Review | Let’s go Naughty and Pink!

In mijn zoektocht naar goede budget make-up merken sluitte ik ook op dit prachtige kleurtje 107 Naughty & Pink in de nagellak collectie van Essence. Ik las al veel goede verhalen over de nagellakjes van dit merk en wilde dit snoepje dan ook snel proberen. Benieuwd wat ik van dit lakje vind? Lees dan verder!

N 3Het design van de nagellak vind ik leuk. De dop heeft dezelfde kleur als de nagellak en de vormen zijn rond en doen hierdoor erg lief aan. N 2De dop kent het welbekende E’tje van Essence, de dop is rond en ligt erg fijn in de hand met het lakken van je nagels.N 5Ik nam de kleur 107. Naughty and pink! mee naar huis. Het is een felle maar niet harde roze kleur. Ik ben dol op felle kleurtjes in de zomer en deze is zeker een aanvulling op mijn collectie. Het flesje bevat 8 ml en dat vind ik erg netjes.N 1
Het kwastje is plat en breed en lakt hierdoor bijzonder fijn. De nagellak vloeit mooi over je nagels heen en droogt ook verrassend snel. Na twee laagjes krijg je een mooie gel-shine finish.N 6Mijn nagels met 2 laagjes nagellak. Zoals je ziet dekt hij mooi en is de kleur egaal. De gel-shine finish vind ik erg luxe ogen, alsof jij je nagels in een studio hebt laten doen. N 4Conclusie:
Dit lakje heeft mij zeer zeker verrast! Het design is leuk, het kwastje werkt fijn, droogt snel en de lak blijft tot wel 4 dagen mooi zitten op mijn nagels. En dat voor een lakje van €1,69! Ik kan je vertellen dat dit niet mijn laatste Essence Colour & go aankoop is. En ook op mijn teennagels vind ik hem erg leuk staan, en de houdbaarheid is hier nog langer, het zit er al ruim 2 weken netjes op.

Essence is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Heb jij al kennis gemaakt met deze fijne lakjes?

signature Lin

 

Delen:

8 Reacties

  • 13 juni 2014 / 18:06

   Erg mooie kleurtjes inderdaad! Het merk ken ik nog niet, waar kan je dat vinden?

   Liefs!

 1. Ellen
  2 mei 2014 / 13:23

  Ik moet bekennen dat ik een kleine Essence verslaving heb. Maanden lang is het mij gelukt om geen nagellak te kopen maar helaas is er deze week een 1+1 gratis aanbieding…
  Deze felroze had ik al in huis, het blijft een super kleur!

 2. 29 april 2014 / 23:46

  Ah wat een leuk kleurtje! Ik vind de colour & go lakjes ook erg fijn xx

 3. 29 april 2014 / 22:26

  Ik heb niet zo veel lakjes meer, en ook geen eentje van Essence, maar deze kleur vind ik wel helemaal een heerlijke zuurstok kleur…daar houd ik wel van…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Unboxing | PrettyBox LenteBox (april)

Toen ik vanavond thuis kwam lag er een leuk pakketje op mij te wachten, ik kreeg namelijk mijn eerste PrettyBox...

Sluiten