Site pictogram Linda's Wholesome Life

Primark brengt stijl, klasse en elegantie terug deze herfst & winter

Hi allemaal! Gisteren bevond ik mij op The View in Amsterdam met, je raad het al, een prachtig uitzicht over de daken van Amsterdam. Hier mocht ik samen met nog een paar andere leuke meiden de nieuwe herfst en winter collecties van de Primark bekijken. Wij werden begroet door de lekkerste geurkaarsen, hapjes en verrassend mooie fashion items! Ondanks dat het zonnetje lekker scheen en ik helemaal nog niet aan de herfst moet denken, ben ik om en hoop ik snel (oké na de zomer dan) een paar mooie items te scoren. Want eerlijk is eerlijk, Primark heeft zichzelf overtroffen! En OONA was een fantastische gastvrouw! Sit back, relax and enjoy!

PRIMARK AW15

OONA weet perfect hoe je de AW15 collectie van Primark het beste kunt presenteren. Zij hebben de mooiste items prachtig uitgehangen en ik sta dan ook te popelen om ze jullie te laten zien. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik dit artikel de avond ervoor in de late uurtjes nog voor jullie zit te tikken. Maar voor ik jou ga verblinden met alle pracht en praal wil ik jullie een paar items laten zien die er voor mij uitsprongen vandaag.

LINDA’S FAVORITES


Vind jij ook niet dat de bruine jas mijn innerlijke Russische diva naar boven haalt? Dit was duidelijk een iets minder geslaagd experiment. Maar de grijze jas was liefde op het eerste, tweede en derde gezicht! Deze hoop ik dan ook echt in de winkel te kunnen gaan shoppen. De trui heeft mij ook verrast, ik had niet verwacht dat ik weg zou komen met deze kleur. En de laatste jas past perfect bij mijn casual chique liefde, van het laatste moment. En het leukste is dat alle items niet meer dan 20 à 30 euro kosten.

PRIMARK IN BEELD | SFEER IMPRESSIE

Klik hier als je de video niet kunt zien.

HOME & SWEETS

Ook de verzorging liet niets te wensen over. De mooiste en lekkerste lekkernijen stonden op ons te wachten. Prosecco, speciale sushi, mierzoete macarons en de lekkerste verfrissende drankjes. We zijn allemaal goed in de watten gelegd.

BROWNS ‘N WHITES

Laten we gelijk aftrappen met mijn favoriete fashion items van deze collectie. De zachte beige, witte en grijstinten hebben mijn hartje sneller doen kloppen. Deze kleuren ga je aankomende herfst zeker meer terugzien in mijn kast.

COLORFUL


Maar ook kleuren kan ik heel goed waarderen en ik vind het heel fijn om te zien dat kleuren ook deze herfst nog gedragen kunnen worden. Zo kunnen wij de zomer misschien wel rekken en een herfstdipje bestrijden met een hoop vrolijke kleuren en tinten.

BLACK ON FLEEK

Black & White blijven klassiekers en die zitten er ook zeker tussen! De fijnste stoffen en de mooiste vormen. Ook aan de party items is gedacht en ook voor de feestdagen aan het einde van dit jaar kun je voor een leuk prijsje al heel goed slagen bij de Primark.

BEAUTY

Het low budget merk komt met leuke nieuwe en betaalbare make-up. Zo spotte ik een mooie blush en zelfs een foundation. Ook de gebakken oogschaduw ziet er heel feestelijk uit met champagne tinten en glitters.

BLOG BABES

Samen met deze meiden – links Lisette & Sara – en OONA heb ik echt een fantastische middag gehad. De foto’s en de video zullen de sfeer vast goed weergeven. Het was dan ook een hele mooie en gezellige dag vol met mooie betaalbare fashion items.

Heb jij een favoriet item gespot?


Mobiele versie afsluiten