RAW for the oceans Lookbook | Pharrell X G-Star

Halverwege de maand februari vertelde ik jullie al dat er een mooie samenwerking zal komen tussen het Nederlandse kledingmerk G-Star en de wereldster Pharrell Williams. En niet alleen de muziek die hij aanraakt veranderd in goud. De collectie, ik heb er lang naar uitgekeken en de verwachtingen waren dus ook best hoog. Benieuwd naar de items die voort zijn gekomen uit een idee om de zee en zeebodem weer schoon te krijgen? Ik laat je alvast wat zien!

Er is zowel een mannen als een vrouwen lijn uitgekomen, hier vind je de eerste foto’s, en ik ben benieuwd of jij ze net zo tof vind als ik! Vooral het boyfriend sweatshirt vind ik onwijs tof (foto boven de zwarte jeans).

collageBron

Het bijzondere is dat deze lijn is gemaakt van plastic wat in de zee is terecht gekomen en is gedumpt. Door een item te kopen heb je niet alleen een bijzonder exemplaar in jou kast maar draag jij ook je steentje bij om deze wereld weer een stukje schoner te maken en de ruimte terug te geven aan de natuur.

Vanaf 6 september is deze bijzondere collectie in de winkels te vinden. Voor nu kan je de lijn alvast online bekijken, voor hem én voor haar.

 

Wat vind jij van deze collectie?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

8 Reacties

 1. 21 augustus 2014 / 22:24

  Oooh just love it! Lekker simpel, maar toch trendy! 😀
  Want!

 2. 19 augustus 2014 / 21:07

  Mooi initiatief, maar tis niet echt mijn kledingstijl haha! Ik vind wel het idee om dus gedumpt plastic te recyclen tot kleding echt super goed!

 3. 19 augustus 2014 / 20:42

  Ik vind het vest (? )op de onderste foto wel heel erg leuk…

 4. 19 augustus 2014 / 20:17

  Wat een prachtig initiatief om deze kleding te maken van gedumpt plastic. Inspirerend artikel!

  • Linda
   Auteur
   19 augustus 2014 / 20:19

   Dat vind ik nou ook en verrassend toffe items! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Daily Lifestyle | Van housekeeping tot Marc Jacobs

Hi allemaal! Iedere maandag neem ik jullie mee achter de schermen met veelal foto's die je nog niet op Instagram...

Sluiten