OOTD | Under the palm tree

Hi allemaal! Tijdens mijn bezoek aan Drenthe, enige tijd geleden, trokken vriend lief en ik nog één keer de stoute schoenen aan en maakten wij daar de laatste reeks foto’s. Opnieuw een outfit met mooie kleuren en een zomerse uitstraling. 

Outfit 3 3outfit3 5outfit 3 2outfit 3 4outfit 3 8outfit 3 1outfit 3 6

Ik draag:
Shirt – Miss Etam
Jeans – Il’ dolce
Schoenen – Iron Fist
Horloge – Billabong 

Wat een heerlijk zitten en vrolijk shirt! De kleuren en de print zijn opvallend en daar hou ik wel van. Het shirt zelf vond ik in de sale van Miss Etam. Hier heb ik hem gecombineerd met mijn jeans short van Il’ dolce, en schoenen van Iron Fist, beiden items die ik al een paar jaar in mijn kast heb liggen en nog steeds met veel plezier draag. De top zit ruim en heeft een mooie lengte, dit is met mijn lange bovenlichaam soms een zoektocht en een goed zittende top, daar kan ik dan ook erg blij van worden. 

Draag jij graag opvallende kleuren en/of prints?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 27 juli 2014 / 19:56

  Tjonge wat een heerlijk opvallend shirt…helemaal mijn smaak en dit komt wel ongeveer overeen met de kleuren die ik regelmatig draag…
  Schattige schoentjes zijn dat ….zie die maar te weerstaan in een winkel…

  groetjes Petra

 2. 27 juli 2014 / 17:07

  Leuk shirt! Vooral ook vanwege het effect, achterkant zwart en de voorkant zo lekker opvallend en zomers! Bij mij is het heel wisselend, de ene dag ga ik echt voor effen en meer natuurlijke kleuren en een andere dag juist voor meer felle kleuren en iets met print. Ligt een beetje aan mijn stemming en waar ik naar toe ga…

 3. 27 juli 2014 / 16:04

  Mooie outfit! Die top staat je echt heel leuk en de foots zijn weer goed gelukt 🙂

 4. 27 juli 2014 / 07:42

  Dat zijn geweldig leuke schoenen 🙂 lekker bij zo’n zomerse outfit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Verzachtende tonic van Garnier

Nadat ik een hele enthousiaste review had geschreven over de Skin Natural lijn van Garnier voor de normale en gemengde...

Sluiten