OOTD | Life is to short to wear boring clothes

Life is to short to wear boring clothes. De ene keer voeg ik graag kleur toe aan mijn outfit, de andere keer kan ik een drukke/foute print enorm waarderen. Juist omdat het zó fout is dat het leuk wordt. En daar is mijn liefde voor de Primark Mopshondjes geboren.

3Deze jas stond al een poosje op mijn wishlist, ik zal hem regelmatig op straat en wist eigenlijk niet zo goed waar ik hem zelf aan kon schaffen. Tot ik dit exemplaar tegen kom bij de Primark, deze liefde was duidelijk voorbestemd.

241817527Primark heeft na dit shirt met mopshondjes een vlammetje aangewakkerd waarvan ik niet eens wist dat hij bestond. Bij het zien van deze legging wist ik het, ik moest hem hebben! Gecombineerd met deze grote sweater kan ik zeker de herfst trotseren, want wat is hij lekker comfy.

1622122Moeder natuur is prachtig nu de bomen hun bladeren laten vallen, er hier en daar nog vrolijke bloemen bloeien, het groene mos en drassige paden omdat dit gehele natuurgebied onder water heeft gestaan.

1021262015Dol ben ik op mijn hoge UGG’s die ik kocht in Australië! Ik heb ze al een aantal jaren en op wat verkleuringen na brengen ze mij steeds weer warm van A naar B.

116
Photo by Thomas

Ik draag
Jas – Primark
Sweater – Primark
Legging – Primark
Schoenen – UGG Australia

Accessoires
Zonnenbril – Come Get Fashion – same here
Tas – Marc by Marc Jacobs – same here 
Horloge – Marc by Marc Jacobs – same here 
Ringen – Pandora
Armband – Marc by Marc Jacobs – same here

1314Deze drukke print komt, naar mijn idee, het best tot zijn recht wanneer je de rest van je outfit rustig houd. Kleur laat ik dan terug komen in mijn make-up en eventueel op mijn nagels. Voeg er een paar mooie sieraden aan toe en comfy schoenen en.. you’re ready to hit the road! 

 

Durf jij het aan om een gewaagde print te dragen?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 29 oktober 2014 / 14:04

  Coole jas! Dat was zeker voorbestemd toen je hem zag hangen bij de Primark! De legging is ook zo fout dat hij leuk is en ik vind hem super bij je loose sweater!

  Goed gekozen voor een rode lippenstift. Dat houd de rest rustig en zo heb je toch kleur

 2. 27 oktober 2014 / 13:53

  Prachtige outfit, mooie fotos! Ik heb die jas ook en vind hem super

 3. 27 oktober 2014 / 13:20

  Ja, heerlijke foto’s weer. De laatste en die ene van achter op één been springen er voor mij uit! Die broek is tof! Ik zou ‘m ook zeker dragen, maar wel met een effen trui/vest.

 4. 27 oktober 2014 / 10:34

  Wat een prachtige foto’s weer Linda. Je hebt een hele mooie en mysterieuze sfeer gecreëerd!

 5. 27 oktober 2014 / 10:34

  fantastisch outfit vind ik dit…ja hoor dit soort prints durf ik wel te dragen, maar ik zou het wel net als jij met effen gekleurde andere items dragen…ik zou dus echt niet in een heel pak van deze print rond gaan lopen….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Daily Lifestyle | Something Pink

Hoi lieve lezers! Het is zondag, een herfstige zondag, en daarom neem ik jullie mee langs een fijn gekleurd overzichtje....

Sluiten