Review | Marc Jacobs ‘202 The Tease’ Palette

2Ik kan opslag verliefd worden op een mooi design, een mooi product. Toen mijn muis mij naar de make-up section lokte op de website van MJ was ik verkocht. En lucky me verkochten ze deze lijn ook in Parijs, bij de Sephora. Ik was even in de hemel op aarde tijdens mijn trip naar deze stad. En dan is het maar goed dat ik op de laatste dag pas ging shoppen, anders was het schap vast geplunderd. Iets met een vriend die dat niet snapt en een limiet op een creditcard… 

3Terug naar het mooie design. Het palette is zwart, en in het zilver sieren de letters van Marc Jacobs aan de bovenkant, en heeft het een zilveren knop.

45Als je het palette open doet komt opnieuw Marc je tegemoet, een dun zwarte plastic beschermt het spiegeltje tegen de poeder.

11Het palette zit in prachtig zwart ‘zakje’, een stoffen hoes die sluit met een drukknoop. En het palette komt in een mooie strakke doos.

6Bij het palette word ook een sponge applicator geleverd, deze heeft geen plekje in het palette, maar zit los in de bijgeleverde stoffen hoes. Hierop staan ook zijn naam, leuk detail.

9Het palette bevat 7 prachtige, warme kleuren. Het heet 202 The Tease, en zoals het woord al zegt, kun je er een subtiele maar ook iets gewaagdere, warme looks mee maken. Heerlijk zo’n palette waar je eindeloos mee kunt variëren.

“Marc invites you to play and become your own style eye-con”

10
Ik heb nog even gezocht naar de namen van de kleuren, maar deze zijn heel erg simpel, de nummers 1 t/m 7. Het palette heeft dus wel een naam, en is het derde palette in een reeks van 4.

Verkrijgbaar in deze serie:
The Lolita, The Startlet & The Vamp

17Ook bevat het palette een spiegel, over de gehele lengte van het deksel.

15161418De kleuren zijn mooi, intens en goed gepigmenteerd zoals je kunt zien.

Het palette, ik ben er verliefd op, de kleuren en op de variatie in looks die je kunt maken. Daarom ben ik heerlijk aan de slag gegaan met dit palette en schotel ik jullie 5 complete looks voor.

Look 1 | A little pink never hurt nobody

look 1look 1 2

Look 2 | Gust of wind

look 2look 2 2Look 3 | Party

look 3look 3 2Look 4 | Smokin’

look 4look 4 2

Look 5 | Purple haze

look 5look 5 2Het is vast geen nieuws als ik vertel dat ik dol ben op dit palette, ik hem hem sinds Parijs dan ook bijna iedere dag gebruikt. De kleuren zijn mooi, pigmentatie is goed en de kleuren zijn goed in kleur op te bouwen. Waardoor je eindeloos kunt combineren en voor vrijwel iedere gelegenheid een passende look kunt maken.

Het palette is online verkrijgbaar op de website van Marc Jacobs of online bij Sephora

Wel zie ik dat je bij Sephora best een aardig bedrag betaal voor het palette, ik zal binnenkort eens testen hoe het bestellen op de site van MJ gaat en of de verzending naar Nederland mogelijk is. To be continued.

Heeft dit palette jou ook betoverd?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 21 oktober 2014 / 18:37

  wauw wat een mooie kleuren en ook verpakking! het leek eerst een nagel setje maar het zijn prachtige oogschaduws en ze staan je daarnaast ook nog eens prachtig!

 2. 19 oktober 2014 / 00:15

  Wat een prachtig palette zeg. Ik heb deze al een keer geswatcht in Londen, maar ik kon het echt niet kopen. Ik heb al zoveel paarse oogschaduw en dan ook nog een duur palette. Nee, ik heb hem laten liggen. Ik snap zeker het luxe gevoel, geniet er maar van.

 3. 14 oktober 2014 / 20:07

  Wat ontzettend mooi! Het doosje, de kleuren, de pigmentatie en vooral je looks, echt super. Wauw, echt te gek 🙂

 4. 14 oktober 2014 / 19:54

  Wat een mooi palette! De looks die je hebt gemaakt zijn super pretty <3!

 5. 14 oktober 2014 / 16:38

  Ooooh ik ben verliefd! Wat een gaaf palette en wat een mooie looks heb je gemaakt!

 6. 14 oktober 2014 / 14:41

  Wat een mooie kleuren, deze kleuren passen ook geweldig bij je ogen!

 7. 14 oktober 2014 / 10:56

  Wauw, wat een prachtig palette. Zo tof dat het ook in zo een mooi satijnen zakje verpakt is, geeft echt zo een luxe gevoel. En wat een mooie looks kan je er mee maken <3 Love it all!

 8. 14 oktober 2014 / 08:42

  Ik vind het een heel erg mooi palette, de kleuren spreken mij echt stuk voor stuk aan…mooie ooglooks heb je ermee gemaakt!…

 9. 14 oktober 2014 / 07:51

  Wat een prachtig palette zeg, echt een pareltje! <3

 10. 14 oktober 2014 / 07:20

  De tweede look vind ik hee l mooi zeg. Zo subtiel. Prachtig! Ik gebruik geen oogschaduw. Kan het huidje niet verdragen helaas.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Lafayette Boutique Tenue

Het is alweer even geleden dat ik heerlijk met mijn zonnebril op mijn neus verdwaalde in de prachtige straten van...

Sluiten