OOTD | Festival inspired outfit

Afgelopen zaterdag was het heerlijk zomers weer én dus de perfecte gelegenheid om een outfit foto te maken. Ik trok eropuit met vriend lief en vandaag laat ik jullie de eerste outfit zien. Een zomerse festival outfit met onder andere nieuw geshopte items. Enjoy!


outfit 1 4Wat is het toch prachtig weer buiten, ik kan hier zo van genieten. Late night bbq’s, gezellig een borreltje drinken, de vuurkorf aan, zonnebril op en het vooruitzicht op een mooie zongebruinde huid. Vorig weekend shopte ik onder andere bij de Primark en in mijn shoplog heb je deze top en ketting al voorbij zien komen. Vandaag laat ik hem zien in een complete outfit, zo hoop deze zomer naar een festival of een feestje te kunnen. En ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, en geniet van de mooie dagen!outfit 8outfit 1 7OUtfit 1 2outfit 1 6outfit 1 8outfit 1 5outfit 1 3

Ik draag:
Top – Primark
Bandeau top – Hunkemöller
Jeans – Levi’s
Haarband – H&M
Ketting – Primark
Armbanden – Bijou Brigitte

Wat vind jij van mijn outfit?

liefs linda
Follow on Bloglovin

(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-51213936-1’, ‘lindaswholesomelife.nl’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

Delen:

14 Reacties

 1. 20 mei 2014 / 18:30

  Leuke outfit en wat een prachtige foto’s! Je halsketting vind ik erg gaaf!

 2. 20 mei 2014 / 12:15

  Prachtige zomerse outfit, en wat een leuke locatie!

 3. inspiredbylifee
  20 mei 2014 / 11:16

  Leuke outfit, vooral die ketting vind ik erg mooi!

 4. 20 mei 2014 / 11:01

  Wat zie je er mooi uit, een hele toffe outfit!

 5. 20 mei 2014 / 10:37

  Leuk Linn! Lekker zomers en vriendlief heeft goed zn best gedaan op de foto’s! Tof! Xxx liefs

 6. thebeautyassistant
  Auteur
  20 mei 2014 / 09:26

  Wat zie je er mooi uit! Staat je heel mooi!

 7. thebeautyassistant
  Auteur
  20 mei 2014 / 09:26

  Wat zie je er mooi uit! Staat je heel mooi’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Herinnering lopende winacties

Graag herinner ik jullie aan de lopende winacties op mijn blog. Ik heb al vele leuke reacties mogen ontvangen -dank...

Sluiten