Parijs Vlog | On The Run – hét concert van de eeuw met Beyoncé en Jay Z

Parijs Vlog | On The Run – hét concert van Beyoncé en Jay Z van de eeuw

J & BGelukkig lopen er meerdere wegen naar Rome en naar de video van Parijs in dit geval. De opgenomen kwaliteit van de muziek, tijdens het concert was niet goed, ik zette er originele nummers onder. En dat mocht niet, het erbij laten? Echt niet. Iets met rechten en muziek. Vimeo was uiteindelijk de oplossing, zodat jullie de video nu wél, iets later dan gepland, kunnen bekijken. De andere delen komen gewoon op mijn YouTube kanaal te staan.

Maar dan eerst de video; Parijs, dag 1!

Uiteraard ga ik in de inleiding niet verklappen wat er allemaal de revue gaat passeren. Wat je wel in gedachten mag nemen zijn de volgende highlights: heel veel. maar dan ook, heel veel Beyoncé! En een beetje Parijs. De toerist hang ik namelijk in de volgende video uit.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Goed nieuws voor de fans die niet naar Parijs konden komen, HBO gaat het concert uitzenden.

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 22 september 2014 / 21:46

  Wat ontzettend gaaf zeg dat je er bent geweest! Leuke vlog Linda!

 2. 21 september 2014 / 23:35

  Nice vlog!!! Als Parijsfan miste ik toch wel wat meer van Parijs, maar daar had je al voor gewaarschuwd. Béyonce was dan ook een prima alternatief…

  • Linda
   Auteur
   22 september 2014 / 01:50

   Yes, dat komt nog, in de volgende vlogs! Zaterdag was al zo vol gepropt dat we toen de stad niet in konden 🙂

 3. 21 september 2014 / 22:51

  Wauw wat enorm leuk en gaaf om mee te maken! Parijs is echt prachtig en het optreden van Beyonce ziet er ook echt super uit. x

 4. 21 september 2014 / 20:48

  Wat een belevenis Linn! Zo tof en ik weet wat het van jouw lichaam vraagt, super dapper dat je dit hebt gedaan. Blij ook dat je weer heelhuids terug bent en nu kan nagenieten samen met je mannetje. Geweldig dat je hebt gevlogt, kan ik ook mooi meegenieten van deze twee helden! Benieuwd naar de rest van je avontuur! Xxx

 5. 21 september 2014 / 13:45

  Wauw ik wil ook weer naar parijs als ik dit zie. ook zoo cool dat je ook naar haar concert bent geweest! Man ik zou helemaal flippen als ik zo’n tripje zou maken! Te leuk!

 6. 20 september 2014 / 22:25

  Wow… super joh dat je ons zo meeneemt op je reisje naar Parijs en het concert!

 7. 20 september 2014 / 19:04

  Wat een geweldig vlog! Ik ben benieuwd naar de andere delen x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Kruidvat Honey Cacao Body Butter

Toen ik hoorde dat het Kruidvat met een nieuwe lijn Body Butters kwam was ik meteen enthousiast En al snel...

Sluiten