Review | Sleek blush

Life’s a peach! Deze exotische kleur doet mij denken aan lange zomer avonden, strandfeesten en fruitcocktails. Het is velen van jullie vast niet ontgaan dat Sleek nu ook in Nederland over de toonbanken vliegt. Vandaag laat ik jullie mijn eerste echte blush van Sleek zien!

5Het was groot nieuws, ‘Sleek komt naar Nederland!’ Maar liefst 6 winkels maakte ruimte voor dit prachtige Engelse budget merk. Sleek heeft al vrij lang mijn aandacht, maar doordat het in Nederland alleen online verkrijgbaar was, is kopen er niet eerder van gekomen. Bij het nieuws dat V&D ze gaat verkopen zorgde er al snel voor dat ik in de auto richting de sta sprong.

2Het design van de blush is mooi, mat zwart, strak en naast wat sierlijke letters is er alleen zwart te bekennen. Less is duidelijk more in dit geval.7Ook is hij vrij compact waardoor hij makkelijk op te bergen is en ook in vrijwel iedere tas past. Ook bevat hij een spiegel, erg fijn.

1De kleur van de blush is Life’s a Peach, nr. 922. En bevat 8 gram poeder.

Ingrediënten:
Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI. 77891, CI. 15850, C1 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499 CI 77742]

1068De poeder komt vrij makkelijk los, aftikken is wel zo handig als je ‘fallout’ wilt voorkomen.

col 1Links: naturel.    Midden: blush subtiel aangebracht.    Rechts: blush opgebouwd.

De blush heeft een mooie heldere oranje kleur, een kleur die het op mijn huid goed doet. De blush is gemakkelijk in kleur op te bouwen, en daar hou ik van. Zo kan ik zelf per dag kijken hoe ik de blush wil dragen. Op de foto hieronder heb ik hem wat heftiger aangebracht om goed te kunnen laten zien wat de kleur doet.

col 2Op de foto’s draag ik een BB cream en geen dekkende foundation, hierdoor valt mijn huid wat lichter en roder uit dan normaal.

Conclusie
Wat een leuk budget merk! En naar mijn idee ook echt een verrijking voor de Nederlandse beauty liefhebbers. Het is een fijn en kwalitatief ook een goed product. Een fijne budget topper!

De blush is in geselecteerde filialen van Vroom & Dreesman en kost €5,49. Wat betekent dat het evenveel kost als in de Sleek webshop.

 

Heb jij Sleek al gespot in de winkel?

 

 

De geselecteerde filialen vind je in: Amsterdam Noord, Dordrecht, Heerlen, Hoofddorp, Roosendaal & Rotterdam Zuidplein.

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

14 Reacties

 1. 29 september 2014 / 09:50

  Oeh la la, wat een prachtige blush! De kleur staat je erg mooi.

 2. 28 september 2014 / 12:55

  Leuk kleurtje! Ik weet dat hij bij de V&D bij mij in de buurt zit, maar ik heb nog geen tijd gehad om even te kijken.

 3. 28 september 2014 / 11:39

  Ik heb deze ook, erg mooi! En wat een mooie foto’s 🙂

 4. 28 september 2014 / 11:26

  Ik vind hem echt prachtig, ik moet echt eens gaan inslaan bij V&D Zuidplein, maar ik heb nog geen geld.

 5. 28 september 2014 / 11:04

  Mooie blush. Staar je goed. Ik hoop dat Sleek ook in meerdere filialen verkrijgbaar zal zijn.
  Love,

 6. 28 september 2014 / 09:41

  Prachtige kleur om te zien, hij staat je erg goed…
  binnenkort wil ik eens gaan kijken op Zuidplein in Rotterdam naar de Sleek producten, maar mijn in Rotterdam te doen lijstje is al weer veel te lang aan het worden…Nieuwsgierig ben ik wel!

 7. 28 september 2014 / 08:58

  Wauw, echt een prachtige kleur die je heel erg mooi staat Linda. Sleek is echt een fijn merk die bijna nooit teleur stelt!

 8. 28 september 2014 / 07:43

  Nee, nog niet gespot! Heb laatst wel van een ander merk deze kleur gekocht. Erg mooi.

 9. 28 september 2014 / 07:25

  Ziet er goed uit! Helemaal gaaf dat Sleek nu ook in Nederland verkrijgbaar is, ik hoop dat ze het aantal winkels snel (en dan graag richting het noorden ;)) gaan uitbreiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Catrice Million Brilliance

Hi there! Ik heb het geprobeerd, flawless wakker worden, net als Beyoncé. Maar in tegenstelling tot de rest zijn mijn...

Sluiten