New in | MANGO Touch Saffiaanachtige clutch

9Ik hou van tassen, net zoveel als dat ik van afwisselen houd. Het liefst heb ik voor iedere outfit een bijpassende tas. Mocht ik een afspraak hebben en niet kunnen kiezen wat ik aan wil, kan ik mij vaak lastminute nog snel even omkleden als ik zie dat het niet matcht met mijn tas. Is dit herkenbaar ladies? Omdat ik van afwisselen hou geef ik eerder geld uit aan meerdere tassen dan aan een dure. Wel moet de kwaliteit goed zijn en Mango verrast mij op dat gebied telkens weer met mooie modellen, kleuren en fijne stoffen die lang mooi blijven. Maar genoeg gekletst, op naar mijn nieuwe snoepje!51073131Is hij niet pretty? Het leuke is dat ik hem in Antwerpen in de solden kocht en hij online ook nog te verkrijgen is. Ik vind het namelijk toch iets leuker om over een item te schrijven wat nog te verkrijgen is, iets met mosterd na de maaltijd.

12Het is een Saffiaanachtige clutch met aan de voorkant een klep met snapsluiting. Hij is neon roze (oh yes!) is versierd met sierstuds en heeft een lange afneembare schouderband. Een boodschappen-doen-tasje (lekker burgelijk, I know (long hair don’t care)), uitgaanstasje en een heerlijke ik-ga-op-pad-zoner-teveel-mee-te-nemen-tasje. En door het roze ook lekker Linda. 

Ik kreeg deze clutch van mijn lief. Online is hij ook nog te verkrijgen in de sale

Heb jij ook gekleurde tassen in jou stash?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 29 augustus 2014 / 13:34

  Wat een prachtige clutch. Lekker fel! Gaaf!

 2. 29 augustus 2014 / 12:08

  Wat een leuke tas, de kleur is echt geweldig!

 3. 29 augustus 2014 / 00:15

  Ik hou van gekleurde tassen! Ik begin al een beetje verliefd te worden op deze tas, wat een fantastische kleur. x

 4. 28 augustus 2014 / 22:58

  Superschattig tasje! Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel gekleurde tassen. Veel zwart en bruin..

 5. 28 augustus 2014 / 22:08

  Oeh wat een leukerd <3 Dat kleurtje ook! Geweldig… Net een snoepje!!! Love it. De kleur van je nagellak is ook geweldig 😉

 6. 28 augustus 2014 / 20:35

  Hij is echt geweldig. Ik zit nu kwijlend in de webshop te kijken.

 7. 28 augustus 2014 / 12:50

  Oooh wauw mooi zeg, snel even kijken op de site 😀

 8. 28 augustus 2014 / 12:14

  Wauw, wat een prachtige clutch <3 Ik ben ook dol op tassen en deze is echt fantastisch!

 9. 28 augustus 2014 / 09:47

  Veel plezier van deze tas! Hij is mij te roze 😉 (daar hou ik namelijk niet zo van haha)

 10. 28 augustus 2014 / 07:08

  Ik heb wel gekleurde tassen ja. Lekker vrolijk! Ik heb zelf geen clutch. Ik wil gewoon altijd veel meer meenemen en zonder dat teveel voel ik me toch nooit helemaal happy. De kleur is trouwens geweldig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Goede doelen, vrijwilligerswerk én doneren | Doe jij ook iets voor een ander?

Photo by Aline Dol ben ik op mooie spullen, leuke uitjes, mooie reizen, heerlijke luchtjes en make-up. Natuurlijk heb daar veel...

Sluiten