Site pictogram Linda's Wholesome Life

Opening Primark Dordrecht | Sneak peak winkel & shoplog

Dordrecht is vanaf vandaag 3530m² shop plezier rijker, en dat zet de Nederlandse Primark teller alweer op 13! Dordtenaren en mensen uit de Drechtsteden hoeven niet langer naar Rotterdam (de oudste Primark) of andere filialen af te reizen om low budget te shoppen. De winkel is mooi, vernieuwend, heeft brede winkelpaden en de ruimte word onwijs goed benut. Van fashion, beauty tot home producten, aan alles is gedacht. Benieuwd naar de winkel? Ik laat je alvast wat beelden zien die ik schoot tijdens de pers opening. En daarna mocht ik, even voor het publiek naar binnen kwam stormen de nieuwste collecties shoppen. Uiteraard laat ik mijn buit van de dag aan jullie zien die ik shopte tijdens de opening van Primark Dordrecht!

 

Opening Primark Dordrecht | Sneak peak winkel

 

Hoe leuk is dit oude VW busje wat voor de ingang van het Drienvriendenhof staat? Er dansen leuke mensen in Onesie’s omheen die heerlijke snoepjes uitdelen.

 

Yes, het is een feit! We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de verbouwing afgerond en kunnen wij heerlijk shoppen in deze prachtige nieuwe winkel.

 

De kassa’s bij de Primark geven mij altijd het gevoel dat ik in de wachtrij voor een attractie sta bij de Efteling. En eerlijk, zo rustig en opgeruimd heb ik ze nog nooit gezien. Ik gok dat het er na sluitingstijd wel anders uit zal zien.

 

Zoals je kunt zien heeft dit filiaal 2 verdiepingen die gemakkelijk met een roltrap of lift te bereiken zijn. Beneden vind je direct de dames afdeling, lingerie, beenmode en accessoires. Boven vind je de mannen afdeling, huis & interieur, kindermode, damesschoenen en hier vind je ook de klantenservice. Op beide verdiepingen vind je ook kassa’s.

 

Maar eerst was het tijd voor een heerlijk én feestelijk ontbijtje. Eerlijk, hier kom ik graag vroeg mijn bed voor uit.

 

De dames afdeling is heel erg goed gevuld met de fijnste vesten, truien, feestelijke artikelen, tassen, clutches, toilettasjes, sieraden, jassen etc.

 

Twijfelen, twijfelen en nog eens twijfelen. Ze zijn zó leuk. Zal ik ze meenemen?

 

Op de home afdeling vind je de leukste accessoires voor de fijnste prijsjes. Wil jij je huisje leuk inrichten of ga je op kamers? Dan hoef je niet langer alles bij de Ikea in te slaan! En de geurkaarsen zijn ook echt een aanrader.

 

Uiteraard is ook het filiaal in Dordrecht uitgerust met een beauty afdeling en leuke gadgets. Make-up, accessories, leuke roosjes voor in bad, mooie oogschaduw paletten en nog veel meer.

 

En uiteraard was ik zelf ook van de partij. En kijk eens hoe rustig het hier nog is! #shoppingheaven

 

De mannen afdeling is niet heel erg groot, maar heeft wel alles. Sport, shirts, broeken, truien, bloesjes en pakken. Neem je vriend of broer zeker maar eens mee naar binnen.

 

En uiteraard mogen de leuke lelijke kersttruien niet ontbreken, en kijk eens hoe leuk de goedkoopste al geprijsd is! Ook voor leuke kerstversiering kan je hier goed terecht. Kortom, het word tijd om jou tripje naar de Primark te gaan plannen.

 

Sneak peak winkel & shoplog


Uiteraard ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Primark was zo lief om ons bloggers te voorzien met een fijne giftcard waar ik goed van heb kunnen shoppen. En mijn aankoopjes laat ik jou samen met wat sfeerbeelden van de winkel graag in deze video zien.

Laat de video zich niet zien? Klik dan hier.

 

Wat vind jij van de nieuwe winkel en mijn aankoopjes?

 

Openingstijden:
Maandag: 11:00 – 19:00
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 09:00 – 19:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 12:00 – 17:00

 

 

Mobiele versie afsluiten