Review | Revlon parfumerie nagellak


5

7Deze limited edition lijn van Revlon bevat, zoals de naam al doet vermoeden, een parfum. Wanneer ik aan het flesje ruik komt alleen de geur van nagellak naar boven. Ik ben heel erg benieuwd hoe dat op mijn nagels zal zijn.

1Ik ging voor ‘African Tea Rose’, een mooie roze kleur met een blauwe ondertoon. Het flesje is van glas en bevat 11,7 ml nagellak. De ronde dop vind ik leuk en bijzonder, geeft dit design duidelijk iets extra’s. Ook ligt hij verrassend fijn in de hand. 2Het kwastje is lang en wel wat aan de smalle kant, ondanks dat lakt hij wel heel erg fijn.4En dan de swatches! Links heb ik een foto gemaakt met flits, hier zie je duidelijk ook wat paarse glinsteringen naar voren komen. Rechts is de foto zonder flits. En, waar we natuurlijk allemaal benieuwd naar zijn, zit er echt een geur aan deze nagellak?

Yes, mijn nagels ruiken heerlijk naar rozen. Wat Afrikaanse Thee Rozen precies zijn weet ik niet, maar het ruikt lekker. De geur is niet overdreven aanwezig en ook niet een ‘oude wijven’ rozen geur. Deze bezorgt mij immers geen hoofdpijn, thank god!

De lak dekt goed na één laagje, op de foto draag ik er wel twee, voor de houdbaarheid draag ik graag een extra laag, maar dat is dus eigenlijk niet nodig.

6Wel smeer ik erna een topcoat eroverheen (Revlon topcoat kocht ik voor €3,- bij Big Bazar) zodat ik extra lang van dit kleurtje kan genieten.

3Conclusie
Ik vind de nagellak net zo fijn als dat hij leuk en mooi is. Het flesje staat mooi te zijn op mijn secretaire (mijn omgebouwde kaptafel) en ook op mijn nagels vind ik de kleur onwijs mooi. Zelden was ik zó enthousiast over een nagellak en het design, de heerlijke geur komt daar als verassing nog eens bij. En met een goede base en topcoat blijft hij zeker 5 dagen mooi zitten op je nagels.

Ik kocht deze beauty bij de Etos voor €8,00.

Wat vind jij van geparfumeerde nagellak?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

15 Reacties

 1. 1 september 2014 / 10:44

  Ik heb een keer nagellak met een citroengeurtje gehad, heerlijk vond ik dat! Zat ik in de klas lekker aan mijn nagels te ruiken (alle andere kinderen vonden mij vast een freak haha). Rook je de rozengeur ook nog na de topcoat?

 2. 31 augustus 2014 / 19:09

  Alleen het flesje is al geweldig <3 En de kleur is ook nog eens gaaf!

 3. 29 augustus 2014 / 17:01

  Ik vind het echt een heel leuk en vooral gaaf kleurtje zeg! 😀 Het flesje is trouwens ook super mooi <3

 4. 29 augustus 2014 / 14:53

  Het flesje alleen is al leuk! Gave kleur ook!

 5. 29 augustus 2014 / 14:52

  Wauw wat een mooi kleurtje zeg! Ziet er goed uit. (:

 6. 29 augustus 2014 / 12:59

  Ik was hier al zo nieuwsgierig naar maar wat een mooie kleur en een fijne geur is altijd goed x

 7. 29 augustus 2014 / 12:43

  Wat een ontzettend mooi product! Ik vind Revlon echt een mooi merk. Dit kan inderdaad heel mooi staan als decoratie, maar ook op je nagels ziet deze nagellak eruit als een feestje. x

 8. 29 augustus 2014 / 12:02

  Aah ik ben verkocht!. Ik vind het flesje alleen al zo leuk om neer te zetten. Maar de kleur is ook pretty!

 9. 29 augustus 2014 / 11:26

  Wat een prachtig flesje! En dan nog mooie lak ook, super.

 10. 29 augustus 2014 / 11:07

  Oh wauw wat een prachtige lak , de verpakking ziet er alleen al erg mooi uit.

 11. 29 augustus 2014 / 09:38

  Tjonge wat een schattig flesje, de kleur is heel erg mooi en de geparfumeerde geur is echt een welkom extraatje….wat een toppertje!

 12. 29 augustus 2014 / 06:30

  Waaaauw, deze nagellak is veruit de mooiste die ik ooit heb gezien. Wat een pareltje! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New in | MANGO Touch Saffiaanachtige clutch

Hi y'all! Het is alweer even geleden dat ik twee dagen doorbracht in de prachtige Belgische stad Antwerpen. Voor menig...

Sluiten