Recap June ☾ | Hoogtepunten & Manboobs de film

 

Recap June ☾

 

Recap june lifestyle by linda manboobs de film

 

Balans…

Het is en blijft lastig om als chronisch zieke een balans te zoeken in het dagelijks leven. Ik kreeg de mooie en bijzondere kans om de afstudeer documentaire van Thomas te filmen, en dat betekende dat een groot deel van mijn energie hier naartoe is gegaan. Dit heb ik met veel passie en liefde gedaan. En het was tegelijkertijd een bijzondere tijd die Thomas en mij veel dichter bij elkaar heeft gebracht. De titel van zijn documentaire heet ManBoobs en is een zeer persoonlijk portret geworden over zijn jeugd en hoe hij nu tegen het leven en zijn voeding aankijkt. Een korte film waarin hij een groot taboe onder mannen aansnijdt, en daar heb ik veel bewondering voor.

Ik heb het waarschijnlijk al eens eerder aangekaart, maar voor deze documentaire is hij 50 dagen vegan gaan eten. En alhoewel de 50 dagen allang verstreken zijn, he is still going strong! Vegan eten kan ik dan ook zeker geen dieet noemen, maar een hele nieuwe levensstijl. Dat wij hier samen in zijn gestapt maakt het misschien nét een stukje makkelijker, omdat wij elkaar iedere keer weer verrassen met heerlijke nieuwe recepten.

Nadat het filmen erop zat stopte ik al mijn creativiteit en liefde in het design van Lifestylebylinda.nl. Waar ik zo onwijs veel lieve reacties op heb gekregen. Het ziet er niet alleen een stuk professioneler uit, ik kan hier ook al mijn creativiteit in kwijt. En dat voelt goed. En net op het moment dat ik mij volop op mijn blog en Youtube kanaal wilde storten veranderden mijn productieve dagen in ritjes naar de huisarts, testen, verschillende antibiotica kuren en vooral veel vage klachten en pijn aanvallen. Opnieuw ontbrak het op alle fronten aan balans. En wanneer de basis niet goed is, valt het hele kaartenhuis al snel ineen. Met intensieve behandelingen, veel rust en geduld ben ik hier nu aardig bovenop aan het krabbelen. En pak ik (alhoewel iets langzamer dan gehoopt) mijn dagelijkse bezigheden weer op. En dat voelt enorm fijn.

 

Recap june lifestyle by linda manboobs de film

 

Manboobs de film

Tijdens het filmen ben ik met bijzondere mensen in contact gekomen. Zo ook op onze een-na-laatste draaidag, waarop Thomas samen met een kok aan de slag ging om een heerlijke vegan maaltijd op tafel te toveren. Wij konden hiervoor terecht bij Hotel Restaurant Kop van ’t Land in Dordrecht. Een vegan en vegetarisch restaurant waar zij volgens een zero waste mentaliteit werken en dus letterlijk alles van een product gebruiken. Dit werkt zó inspirerend dat wij hierna thuis ook meer zijn gaan experimenteren met voeding.

De film zelf is afgelopen woensdag avond in het Cinerama in Rotterdam in premiere gegaan. Waar wij vele lovende reacties hebben gehad en dat zorgde voor behoorlijk wat kippenvel. De eerste geschreven recensies en publicaties zijn binnen en hij is zelfs genomineerd voor de Drempelprijs. Omdat de documentaire nu op de expositie op de Willen de Koning Academie in Rotterdam wordt gedraaid kan ik jullie niet de hele film laten zien. Maar ik deel wel heel graag de trailer met jullie!

 

 

Voor meer informatie kun je terecht op de website. En kun je de video niet zien, klik dan hier.

 

 Bijzonder Parga I love Griekenland #ilovegriekenland

 

Best gelezen artikelen van lindaswholesomelife.nl in juni

Mijn appartement & toekomstplannen 
Barefoot Brunette
Green Footprint – Vergeten groenten en duurzamer leven
New Sandals | My Fair Fashion Journey 
Hot summer beauty routine

 

Ik word iedere dag weer zo blij van jullie bezoekjes aan mijn site, de lieve comments en wanneer iemand mij ergens op wijst. Het voelt alsof wij een grote vriendengroep zijn, en dat is zó hartverwarmend!

 

 

Deze video’s plaatste ik in juni

 

 

Get Ready With Me – Spring Edition

In deze video laat ik jouw zien hoe ik mij klaarmaakt voor een heerlijke warme lentedag. Ik laat je mijn dierproefvrije beauty favorieten zien, de look die ik ermee maak en de look zal niet af zijn zonder een vrolijk jurkje. Mocht je de video niet zien, klik dan hier.

 

 

 

H&M Conscious Summer Haul

Ik vind kleding meer dan leuk. Door middel van mijn kleding kan ik uitstralen wie ik ben en hoe ik mij op dat moment voel. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn kleding een groen tintje heeft of helemaal groen is, laat ik jou in deze video mijn H&M Conscious aankopen zien. Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

 

 

Room Tour – Boho & Cosy

Ik ben dol op mijn appartementje en hoe het eruit ziet. De laatste tijd kreeg ik wat vaker de vraag of ik eens een roomtour op wil nemen, en dat heb ik dan ook met liefde gedaan. Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

 

Instagram Best 9 | June

Instagram Best 9 lifestyle by linda@lifestylebylinda

 

Doelen voor juli

De afgelopen maand heb ik hard aan mijn herstel gewerkt. Het was zoeken naar een balans en goed in mijn vel zitten. Daarom heb ik, ook als ik wist dat ik eigenlijk aan mijn blog ‘moest’ werken, toch voor mijzelf gekozen. En leuke dingen gedaan. De komende maand wil ik weer meer in balans zijn. Zodat er met regelmaat weer blogs online komen, ik weer een werk ritme heb en tegelijkertijd mijn conditie weer wat opbouw.

Ook lijkt het mij leuk om opzoek te gaan naar fijne vegan hotspots. Ik merk dat het spontaan uit eten gaan soms nog wel eens een dingetje kan zijn. En laat ik het verder deze maand allemaal lekker gebeuren. Het is immers zomer en voor mijn gevoel moet er dan iets minder omdat de meeste mensen wat vrijer zijn deze maanden. Het vakantie seizoen is immers aangebroken en ik hoop dat wij in Nederland ook veel mooie zomerse (strand) dagen krijgen! En voor wie op vakantie gaat, ik wil jullie een onvergetelijke tijd toewensen!

 

Vertel eens, wat heb jij in juni gedaan?

 

Delen:

3 Reacties

  1. 3 juli 2017 / 20:40

    Wat ziet de trailer van ManBoobs er goed uit zeg! Wauw. Dat hebben jullie samen echt heel erg mooi gedaan. Volgens mij is het ook een vrij heftige en persoonlijke docu geworden. Heel erg sterk om dat als afstudeeropdracht in te leveren. Hopelijk wordt deze maand wat beter voor je op het gebied van gezondheid Linda. Zodat je weer veel positieve energie hebt om aan je prachtige blog te werken.

  2. 1 juli 2017 / 09:30

    Wat ontzettend mooi dat jullie die documentaire samen hebben kunnen maken! Een heel bijzonder avontuur, lijkt me! En al helemaal mooi dat Thomas nu officieel is afgestudeerd. Gefeliciteerd! Wat naar om te horen dat het met je gezondheid minder goed ging en dat je maand ook bestond uit veel bezoekjes aan de arts. Hopelijk blijft het voorlopig iets rustiger qua gezondheid en kun je echt genieten van de zomer.

  3. 1 juli 2017 / 09:10

    In de maand juni ben ik verhuisd naar mijn eigen stekje, waardoor ik nu nog mega druk ben tot mijn vakantie volgende week. Maar daarna ga ik er écht van genieten <3 Leuk verslag heb je weer gemaakt, ik ga de trailer vanmiddag even kijken als pauze hihi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Hot Summer Beauty Routine
Hot Summer Beauty Routine

[dropcap]A[/dropcap]l voor het officieel zomer was werden wij op mooie, warme en vooral zwoele zomerse dagen getrakteerd. De een vind...

Sluiten