Persoonlijke doelen voor 2015 ♡

2Even een kleine intro, een blogje maken op 2 januari met een foute kersttrui aan? Omdat het iedere dag kerst mag zijn? Ja én nee.. mijn net na Sinterklaas bestelde kerstrui heeft na een lange omweg eindelijk mijn huisje gevonden. En daarom schittert mijn foute kersttrui juist op 2 januari op mijn blog! Zo is het iedere dag toch een beetje kerst.

Mijn doelen voor 2014 in een notendop

 Voeding: Mijn voedingspatroon ga ik weer eens scherp in de gaten houden en daarom minderen met suikers, zoetstoffen & melk!

Oké dit is en blijft een mooi doel waar ik flink mee geworsteld heb. Geheel onverwacht zat ik 6 maanden aan de antibiotica en dat heeft mij niet zo goed gedaan. Een half jaar ab. resulteerde in 6 maanden dagelijkse buikpijn en rondlopen met een buik als een ballon. Ook zonder suikers. Het goede nieuws is dat ik van de kuur af ben (ik sprong een gat in de lucht), en na een maand zonder moet ik helaas en geheel onverwacht opnieuw beginnen, again.. De kuur heeft niets uitgehaald -wat in eerste oogopslag wél zo leek- en nu ga ik voor 3 maanden een zwaardere kuur innemen. Waardoor ik extra scherp op mijn voeding ga letten om zo de buikpijnen proberen te voorkomen, en dan ben ik als het goed is voor de zomer schoon!

♡ Levensstijl: Ik wil mij nog meer gaan focussen op natuurlijke producten. Dit is a. beter voor mijn huid en b. beter voor de natuur. Ook ga ik er meer  op letten dat ik dierproefvrije make-up en producten ga gebruiken.

Mijn zoektocht is goed van start gegaan! Merken als Dr. Hauschka, Lush, The Body Shop & Botanique hebben mijn ogen geopend en zijn goed voor mijn huid. En in 2015 wil ik deze nieuwe persoonlijke trend zeker voort gaan zetten.

♡ Dromen: Nu ik mijn beperkingen aardig heb geaccepteerd wil ik de energie die ik heb inzetten voor dingen waar ik blij van word. Zo wil ik meer met schrijven gaan doen en mooie blogpost maken. Mijn grootste droom is schrijven en reizen combineren, en deze droom ga ik dan ook in stukjes verdelen en beginnen bij het opbouwen van schrijven.

Done! Ik kan met een grote glimlach op mijn gezicht zeggen dat dit doel voorspoediger loopt dan ik durfde hopen én dromen. Bloggen is zo’n grote passie geworden waar ik het afgelopen jaar helemaal mijn draai in heb gevonden. Van mijn blog mijn bedrijfje maken is mijn grootste wens, en ik ga eens uitzoeken waar de mogelijkheden en mijn (deels opgelegde) beperkingen elkaar niet kruisen.

1

Mijn doelen voor 2015

♡ Meer met voeding gaan doen. Ik wil mij meer gaan verdiepen in gezonde voeding, power food en ik hoop dat mijn lichaam hier op de lange termijn de vruchten van mag gaan plukken. Ik wil meer recepten uit gaan proberen en ik heb een abonnement genomen op de ‘Bites, we love’ boxen. En zo wil ik nader kennis gaan maken met gezonde voeding om zo -hopelijk- wat extra procenten energie erbij te krijgen. 

♡ Do what I love to do most! Ook dit jaar wil ik mij op persoonlijk gebied blijven uitdagen en ontwikkelen. Het afgelopen jaar heb ik een mooie basis opgebouwd, een basis waarvan ik niet had verwacht hem ooit nog op te bouwen. Ook samen met mijn vriend, en dat heeft naar mijn een idee voor een hele vruchtbare boden gezorgd. 

♡ Bewuster leven. Graag wil ik nóg bewuster gaan leven. Dit gaat over persoonlijke grenzen, keuzes maken, en ook zeker de keuzes in (beauty) producten en andere shop talenten aanscherpen. Ik wil meer gaan sparen en als ik dit mogelijk wil maken wil ik mij nog bewuster zijn van wat ik nodig heb, waar ik graag over wil bloggen en waar ik geld op kan besparen. Dat eigen huisje moet toch een keer dichterbij gaan komen!

♡ Een mooie reis maken. Mijn wanderlust is aardig getemd het afgelopen jaar, geheel bewust hebben mijn vriend en ik gekozen om te investeren in wat wij graag doen. Ik kocht een domeinnaam, liet een website bouwen, investeerde in lampen en een lens. Mijn lief startte als zzp’er. En ik kan niet wachten om dit jaar samen een nieuw deel van de wereld te ontdekken! 

♡ Gezondheid. Een wens en doel wat mij ieder jaar weer bezighoud is toch wel mijn gezondheid. Alles staat en valt toch echt met je gezondheid. Nu leef ik inmiddels alweer een aantal jaren met chronische klachten en labels, en de stille wens om beter te worden zal er altijd blijven. Wel merk ik dat ik  nu ik op mijn eigen agenda leef (ik plan, mijn lijf luistert en samen kijken we of het die dag mogelijk is) dit voor mij echt de formule is naar succes.

♡ Graag wil ik ‘proefpersoon’ blijven om de oorzaak van ME te achterhalen. Er zijn nieuwe bewijzen gevonden dat het écht om ontstekingen in de hersenen gaat, en ik kan niet wachten om mijn steentje bij te dragen om alle verhalen en speculaties om te buigen naar keiharde bewijzen! Dit gun ik niet alleen mijzelf, maar zeker alle andere duizenden ME patiënten over de gehele wereld, er is immers al genoeg geleden en gestreden. 

♡ Bloggen. Mijn blog mag uiteraard niet ontbreken in dit lijstje, hier wil ik mijzelf ook heel graag op blijven ontwikkelen. Het afgelopen jaar heb ik mijn blog ritme aardig te pakken gekregen. Er zijn genoeg ideeën, creatieve uitspattingen en ik kan gelukkig regelmatig vooruit werken zodat ik ook -zonder mij er rot over te voelen- een dag vrij kan nemen. En dit zorgt voor zoveel meer mogelijkheden. Van mijn blog mijn bedrijfje maken is een hele grote droom, en dit jaar wil ik de mogelijkheden en kansen gaan bekijken of het met mijn chronische labeltjes überhaupt mogelijk is om deze droom uit te laten komen. Word dus zeer zeker vervolgd!

En nu ben ik heel erg benieuwd welke doelen jij hebt gesteld voor het nieuwe jaar!

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 4 januari 2015 / 21:22

  Wat een prachtige lijst vol mooie doelen! Ik hoop, echt van harte, dat ze allemaal uit mogen komen dit jaar. En alle jaren die erop gaan volgen!

 2. 3 januari 2015 / 22:36

  Erg mooie doelen. Je outfit op de foto’s is erg mooi trouwens!

 3. 2 januari 2015 / 22:09

  Goede doelen. Moet je vast wel lukken allemaal!

 4. 2 januari 2015 / 20:57

  Wat een prachtig lijstje vol met mooie doelen! Ik hoop dat je wensen uit zullen komen en dat je je doelen zult bereiken. ik wens je in ieder geval een happy new year <3

  • Linda
   Auteur
   3 januari 2015 / 21:37

   Wat lief van jou, dank je wel! En ik wens jou natuurlijk hetzelfde toe <3

 5. 2 januari 2015 / 20:45

  Wat een mooie doelen! heel veel succes ermee!
  Liefs Nathalie

 6. 2 januari 2015 / 19:41

  Wat een mooi lijstje!
  Bewuster leven vind ik een belangrijke!
  Alvast veel succes gewenst! <3

 7. 2 januari 2015 / 18:08

  Prachtige doelen heb je opgesteld! Nog een gelukkig nieuwjaar!

 8. 2 januari 2015 / 17:22

  Wat mooi dat je je steentje bijdraagt aan het onderzoek naar ME. Fantastisch. Verder ook hele mooie doelen trouwens!

 9. 2 januari 2015 / 14:08

  Heldere blog weer Linda.
  Ik hoop zo dat je je doelen (wensen) voor dit jaar uit mag laten komen. Aan je positiviteit zal het in ieder geval niet liggen.

 10. 2 januari 2015 / 13:22

  Wat een mooie doelen! Bezig gaan met gezonde voeding wil ik ook meer gaan doen, ik denk dat het zo’n groot verschil maakt!

 11. 2 januari 2015 / 11:45

  Hele mooie doelen, ik wil ook graag gaan reizen en gezonder leven!

 12. 2 januari 2015 / 11:31

  Wat een mooie doelen! Met name bewuster leven ga ik aankomend jaar ook doen. Ik ga meer kijken naar de alledaagse mooie momenten in het leven. Daar betrek ik trouwens mijn bezoekers ook bij. In de maand januari laat komt er iedere dag een ‘geluksmomentje’ op mijn blog.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
✰ Happy New Year! ✰

Happy New Year lieve lieve lezers & bezoekers! Ik wil jullie allemaal een fijn, prachtig, inspirerend, liefdevol, bijzonder en gezond...

Sluiten