Patches Mania

Zoals ik eerder deze week al vertelde heb ik een kleine kleding crisis achter de rug. Nu ik mijn eigen kledingkast weer aan het herontdekken ben, en kleding aan het restylen ben, konden kleurrijke patches natuurlijk niet uitblijven. Afgelopen zondag bezocht ik een enorm leuke Ibiza markt. Naast heerlijke tapas die mijn schoonzus en ik aten aan het water, hing er een goede (Ibiza vakantie) vibe en konden wat aankoopjes niet uitblijven. Ik nam o.a. deze vrolijke patches mee naar huis. Nu nog op zoek naar denim in crime die ik summer ready kan gaan maken!

 

Patches Mania

 

Patches lifestyle by lindaPatches lifestyle by linda

 

Juist omdat ik mij meer aan het verdiepen ben ik Fair Fashion, kan het omdopen van mijn kledingkast tot Slow Fashion niet uitblijven. Slow Fashion houdt in dat jij kleding stukken met liefde draag tot ze versleten zijn, of het via een verkoop of kledingruil een nieuw leven geeft. Doneren van jouw kleding in een kledingcontainer hoort daar dus niet bij. Vintage en tweedehands kleding kopen natuurlijk wel.

 

Ik kan mij nog goed herinneren hoe blij ik als klein meisje was als ik kledingzakken van mijn nichtjes uit Rotterdam mee kreeg. Het was alsof ik even in een hemel op aarde belandde. Zoveel nieuwe kleding. Die ik mocht houden of doorgeven. Dit lieve mensen, heb ik veel te lang niet meer gedaan. Al sinds ik ben gaan werken als tiener heb ik alleen nog nieuwe kleding gekocht. Stom eigenlijk. Er staat dan ook een tripje naar het Kaufhaus in Utrecht op de planning waar ik opzoek ga naar verborgen schatten die ik aan mijn kledingkast kan toevoegen.

 

Hopelijk vind ik daar een leuk denim jack of een korte jeans die ik op kan vrolijken met deze patches. Het heeft even geduurd voor ik weer oog kreeg voor nieuwe trends, zeker omdat je voor velen toch al snel terecht komt bij Fast Fashion ketens. Hier wisselen de collecties haast iedere week. Maar deze patch trend kan ik niet meer aan mij voorbij laten gaan. En ik kan niet wachten om mijn eigen denim te gaan versieren. Het eindresultaat zullen jullie dan snel gaan zien!

 

Heb jij al denim versierd met patches?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 4 augustus 2016 / 16:35

  Geweldige patches! Zo leuk die flamingo, maar de watermeloen, ananasjes en cactus vind ik ook te gek. Ik hoop relatief ook weinig kleding en doe draag kleding tot er soms letterlijk (kleine) gaten in vallen. Ik vind het zonde om iets weg te gooien 😉 kleding van mijn kleine meid geef ik weg of verkoop ik via Marktplaats zodat het een tweede leven krijgt bij iemand die er hopelijk veel plezier aan heeft.

 2. 4 augustus 2016 / 15:37

  Ik vind het zo leuk dat dit weer terug is gekomen! Vooral met bloemen vind ik het erg mooi. Ben benieuwd naar het resultaat 🙂

 3. 4 augustus 2016 / 13:04

  ik houd echt van patches maar ze zijn vaak zo duur dat is zo jammer! of nouja duur heb je een setje van 3 en dat is dan 6 euro! goedkooo is anders en je wilt natuurlijk ook leuke!

  • Linda
   Auteur
   4 augustus 2016 / 13:24

   Ik haalde ze op de Ibiza markt en daar betaalde ik één euro voor de kleintjes, en 1,5 voor de grote. Kreeg er zelfs 7 voor 7 euro, een fijne deal! Je moet je ogen soms even open houden met zulke dingen 😉

 4. 4 augustus 2016 / 11:47

  Heel leuk, die patches. Ik ben er bij mezelf wel bang voor dat ik iets te enthousiast wordt en er daardoor ook teveel op ga proppen, hehe. Je hebt me ook gelijk bekend gemaakt met het Kaufhaus. Na jarenlang in Utrecht te hebben gewoond ben ik daar gewoon nog nooit geweest, hoe erg… De volgende keer dat ik er ben staat hij op de planning!

 5. 4 augustus 2016 / 10:40

  Ik vind patches zo gaaf, echt een super toffe trend!

 6. 4 augustus 2016 / 08:28

  Vind dit zo leuk, die patches! Tof dat je op zoek gaat naar een leuk kledingstuk om op te vrolijken hiermee. Vind het zo tof dat je dan een uniek kledingstuk hebt, dat is echt leuk aan patches. 🙂 Die cactus is uiteraaaard mijn favoriet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Framboos aardbei komkommer water recept detox lifestyle by linda
Framboos + Aardbei + Komkommer | Water Recept

Zo enorm leuk om te lezen dat steeds meer van mijn bezoekers ook gezond willen gaan leven. Ik denk dat...

Sluiten