OOTD | Black ’n Gold

Hello allemaal op deze Black & Gold friday! Afgelopen dinsdag bracht Pharrell Williams een bezoek aan Holland en voor deze gelegenheid ben ik eens in mijn kast gedoken. Omdat de zon scheen en het heerlijk nazomer weer was, vroeg het om een luchtige outfit. Een kokerrok en heel veel laagjes. Een high waist kokkerrok om wel te verstaan.

1449De tas is van Marc Jacobs en is de nieuwste member in mijn Jacobs familie. In het prachtige gouden winkelcentrum dat Parijs rijk is mocht ik deze beauty uitzoeken, passen en meenemen. Gekregen van de aller, aller liefste, op de aller, aller mooiste locatie. Les Galeries Lafayette it is. Mijn mode hartje gaat er ook steeds weer sneller van kloppen.

5132De tas valt onder het label ‘work wear’ en is bestemd voor allerdaags gebruik. Natasha is de naam. Deze tas komt in vele uitvoeringen, verschillende kleuren, verschillende formaten en ook de details kunnen per tas verschillen. Denk hierbij aan de gouden details op deze tas. Het lijkt haast custom-made! Mijn tas is het middelste formaat en paste veruit het beste bij mijn bouw. Hier past zowel mijn portemonnee, iPad mini en wat losse dingen in.

1017118

Ik draag:
Blazer – Mango same here
Top – Zara
High waist kokerrok – Zara
Hoedje – Her Fashion Box same here
Tas – Marc by Marc Jacobs
Pumps – p.i.u.r.e. same here 
Horloge – Marc by Marc Jacobs
Armband – Marc by Marc Jacobs

12

Vinden jullie het leuk om de tas nog gedetailleerder te zien?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

19 Reacties

 1. erika
  26 september 2014 / 20:50

  Hey linda,kan je mij toevoegen zodat ik het in m,n mail krijg.
  GRts erika

 2. 26 september 2014 / 17:19

  Wat een gave outfit! Een beetje oneerlijk hoe goed een hoedje jou staat! hihi

 3. 26 september 2014 / 15:48

  Prachtige foto’s en wauw wat staat dat hoedje je goed!

 4. 26 september 2014 / 15:35

  Wat een super leuke foto’s zeg! 😀 Ook zo lekker vrolijk! Ik vind je outfit foto’s altijd heel mooi! Ik vind je style leuk en je staat er altijd zo vrolijk op 😀

 5. 26 september 2014 / 14:12

  Hele gave outfit! Stoer en sterk en toch elegant. Wat lief trouwens, die tas 🙂

 6. 26 september 2014 / 12:32

  wat onwijs leuk, wat je draagt….het komt een beetje “Britisch”over en dat vind ik erg grappig…het staat je heel erg goed!

 7. 26 september 2014 / 12:27

  Gedurfde combinatie, maar jij kan het hebben! Het staat je ontzettend goed. Ben benieuwd naar de tas

 8. 26 september 2014 / 09:08

  Linda, wat zie je erg onwijs chique en mooi uit. Het hoedje staat je zo ontzettend leuk! Ben echt dol op jouw stijl <3

 9. 26 september 2014 / 09:03

  Ik ben echt onder de indruk van je outfit. Ontzettend mooi! En zijn dat die speciale kousen die jij altijd draagt? Als dat zo is: wat supervet dat je ze op deze manier combineert en volledig in een outfit op laat gaan. Ik ben helemaal niet zo modegericht, vind het leuk om te zien, maar ben niet snel enthousiast te krijgen op dat vlak, maar je hebt het voor mekaar! je ziet er stunning uit!

  • Linda
   Auteur
   26 september 2014 / 11:36

   Wat leuk dat je het opmerkt! Het zijn inderdaad mijn steunkousen met niets erover heen 🙂 ik wilde het eens proberen, en wat mooi dat ik dan zo’n reactie van jou mag krijgen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Parijs Vlog dag 2 | J’adore Paris

Hi iedereen! Het is tijd om de vlog van dag 2 met jullie te delen. Voor de Parijs-liefhebbers die een...

Sluiten