OOTD | 85 problems

Hi allemaal, het is tijd om weer een klein beetje zonnestralen het land in te helpen. Zeker met moeder natuur, die nu snel alle achterstallige herfst dagen in wilt halen. Het lijkt alweer zo lang geleden dat we weer even heerlijk in een shirt naar buiten konden en een zonnebril nodig hadden. Ronde glazen, een urban outfit en te gekke graffiti op de muren, dit vraagt om outfit foto’s!

1 2 3 8 4 5Graffiti kan onwijs slordig en lelijk zijn, Dordrecht is gelukkig een aantal mooie kunstwerken rijker. Vol bewondering heb ik naar de muren gekeken, naar de vormen, kleuren en de gezichten. Met op de achtergrond jonge knullen op een skateboard en een aantal hele toffe meiden die ook hier niet onderdoen aan de jongens.

69107Afwisselen is voor mij het sleutelwoord, een comfortabele outfit waar ik mij lekker in voel, wissel ik graag af met vrouwelijke accessoires. Of een ‘feminine’ outfit met weer wat ‘stoerdere’ á urban elementen, ik word er blij van en ik voel mij er lekker in. Met mijn Timberlands maak ik de stad onveilig, ik kan altijd vertrouwen op mijn G-Star jeans, de muts blijft een mooie aandenken van de prachtige shows die ik heb gezien en de ronde sunnies stonden ook al lang op mijn lijstje.

11 12Photo by Thomas

 

Ik draag
Number Tee – Come Get Fashion
Ripped Jeans – G-Star
Schoenen – Timberland Classics – same here

Accessoires
Muts – Beyoncé – same here
Zonnebril – Come Get Fashion
Ketting – Come Get Fashion
Horloge – Loavies – same here 
Tas – Marc by Marc Jacobs – same here

 

13 14Ik ben nog op zoek naar een jurkje in de stijl van dit shirt, gecombineerd met een donkere panty en mijn Timberlands. Perfectie. als je het mij vraagt.

 

Heb jij een bepaalde stijl die typerend is voor jou?
Of mix jij, net als ik, graag verschillende stijlen met een persoonlijk sausje?

 

 

Bloglovin' button

liefslin2

Delen:

18 Reacties

 1. 25 oktober 2014 / 23:53

  Gave look! Perfecte locatie ook! <3

  Ik heb een hele gave giveaway online gezet. Je maak kans op €150,- shoptegoed wat je kan uitgeven in Citymall Almere. Dat is nog niet alles je krijg er een lunch en borrel na afloop bij. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 2. 24 oktober 2014 / 15:25

  Suuuuuper leuke fotos Linda! Ik vind die skaterpark bij Maasplaza ook zo’n toffe lokatie! Je ziet er geweldig uit! x

 3. 22 oktober 2014 / 16:43

  Super toffe outfit! En je foto;s zijn gaaf! Altijd als ik iemand foto’s laat maken, zou ik dit ook willen, maar die mensen begrijpen dat niet zo goed haha!

 4. 21 oktober 2014 / 22:34

  Allereerst echt geweldige fotos !!! leuke outfit heb je aan.

 5. 21 oktober 2014 / 20:23

  Wat een leuke outfit! Timberlands vind ik sowieso altijd wel vet 😀

 6. 21 oktober 2014 / 18:34

  wat een leuke outfit, prachtige locatie ook!

 7. 21 oktober 2014 / 16:49

  Wat een gave foto’s! Je outfit en de omgeving matchen helemaal. Echt een tof totaalplaatje <3

 8. 21 oktober 2014 / 16:35

  wat een prachitge foto’s en look, en die achtergrond is ook heel gaaf!

 9. 21 oktober 2014 / 11:47

  Wat een toffe foto’s! Staat je super. Gave foto’s ook zeg!

 10. 21 oktober 2014 / 10:55

  Sportieve stoere outfit! Ik wissel gewoon verschillende dingen af.

 11. 21 oktober 2014 / 09:33

  Wauw, wat een ontzettend gave foto’s weer Linda <3

 12. 21 oktober 2014 / 08:01

  wat een mooie foto’s…echt leuk om te bekijken…

 13. 21 oktober 2014 / 06:14

  Top!!! Ik hou hier echt van! De kleding, maar ook de manier waarop de foto’s gemaakt zijn. Te gek met de graffiti op de achtergrond. Ik heb niet echt een uitgesproken stijl. Eenvoudig en niet te opvallend. Ik ben wel echt verliefd dat shirt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
FOTD | An ADE night out

Over het algemeen heb ik wel het geluk dat ik vrijwel dagelijks de tijd heb om uitgebreid mijn make-up te...

Sluiten