeggen dat ze in het echt veel mooier zijn dan ze op de meeste foto’s van dit product lijken…De roze kleur vind ik waanzinnig mooi en hij staat je heel erg goed!
  Groetjes Petra

 3. Bo
  21 juni 2014 / 12:42

  Fijne review! Ziet er goed uit 🙂

 4. Esra
  Auteur
  19 juni 2014 / 20:31

  Mooie lipsticks, ziet er heel goed uit! X

 5. 19 juni 2014 / 18:04

  Wat een fijne review! Ik heb andere reviews gelezen en werd daar niet zo enthousiast van omdat het pigment niet zo sterk leek, maar blijkbaar kan je de kleur wel opbouwen als ik naar jouw foto’s kijk! Vooral Rose VIF vind ik wel erg mooi!

 6. melfortune
  19 juni 2014 / 15:10

  Heel mooie kleuren!
  x

 7. Esther
  Auteur
  19 juni 2014 / 13:54

  Mooie kleurtjes, staan je stuk voor stuk mooi!

 8. Sylvana
  Auteur
  19 juni 2014 / 13:45

  Wat een mooie kleurtjes, ik kende ze nog niet!

 9. 19 juni 2014 / 09:51

  Ze zien er heel erg leuk uit, al die verschillende kleurtjes. Prachtige swatches. Trouwens wat leuk dat je meer artikelen online zet de laatste dagen! 🙂

  • 19 juni 2014 / 10:19

   De voetbal artikelen zijn een ‘extra’ zeg maar 🙂 Vind het wel erg leuk dat mensen dan nog eens terug komen én reageren! Ben nog een beetje aan het puzzelen voor een vaste planning straks met de nieuwe lay-out. Zodat mensen weten wanneer er iets komt 🙂

   • 20 juni 2014 / 10:42

    Ja precies misschien om de dag een idee of een paar dagen in de week! Ligt er nu ook aan hoeveel tijd je natuurlijk heb en ben super benieuwd naar je nieuwe lay-out. Het gaat vast mooi worden <3

 10. inspiredbylifee
  19 juni 2014 / 08:41

  Ik vind ze allemaal erg leuk en ook super goed bij je staan!

 11. 19 juni 2014 / 08:19

  De roze staan je ontzettend goed, mooie kleurtjes!

 12. 19 juni 2014 / 07:59

  Die kleuren zijn echt ge-wel-dig! <3 Precies de kleuren die ik ook graag draag. Vooral Rose VIF vind ik super en staat je ook erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Holándress

Het is bijna zover, de tweede WK wedstrijd waar heel Nederland na de overweldigende wedstrijd, naar uit kijkt! Vandaag heb...

Sluiten