Review | Hema eyeshadow base

Oogschaduw basis, wie een hele dag lang van mooi opgemaakte ogen wilt genieten weet dat je niet meer zonder kan. Bij mijn U.D. palette kreeg ik een eyeshadow base, maar deze is helaas alweer aan vervanging toe. En zo ging ik opzoek naar een goede budget oogschaduwbasis en liep ik als eerste bij de Hema naar binnen om daar mijn slag te slaan. Tijd om dit product te onderwerpen aan een test! Lees je mee?

2Deze oogschaduw basis moet ervoor zorgen dat jou oogschaduw beter en langer hecht. En het voorkomt ook dat poederoogschaduw in jou oogplooitjes trekt. 

1,9De verpakking is netjes, stevig maar verder niet erg bijzonder. Goed en niet teveel poespas, typisch Hema als je het mij vraagt!

1,8De inhoud bevat 10 ml en is verrijkt met vitamine E, Silk protein, bevat geen parfum en belooft snel te drogen. Een volledige ingrediënten lijst kan ik alleen niet vinden. Dat is misschien nog een puntje Hema waar jullie op kunnen scoren!
1.3.De oogschaduw basis bevat een stevige draaidop en heeft een verdeler, waardoor je niet een te grote hoeveelheid op je applicator krijgt.

1,6De applicator is middelgroot, zacht en zoals je ziet verdeelt hij substantie goed. Zelf gebruik ik met aanbrengen niet de gehele applicator, dat hij groter is hindert mij persoonlijk niet.
5,1En het is tijd voor een swatch! Hij is licht van kleur en bevat een kleine glitter.

6Zonder oogschaduw basis | Met oogschadus basis

 

De oogschaduwbasis brengt makkelijk aan, hierna werk ik het met mijn vingers uit. De substantie is iets dikker dan ik gewend ben van U.D., hij dekt goed en droogt zoals belooft best snel. Je kan een heel klein subtiel glansje zien na het aanbrengen maar dat is erg lastig om vast te leggen op de foto, je ziet dat hij verder transparant is.

Conclusie
De oogschaduw basis van de Hema is een prima product voor een prima Hema prijsje. Hij droogt snel waardoor je al snel aan de slag kan met je oogschaduw, deze hecht goed en je kan kleuren mooi opbouwen en blenden. Mijn oogschaduw blijft ook een dag mooi zitten. Het enige minpuntje is het ontbreken van een ingrediënten lijst, dat is voor mensen met allergieën niet zo handig.

Op de website van de Hema staat in een comment dat iemand dit zelfs onder haar lipstick gebruikt. Ben ik de enige die dat gek vind of doen meer mensen dat?

De eyeshadow base van Hema kan je zowel in de winkel en webshop vinden voor €3,50. 

Ben jij bekend met de make-up van de Hema?

liefs linda

Follow on Bloglovin

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-51213936-1’, ‘lindaswholesomelife.nl’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Delen:

10 Reacties

 1. 24 mei 2014 / 21:49

  Eigenlijk gebruik ik dit helemaal niet en heb dit ook nog nooit gebruikt….ik vraag mij toch altijd wel af of dit allemaal daadwerkelijk wel verschil maakt;;;;Ik gebruik ook wel een beetje foundation onder mijn lipstick, zo dat het ietsjes langer blijft zitten…dus echt vreemd vind ik het niet dat men dit product daar voor gebruikt…

 2. 21 mei 2014 / 18:13

  Ziet er goed uit, en nee zelf gebruik ik een oogschaduwbasis niet onder mijn lipstick 🙂

 3. 20 mei 2014 / 08:19

  Klinkt als een fijne base! Ik heb vrijstel bij sommige eyeshadow base’s dat de huid rond mijn ogen uitdroogt. Ik ben benieuwd of deze dat niet doet met al die toevoegingen! Bedankt voor de fijne review! Liefs, Rosalie

 4. 19 mei 2014 / 13:56

  Hier was ik benieuwd naar, dankjewel 🙂 Uhm ik gebruik weleens foundation op mijn lippen om de lipstick goed te laten zitten haha!

 5. 19 mei 2014 / 09:10

  Ik heb nu eentje van Essence, maar als die op is wil ik deze ook een keer kopen & proberen. Het klinkt in ieder geval als een fijn product!

 6. inspiredbylifee
  Auteur
  19 mei 2014 / 08:41

  Ziet er goed uit, ik gebruik er nu een van essence

 7. Denise
  Auteur
  19 mei 2014 / 08:31

  Lijkt me een heel fijn product, ik ben zelf nog op zoek naar een eyeliner base en volgens mij werkt deze prima!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Ibiza | Ik laat je zien wat het prachtige Spaanse eiland te bieden heeft

Eivissa oftewel Ibiza is een Spaans party eiland waar je als partylover, naar zeggen, geweest moet zijn. Maar naast alle...

Sluiten