Review | MUA Nail Polish

MUA is inmiddels alweer een poosje in Nederland verkrijgbaar en ik begreep dat de verkoop best hard gaat. Vandaag review ik 2 nagellakjes van dit merk, een lakje en een topcoat. Ik ben dol op mooie budget nagellak en ik hoop dat deze MUA nagellak aan mijn verwachtingen voldoet. Benieuwd wat ik van deze lakjes vind? Lees dan verder!

ML 1Vandaag in de review, deze fotogenieke nagellakjes van MUA. Het Engelse budget make-up merk waarvoor heel veel mensen naar de dichtstbijzijnde Kruidvat vlogen om inkopen te doen. En dan vraag ik mij af, is het een hype of is het echt een fijn budget merk? Let’s find out!

ML 2De flesjes zijn haast één op één kopieën van het welbekende merk Essie. Ik vind ze mooi, netjes, stevig en je kan de kleur erg goed zien. De glazen flesjes hebben een inhoud van 6.2 ml, een klein flesje voor een klein prijsje!

ML 8De dop ligt lekker in de hand, het kwastje is lang en dun zoals je kunt zien.

ML 8Ik nam de licht roze kleur Lush Lilac mee naar huis, een lieve pastel roze kleur. Ik was nog opzoek naar een nagellak in de kleur van de jurk die ik draag op de bruiloft van mijn vriendin. En deze kleur komt gelukkig dichtbij de kleur van de jurk!

ML 3MUA Lush Lilac | 3 lagen

Deze kleur lakt helaas wat stroperig, hierdoor vloeit hij niet mooi uit en moet je het kwastje een paar keer aanzetten. Ik begrijp van andere bloggers dan de kwaliteit per kleur wisselend is, ik vind het jammer dat ik niet nog een kleur heb ter vergelijking. Al met al vind ik het een hele mooie kleur en zit hij er na 3 lagen mooi op! En de derde laag lakt ook nog eens het fijnst.

ML 6Zover ik in het schap kon zien heeft MUA 1 top coat en dat is deze Top Clear Coat. Het kwastje is precies hetzelfde als het vorige lakje, lang en smal. Mijn oude top coats waren duidelijk over de datum (lees zo dik als stroop) en ik hoop met dit lakje een goede in huis gehaald te hebben.

ML 7MUA Lush Lilac + Top Clear Coat | 1 laagje

De top coat lakt een stuk fijner, in een paar halen vloeit hij heel erg mooi over mijn nagel heen. Hij dekt goed en heeft een mooie subtiele glanzende finish.

ML 5Conclusie: Dat het lakje stroperig lakt ben ik helemaal vergeten bij het zien van het eindresultaat. De kleur vind ik heel erg mooi en uiteindelijk dekt hij ook erg mooi. Het duurt alleen wel even voordat de nagellak goed uitgehard is, dit komt waarschijnlijk door de vele lagen. Dus even netjes blijven zitten na het lakken van je nagels. Samen met de top coat blijft deze nagellak zeker 4-6 dagen zitten. Afhankelijk van de conditie van je nagels en wat je met je handen doet. Al met al ben ik erg blij met mijn aankopen en ik zal deze kleur met veel plezier dragen!

Deze MUA nagellak koop je bij geselecteerde Kruidvat filialen in Nederland en België. Voor een lakje betaal je €2,49.

Ik ben benieuwd of jullie de nagellakjes al hebben getest?

liefs linda

Follow on Bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. 17 mei 2014 / 11:28

  Ohhhh wat een schattige kleur is dat roze lakje, erg lief, maar vooral wat een mooi resultaat…

 2. 16 mei 2014 / 08:27

  Het lakje ziet er echt heel erg lief uit <3 Heb spijt dat ik hem niet hebt meegenomen. liefs x

 3. 14 mei 2014 / 21:18

  Wat een mooi liefroze lakje! De flesjes lijken inderdaad onwijs erg op die van Essie!

 4. 14 mei 2014 / 18:50

  Wauw wat een tof kleurtje zeg! Ik hou zo veel van roze <3

  Liefs xx

 5. 14 mei 2014 / 09:11

  Nee ik gebruik nooit nagellak, ik werk teveel met mijn handen en ik mag op mijn werk geen nagellak op…. maar al kon ik het wel dan deed ik het elke dag denk ik zo!

  • 14 mei 2014 / 09:14

   Dat kan ik mij voorstellen! Draag je het ook niet op je vrije dagen of met een uitje? Je hebt het er zo weer af gelukkig 😉

   • 14 mei 2014 / 09:16

    Ja heel soms… helaas zijn mijn nagels niet lang en zodra ik ze laat groeien breekt het af. hele neutrale kleurtjes smeer ik er dan op, zodat het niet te erg opvalt 🙂

 6. 14 mei 2014 / 08:56

  Waaaauw, wat een mega snoepig kleurtje. Ik word er he-le-maal vrolijk van <3

 7. Mirne
  Auteur
  14 mei 2014 / 08:40

  Ik vind alleen de flesjes al geweldig, dat is voor mij al bijna reden genoeg. haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn ‘Very Inspiring Blogger Award’ nominatie!

Wat vind ik het toch leuk én een hele eer als andere mensen vertellen dat ze mijn blog leuk vinden...

Sluiten