Recap May ☾ | Tijd voor een nieuw hoofdstuk

Mei was als een sprookje, en als een hoopje stof werd het zo uit mijn handen geblazen. Zo ongelofelijk snel is deze maand gegaan. Ik proefde even fulltime van wat ik het liefste doe. En dat is werken op verschillende plekken in de wereld. Met de nieuwe maan kwamen nieuwe ideeën, en besluit ik dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Maar niet voordat ik alle hoogtepunten van de afgelopen maand op een rijtje heb gezet.

 

Recap May ☾

 

recap may 1 lifestylebylindarecap may 1 lifestylebylinda

 

Road Trip France

De afgelopen maand mocht ik doen wat ik het liefste doe. Ik was onderweg. Bezocht nieuwe plekken op de wereld. Schoot nieuwe content. Maakte onwijs veel foto’s. Verfde mijn uitgroei voor het eerst niet bij voor een trip. Nam veel te veel jurkjes mee en schoot tientallen Polaroid foto’s. Maar het meest trots ben ik nog op mijn lief, mijn Thomas die voor zijn afstudeer documentaire (ManBoobs) 50 dagen vegan is gaan eten. Samen zijn we aan deze vegan journey begonnen en voelen wij beiden de voordelen al. En dat is fijn. Want terwijl wij genieten van ons plantaardig eten word de wereld een klein beetje groener. En van die groene wereld kunnen wij beiden zo enorm genieten. Onze trip door Midden-Frankrijk was dan ook als een film in een drive-in bioscoop, zo mooi.

 

recap may 1 lifestylebylindarecap may 1 lifestylebylinda

 

Parga

Mijn grote droom om voor mijn blog naar het buitenland af te reizen is deze maand in vervulling gegaan. Ik ben in de watten gelegd. Heb heerlijk vegan gegeten in Griekenland. Kon mij 3 keer per dag verkleden omdat ik ook hier veel te veel jurkjes mee naartoe had genomen. En was blij dat ik deze trip met mijn mams mocht delen, en kon ik op deze manier eindelijk eens wat terug doen voor haar. De video en artikelen van dit kleine sprookje kunnen jullie de komende maand gaan verwachten.

 

recap may 1 lifestylebylinda

 

Best gelezen artikelen van Lifestylebylinda.nl in april

Dit heeft 12 jaar chronisch ziek zijn mij geleerd
What I wore | Duurzame sieraden van By BIEK
Parga | Het best bewaarde geheim van Griekenland
Mijn leven geïnspireerd door minimalisme ☾
De beste tips om duurzaam te reizen ☾

 

Het lijkt haast wel een nieuwe blog trend te worden, het groener en minimalistischer leven. Zelf vind ik het onwijs leuk om te zien dat veel enthousiaste meiden dit onderwerp oppakken en zij dit op een eigen manier toepassen in hun leven. Fijn dat de wereld langzaamaan weer een beetje groener word, de bewustwording groeit en dit ook nog eens aanstekelijk werkt! Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen. Hoe mooi is het dat je daarbij de wereld ook weer een stukje mooier maakt?

 

recap may 1 lifestylebylinda

 

Deze video’s plaatste ik in mei

 

 

What I ate in France – vegan ☾

Mei was vrij rustig als het op het monteren van video’s aankomt. Gefilmd heb ik wel. De video van Parga hebben jullie uiteraard ook nog te goed. Mocht je deze What I ate in France video niet kunnen zien, klik dan hier.  Wél gaf ik mijn kanaal een make-over. Heb ik kritisch naar mijn content gekeken en een vrolijkere huisstijl aangemaakt die eigenlijk ook veel beter bij mij past. Ik ben klaar met alles netjes en volgens de regels doen, doen wat anderen doen. Ik volg mijn eigen pad, en ben erg benieuwd wat jij ervan vindt!

 

INSTAGRAM best 9 | May

Instagram Best 9 may lindaswholesomelife.nl@lindaswholesomelife.nl

 

Instagram recap

Nu de zon doorbreekt en ik twee onwijs gave trips heb gemaakt zie ik mijn Instagram weer opkleuren. Niet dat ik te klagen heb gehad over de content die ik eerder dit jaar al in Thailand schoot, maar ik hou nu eenmaal van afwisselen. Ik wil mooie foto’s maken en deze delen. Mensen inspireren en wanderlust aanwakkeren bij mensen die zichzelf nooit een vakantie gunnen. Ga op reis, ga erop uit. Ga het allemaal met je eigen ogen zien. Want eerlijk, in het echt is alles nog veel mooier.

 

may recap lifestyle by linda

 

Doelen voor juni

Mei is voorbij gevlogen en ik juni wil ik de tijd nemen om overal iets langer bij stil te staan. De afgelopen maand heeft mij enorm geïnspireerd. Ik heb de afgelopen dagen alles in een trechter gegoten en daar zijn (naar mijn idee) toffe ideeën uitgekomen. Net als de nieuwe uitstraling van mijn YouTube kanaal wil ik het ook hier op Lifestylebylinda.nl nét iets anders op gaan pakken. Het mag allemaal wat strakker, vrouwelijker, moderner en creatiever. Hier ga ik de komende dagen dan ook hard mee aan de slag om deze nieuwe vibe snel door te kunnen trekken. Dit geeft mij onwijs veel energie. En het maakt mij onwijs blij dat ik dit kan doen.

Ik wil er nog niet teveel over zeggen omdat ik simpelweg geen valse beloftes wil maken, en ik zelf in een creatief proces ook alle kanten op kan schieten. Maar het wordt fijn en mooi, dat kan ik nu alvast beloven. Ik ben er klaar voor om een stapje verder te gaan, de lat iets hoger te leggen om zo ook mijzelf uit te blijven dagen. Het lijkt mij goed als deze site, mijn kindje wat ik iedere maand met duizenden mensen deel, een hele fijne en inspirerende plek blijft. Een plek die hopelijk een glimlach op jouw gezicht tovert als je het bezoekt of verlaat. Dat is simpelweg waar ik het allemaal voor doe.

 

Heb jij een doel voor de komende maand?

 

Delen:

7 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 20:40

  Wauw Linda. Ik kom op je vernieuwde site en ik ben verliefd. Het begint nu bij mij te kriebelen om ook mijn lay-out te gaan veranderen. Dadelijk toch maar weer eventjes op zoek naar de perfecte lay-out voor mij. Wat heb je er weer een mooi artikel van gemaakt. Ik ben zo jaloers op de manier waarop jij je blog vormgeeft. En je foto’s. Wauw! <3

 2. 31 mei 2017 / 14:45

  Wat een mooi overzicht, en super mooie foto’s! Ik ben benieuwd naar de veranderingen.

 3. 31 mei 2017 / 12:57

  Suoer fijn dat je zo lekker bezig bent met alle veranderingen en brainstormen rondom je blog en YouTube kanaal! Ik ben erg benieuwd hoe alles gaat worden. Ik blijf je hoe dan ook volgen natuurlijk, hihi. Ben heel blij voor je dat je in mei zo veel toffe dingen hebt mogen doen! Zo’n buitenlandse reis voor m’n blog staat bij mij ook echt op nummer 1 qua blog dromen, haha.

 4. Jet
  31 mei 2017 / 12:26

  Zo lief dat ik met je mee mocht x

 5. 31 mei 2017 / 08:13

  Wat heerlijk dat je in mei zo hebt kunnen genieten van wat je het liefste doet. Ik geniet telkens weer op je blog en op Instagram mee van al je prachtige foto’s en mooie verhalen. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe bloglook 🙂

 6. 31 mei 2017 / 08:06

  Tof artikel met mooie woorden! En ik ben heel benieuwd naar de veranderingen 🙂

 7. 31 mei 2017 / 06:27

  Van dit artikel spat het enthousiasme en blijheid gewoon af en dat is fijn om te lezen. Succes met je creatieve proces, ik ben benieuwd wat eruit gaat komen :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
sun soul [ comfort zone ]
Veilig zonnen met [ comfort zone ] Sun Soul ☾

Veilig zonnen, het is zo onwijs belangrijk, en iets wat er dagelijks makkelijk bij in schiet. De Sun Soul lijn...

Sluiten