New In | MUA

De laatste weken ben ik het merk MUA best vaak tegen gekomen op beautyblogs, en eerlijk gezegd hebben zij wel een vlammetje aangewakkerd. Vanmiddag had ik onverwacht wat tijd en energie over en besloot ik in de stad te gaan kijken of MUA toevallig al in de winkel ligt. Dordrecht heeft meerdere Kruidvat filialen, maar alleen die in de binnenstad zal MUA gaan verkopen. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik tussen het grote Essence en Catrice vak het schap van Makeup Academy spotte! Vandaag een mini shoplog om te laten zien wat ik mee naar huis nam!

MUA schap KruidvatJaaa daar staat hij dan! Gisteren is hij opgebouwd en vanaf vandaag word dan officieel MUA verkocht in Dordrecht. Ik swatchte erop los en de meeste artikelen waren nog ongebruikt en moest ik zelfs het plastic nog van de testers halen (en ja het waren écht testers). Heerlijk om te testen met nieuwe testers! Zoals je misschien kan zien mist het schap onderin nog wel een aantal paletten, daarom heb ik er zelf ook nog geen meegenomen. Benieuwd wat ik wel shopte?

MUA Makeup academy

 

Mosaic Blush – English Rose
Nail Polish – Lush Lilac
Nail Polish – Top Clear Coat
Liquid eyeliner
Consealer stick – Medium
Lipstick – Shade 2
Lipstick – Shade 3
Matte Lipstick – Scarlet Siren
Blusher – Shade 1

Jullie kunnen binnenkort een uitgebreide review van de producten verwachten!

Naar welke review kijk jij uit?

signature Lin

Delen:

13 Reacties

 1. 18 april 2014 / 17:16

  Lekker geshopt meid. Is het nou een duur merk?

 2. 18 april 2014 / 15:43

  Mooie aankoopjes, ik zie dat bij jou ook al veel van de palettes weg zijn. Ik kocht vooral nagellak ^^

 3. 18 april 2014 / 14:52

  ik moet ook nog even een keer op jacht naar ene kruidvat met MUA artikelen ik ben nu wel heel erg benieuwd namelijk!

 4. 18 april 2014 / 10:27

  Alles ziet er zo leuk uit, ik ben heel benieuwd! 🙂

 5. 17 april 2014 / 19:15

  Leuk zeg! Ik ben heel benieuwd naar de lipsticks!

 6. 17 april 2014 / 18:43

  Ik ben echt zo benieuwd naar de kwaliteit van alles! Ik kan niet wachten om het schap hier te plunderen haha

  • 18 april 2014 / 09:30

   Snap ik! Haha ik waagde ook de gok om naar de stad te rijden en ben gelukkig niet voor niets geweest. Snel foto’s maken en hup, aan de test! 🙂

 7. 17 april 2014 / 17:57

  Wat een leuke producten!
  Helaas is er geen schap hier in de buurt, anders was ik zeker even een kijkje gaan nemen!
  Ik ben benieuwd naar je reviews:).

 8. 17 april 2014 / 17:50

  Ah ik heb helaas nog geen tijd gehad om te gaan. Ik ga morgen even! Hele leuke aankoopjes heb je gedaan!

 9. 17 april 2014 / 17:31

  De liquid eyeliner en de nailpolishes. De eerste wat voor een kwastje hij heeft, of hij fijn lijntjes zet en hoe snel hij gaat ‘bloeden’. En de nailpolishes omdat ik graag wil weten of ze snel dekken of je een ik weet niet hoeveel laagjes moet aanbrengen voordat je de goede kleur hebt (en dan is het te dik en stoot je er deuken in, zo irritant)

  • 18 april 2014 / 09:31

   Ik ben zelf ook benieuwd naar de eyeliner. En het word even oefenen met zetten, even kijken of ik de slag weer snel te pakken heb hihi het is namelijk best lang geleden dat ik er een gezet heb. Hoop dat het een goede budget variant is om mee te ‘oefenen’ 🙂

 10. 17 april 2014 / 17:04

  Ik ben benieuwd naar de eye-liner. Ik wil zelf ook nog een fijne eye-liner scoren.

 11. 17 april 2014 / 16:57

  Ohh wat ziet het schap er leuk uit! Ik ben benieuwd naar een review van alles eigenlijk haha! Maar als ik toch moet kiezen, ben ik wel erg benieuwd naar de eyeliner en coverstick, daar zag ik nog geen reviews van! Veel liefs, Elien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Lush Ocean Salt gezichtsscrub

Een goede huidverzorging vind ik heel belangrijk. Mede door mijn chronische ziekte heb ik een hele slechte huid. Hij is...

Sluiten