Site pictogram Linda's Wholesome Life

Nice Cream Breakfast Bowl

Nice Cream recept vegan

 

Nice Cream Breakfast Bowl

 

 

Wat heb je nodig voor een Nice Cream Breakfast Bowl?

Nice cream ingrediënten:
↠ 2 – 3 bevroren rijpe bananen (beetje afhankelijk van het formaat)
↠ Handje vol bevroren blauwe bessen
↠ Handje vol bevroren frambozen
↠ Soya melk light zonder suiker
↠ Een eetlepel cocos olie

Voeg alle ingrediënten toe in een krachtige blender, of gebruik net als mij een staafmixer om het geheel tot een ijssubstantie te mixen.

 

Toppings: 
↠ Granola
↠ Kokos snippers of vlokken
↠ Gebroken lijnzaad
↠ Zonnebloempitten
↠ Vers fruit naar keuze

 

De voordelen van kokosolie

De reden dat ik naast soja melk ook nog kokosolie toevoeg is niet alleen om deze nice cream smooth en creamy te maken, maar zeker ook omdat het voordelen heeft voor je gezondheid. Zo staat kokosolie erom bekend dat dit onverzadigde vet namelijk bacteriën en schimmels dood, waardoor het dus goed past in een dieet voor mensen met gevoelige darmen. En is het een mooie aanvulling op het candida-dieet. Daarnaast helpt het je botten sterk te houden en is het goed voor je cholesterol. Een leuk extra voordeel is ook dat kokosolie je helpt om vet te verbranden. En helpt ook de slechte vetten die rondom je organen kunnen zitten te verbranden. Ik voeg daarom iedere ochtend graag een eetlepel toe aan mijn ontbijt!

 

 

Deze bowl met Nice Cream heb ik gelukkig zo op tafel getoverd. Het is een voedzaam ontbijt waardoor ik de eerste uren geen hongergevoel zal hebben. Daarnaast zit het boordevol goede vitaminen, vezels en vetten. En is het geen mooi kleurrijk geheel om te zien?

Bekijk deze pagina voor nog meer ontbijt inspiratie.

 

 

Wat is jouw favoriete ontbijtje?

 

Mobiele versie afsluiten