Review| Lorde’s Pure Heroine by MAC


MAC2Daar is hij dan, de pruim-paarse lipstick die mij ook zeker aan de grote kersen doen denken waar je ook spontaan paarse lippen van krijgt. De lipstick komt in de zwarte doosjes waar MAC om bekend staat, netjes en strak. Zoals je al op de doos leest valt deze lipstick onder de Amplified lipsticks.

MAC7
MAC5Een Amplified Creme Lipstick heeft een crèmige finish en maximale dekking. Hij komt in de bekende zwarte kogelvormige hulzen, er staag geen Lorde extraatje op. En dat is ook echt wel Lorde, gewoon mooi en niet teveel poespas.

MAC8
MAC9En de kleur, ain’t it pretty?

MAC10Links: 1 laag | Rechts: kleur opgebouwd.

MAC17En dan de kleur, wat is hij mooi! Ik had niet verwacht dat de kleur zo mooi en warm zou zijn, en ik had hem ook een stuk donkerder verwacht. Hij is wel iets opgelicht door de flits, maar de dekking zie je zo wel goed. Hier heb ik hem wel ‘afgehapt’, anders was hij to shiney voor de foto.

MAC16En een full-face. Geen mascara, alleen de wenkbrauwen en een gezonde natuurlijke blush, afgemaakt met Pure Heroine. Je kan de look afmaken met een zwarte wing, de eyeliner is ook verkrijgbaar in de webshop van MAC.

MAC4Conclusie
Hij is fijn! De dekking is mooi, pigmentatie is goed en hij glijd zonder moeite over je lippen heen. De dekking heeft een mooie glans, en wanneer je hem ‘ afhapt’ op een tissue blijft er een mooie matte lipstick over. Een drankje overleeft hij makkelijk, na een maaltijd wil ik hem wel graag bijwerken. Velletjes zie je wel een beetje zitten, maar waneer ik hem afhap zie je hier bijna niets meer van. Ik ben er heel erg blij mee en zal hem met veel plezier dragen!

Ik kocht deze lipstick in de webshop van MAC cosmetics voor €18,50. 

Ik hoorde in de Bijenkorf, bij de MAC counter dat deze lipstick niet in de winkels komt te liggen, wat? Ik dacht dat hij zowel on- als offline verkrijgbaar zou zijn. Ze hopen wel op een tweede online verkoop, omdat hij zo razend populair is!

Wat vind jij van Pure Herione?

liefs linda

Follow on Bloglovin

Delen:

32 Reacties

 1. 15 juli 2014 / 18:41

  Wat? Niet in de winkel te koop? Maar ik wil hem heel graag hebben!

 2. 10 juli 2014 / 07:12

  Ik ben ook gek op Lordes muziek én op deze lippenstift. Wat staat hij je super!

 3. 9 juli 2014 / 22:21

  ja echt geweldig deze kleur! ben bang dat hij bij mij (blondine) niet zo mooi staat als bij jou!

 4. 8 juli 2014 / 15:58

  WAUWIE mooie kleur nu weet ik eindelijk welke MAC Lipstick ik wil kopen *hearteyes*

 5. 7 juli 2014 / 08:18

  Deze kleur zou ik zelf nooit durven te dragen, maar hij is erg mooi! x

 6. 6 juli 2014 / 18:10

  Echt een super stoere kleur! Ik zou het zelf niet durven dragen, maar ik zou hem echt nog steeds wel willen hebben haha!

 7. 6 juli 2014 / 13:54

  Ah wat super dat je hem hebt. Hele toffe kleur en staat je goed meid!

  • 6 juli 2014 / 15:59

   Dan is het duimen voor een tweede lancering! 🙂

 8. deniselohuizen
  6 juli 2014 / 11:26

  Wat een mooie kleur ! Erg tof voor de winter. Staat je goed ! X

 9. 6 juli 2014 / 11:23

  Goed om te horen dat hij zo dekkend is maar de kleur is niet voor mij weggelegd helaas

 10. Bo
  6 juli 2014 / 11:15

  Niet een kleur die ik snel zou dragen, maar jou staat die wel heel goed!

  • 6 juli 2014 / 16:00

   Naar mijn idee is paars een goede draagbare kleur 🙂

 11. 6 juli 2014 / 10:56

  Deze kleur zou ik zelf nooit durven dragen, maar wow wat staat deze je goed!

  • 6 juli 2014 / 16:01

   Niet? Ik vind paars een mooie kleur die vrijwel iedereen wel staat 🙂

 12. 6 juli 2014 / 08:41

  Wauw, wat staat die kleur je goed, heel erg mooi!

  • 6 juli 2014 / 16:02

   Ik hoor dat dus van meer, wat ik niet echt snap omdat ik het best een gangbare kleur vind 🙂 hihi
   En wat is wanted pretty <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
WK | Nederland o Nederland!

De afgelopen wedstrijden waren al spannend, en met de finale in het vooruitzicht word het ook alleen maar spannender! Bereid...

Sluiten