Review | Early-Harbest Raspberry Body Butter

De Body Butters van The Body Shop, wie kent ze niet? Onlangs is de Raspberry Body Butter teruggekomen als Limited Edition en belooft verzorgend te zijn voor de droge huid. Tel hier de verrukkelijke geur van framboos bij op en je snapt misschien wel dat ik deze mee naar huis moest nemen! Vandaag de Early-Harbest Raspberry Body Butter in een review!

R2Deze Body Butter bevat Fairtrade shea butter uit Ghana en net als de andere producten van TBS werd ook deze niet op dieren getest. De frambozenpitolie van de zo vroeg mogelijk geoogste frambozen is wat deze Butter zo speciaal maakt, ze zitten namelijk boordevol huidoppeppende antioxidanten.

Geschikt voor: de droge gevoelige huid. Deze Butter werkt verzorgend, verzachtend en beschermt de huid ook tegen vochtverlies.

R9Wie van zoet houd kan ik deze geur zeker aanraden, hij is fruitig, vol en doet mij eerder aan Fristi denken dan aan een verse framboos. Maar dat vind ik helemaal prima, aanbrengen is een feestje en de geur blijft zeker een paar uur hangen. Ben je bang dat dit gaat storen in combinatie met je parfum? Smeer je huid dan goed in voor het slapen gaan en zo word je met een gevoede, gladde huid wakker!
Rasberry body butter TBS reviewDe Body Butter zit in de herkenbare plastic potten die TBS al jaren gebruiken. De kleur vind ik mooi en springt eruit in mijn stapel Body Butters. De Butter heeft een inhoud van 200 ml. Als je zuinig bent in gebruik kan je hier een hele poos mee doen.R4De ingrediënten op een rijtje. R8De structuur is rijk en romig, je wilt er haast een hap van nemen omdat het haast wat weg heeft van een luchtig toetje. R6Hier kan je de structuur goed zien, romig maar behoud wel zijn stevigheid.R7De Butter smelt haast in je huid, wel moet je hem goed uitsmeren om hem zo goed mogelijk te verdelen. Je huid voelt direct fijner aan, gevoed en zacht. De Butter trekt ook vrij snel in je huid.

Conclusie:
You can never go wrong with a Body Butter from The Body Shop! 
De Body Butters gebruik ik zelf het hele jaar door en dat met veel plezier. Juist door het vele scheren van je benen en de schadelijke invloeden die het van buitenaf krijgt vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Mijn huid is altijd droog en gewapend met een Body Butter voelt mijn huid niet alleen beter aan hij ziet er ook veel beter uit! Deze Butter doet ook precies wat hij moet doen. Zelf ben ik ook nog erg benieuwd naar de scrub en het parfum van deze lijn!

Ook benieuwd naar de Raspberry Body Butter? Je kunt hem hier online bestellen.

Welke Body Butter is jouw favoriet?

signature Lin

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Delen:

7 Reacties

 1. 28 april 2014 / 17:57

  Ohh ik ben gek op frambroosjes, ik ga deze zeker eens ruiken! Al moet ik eerst nu van mezelf eerst mijn ander Body Butters opmaken 😉

 2. jessy125
  Auteur
  28 april 2014 / 14:18

  Ik heb hem zelf ook en hij is heel erg fijn!

 3. Amy
  Auteur
  28 april 2014 / 12:01

  Deze wil ik ook nog wel eens proberen! Mijn favoriete butters zijn Olive en Pink Grapefruit.

 4. inspiredbylifee
  28 april 2014 / 10:53

  Deze lijkt me heerlijk ruiken!

 5. 28 april 2014 / 08:53

  Ah frambroos is zó lekker, en de geur vind ik ook heerlijk! Hier ben ik erg benieuwd naar!

 6. Kim
  Auteur
  28 april 2014 / 08:33

  Lijkt mij een heerlijke body butter!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Naked 3 | FOTD Let’s Get Naked!

Om te zeggen dat ik een Urban Decay fan vanaf het eerste uur ben vind ik wat overdreven, maar sinds...

Sluiten