Review | Ciaté Caviar Manicure

Hi there! Ik ben een leek wat nail art betreft, ik ben er simpel gezegd niet zo handig mee. Toch vind ik een extraatje op je nagels zo nu en dan wel onwijs leuk. In een Prettybox kreeg ik al eens een Ciaté setje. Een donker groene, hoewel ik het setje onwijs leuk vind, vind ik nou juist die kleur meer iets voor de winter. Bij het zien van deze lakjes (yellow is my latest addiction) werd ik spontaan verliefd. Benieuwd of het mij gelukt is om er wat leuks van te bakken?

1Leuk en handig zijn de Limited edition pakketjes van Ciaté ‘Caviar Manicure’. Achterop de doos en in het boekje staat een Ikea-look-a-like handleiding die je stap voor stap meeneemt door het proces.

3Het pakketje bevat één lakje, een trechter, een plastic bakje en een flesje met daarin de caviaar balletjes voor op je nagels.

5De gele nagellak is nr. PP151 ‘loop the loop’, een lieve, zachte gele kleur. Het kwastje is zoals we die gewend zijn van Ciaté, lang en niet te dik en niet te dun, in een paar strijken heb je de nagellak er streep loos op zitten. De flacon is vrij groot en bevat 13,5 ml lak.

7De micro-parels, het caviaar in deze kleuren heet ‘lemon fizz’. Het flacon bevat 20 gram.

6Hier heb ik na de base coat één laagje nagellak anagebracht op alle nagels. Hierna ga je één voor één je nagels af. Je brengt een laagje aan en hierna strooi je de parels over je nagel heen, druk het aan en hierna 20 minuten uit laten harden. Ondertussen kun je natuurlijk gewoon verder met je andere nagels.

Wanneer je de verpakking open maakt zitten de producten in een plastic bakje, dit bakje heb je later nodig voor het aanbrengen van de pareltjes, gooi hem dus voor het gemak niet weg. Deze vangen de caviaar op die je niet gebruikt.

12Het bijgeleverde trechtertje zet je nadat je klaar bent op de fles en viola, alle overgebleven parels zijn weer veilig opgeborgen.

9Hier draag ik dus 1 laag base coat, twee lagen van ‘loop the loop’ en de ‘lemon fizz’ parels.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nagels raden ze aan om een klein laagje top coat op de punt aan te brengen.

1011134Conclusie
Al even heb ik staan twijfelen bij de pakketjes tot deze gele lak er voor mij uitsprong. Ik ben erg blij met het setje, het is gebruiksvriendelijker dan ik dacht en het resultaat vind ik erg leuk en speels. Misschien dat ik nog eens ga proberen om afwisseling aan te brengen, bijvoorbeeld door slechts je ringvingers van parels te voorzien of het te dragen als een French manicure. De mogelijkheden zijn immers eindeloos.

De nagellak lakt fijn en streeploos, de parels zijn gemakkelijk om aan te brengen en zijn na 20 minuten ook écht droog en stootvast. Ik hou van producten die doen wat ze moeten doen en dit is zeker niet mijn laatste aankoop van Ciaté.

De wow kit – Lemon Fizz is afgeprijsd van €20,-. Verkrijgbaar in de sale van de Bijenkorf voor €14,- en te koop bij Big Bazar voor €8,99.

Welke kleur nagellak draag jij nu het liefst?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 2 augustus 2014 / 23:43

  Ik vind het er heel leuk uitzien! Zelf ben ik wel een nagel’prutser’ dus de bolletjes zouden bij mij niet zo lang houden denk ik 🙂

 2. 2 augustus 2014 / 12:52

  Ik vind het persoonlijk echt niets, ik denk dat de parels er snel zouden afvallen en het is ook moeilijk om je nagel volledig bedekt te krijgen. 🙂 Ik vind de kleuren van de parels wel erg mooi!

 3. 1 augustus 2014 / 16:50

  Staat superleuk, maar kets je die balletjes er niet snel af? En ik vind trouwens wel dat dat gele lakje de eerste laag erg slecht dekt! Op de laatste foto’s ziet het er wel goed uit gelukkig.

 4. 1 augustus 2014 / 09:18

  Super leuk setje! De gele kleur is inderdaad super leuk 🙂

 5. 1 augustus 2014 / 09:13

  Dat klinkt erg goed, deze nagellak…zelf ben ik ook een onwijze klungel op het gebied van Nail art, maar ik vind het zo onwijs leuk om te zien…ik heb pas ook weer een klein setje van dit soort balletjes gekocht en ben er ook heel erg mee in mijn nopjes…leuk om dit te lezen!

 6. 1 augustus 2014 / 08:01

  Echt mooi vind ik!
  Ik heb eens zo’n roze setje gekocht bij Primark, wel nog niet uitgeprobeerd.
  Roze is ook mijn lievelingskleur qua nagellak 😀
  xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Budget Tip | Tube knijpers

Zo nu en dan loop je spontaan tegen een product aan en vraag je jezelf af waarom jij niet op...

Sluiten