OOTD | Van Vogue

Genieten jullie ook zo van het heerlijke weer?  Zaterdag was ik op Emporium en ik vind het dan altijd erg leuk om te zien hoe mensen de laatste trends volgen en ik heb de meest toffe creaties voorbij zien komen. En hier kan ik heerlijk mijn inspiratie vandaan halen! Vandaag heb ik een outfit post voor jullie, mijn versie van hoe ik het Vogue shirt graag draag. De dag dat deze foto’s zijn gemaakt was ik best vermoeid, en zelf kan ik dat goed aflezen aan mijn gezicht. Perfectionistisch als ik ben wilde ik de foto’s graag een andere dag over doen. Maar, het is nu eenmaal zoals het is, en ook deze dagen heb ik regelmatig en horen dus -hoe erg ik het ook vind- bij mij. En daarom besluit ik ze toch te delen, het gaat immers om de outfit toch?

1

 Ik draag

Shirt – Vogue
Statement ketting – H&M
Armbanden – H&M
Rok – Zara
Schoenen – Replay

7

453En Floyd moest uiteraard ook even op de foto! 

Afgelopen week was onverwacht druk voor mij, en ik verbaas mij er eigenlijk nog steeds over dat ik het lichamelijk vol heb gehouden. 3 dagen Amsterdam waren top, donderdag heerlijk geshopt en de stad verkend, om na het eten heerlijk in slaap te vallen om er die volgende morgen weer vroeg uit te moeten. Waarvoor kan ik jullie nog niet vertellen, maar het zit er wel aan te komen! Zondag was het heerlijk weer om op te laden en erg uitnodigend voor een bbq. Nomm! Aankomende week ga ik de nieuwe producten testen die ik gekocht heb en in een goodiebag heb ontvangen, er komen dus leuke nieuwe posts aan! Ik wens jullie een fijne nieuwe week toe, het weer word in ieder geval mooi!

Hoe was jou weekend?

liefs linda
Follow on Bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. 22 juli 2014 / 17:52

  I cannot thank you enough for the blog.Thanks Again. Awesome.

 2. Jasmijn
  Auteur
  5 juni 2014 / 06:50

  Hele leuke outfit! Ik heb het vogue shirtje ook, echt super leuk om te zien hoe het gecombineerd kan worden.

 3. 4 juni 2014 / 22:55

  Jaaa, het Vogue shirt <3, love it! Ben benieuwd naar je Amsterdamavontuur!

 4. 3 juni 2014 / 10:35

  Je ziet er goed uit meid, ondanks het feit dat je moe bent!

 5. 3 juni 2014 / 08:00

  Wat een super leuke outfit heb je aan. Het shirt vind ik leuk gecombineerd met die rok. En wat heb je trouwens een lief hondje <3

 6. normaverweerd
  2 juni 2014 / 18:46

  Super gaaf nu heb ik spijt dat ik er geen gekocht heb voor de zomer

 7. sunshinecin
  Auteur
  2 juni 2014 / 09:15

  Leuk is dat t-shirt van Vogue hè! Je had goed weer voor Emporium. Leuke outfit!

 8. mariskariedijk
  2 juni 2014 / 08:32

  Meid, wat ziet het er leuk uit!
  Super om te zien dat je lekker aan het combineren bent geslagen.
  Ik heb een idee waarom je er vrijdag vroeg uit moest… 😉
  Ben benieuwd!

  Kom maar op met de product probeersels!

 9. Manon
  Auteur
  2 juni 2014 / 08:26

  Ik vind het zo leuk om te zien hoe iedereen dit shirt combineert, heel leuk met je rok!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
New In | Het leed dat HTC hoesjes vinden heet

Je kunt je het haast niet meer voorstellen dat wij ooit zonder mobiele telefoon mét internet hebben geleefd. Blogs lezen,...

Sluiten