New In | Loods 5 Shoplog

Eind januari reisde mijn mams, lief en ik af naar Sliedrecht om een bezoekje te brengen aan de geliefde winkel Loods 5. Ik ga hier altijd graag winkelen, vind het namelijk heerlijk om rond te snuffelen tussen mooie designer items die ze daar verkopen. Vaak schrik je je rot van de prijs (of mijn smaak is gewoon duur) maak ook vele leuke artikelen met een leuk prijsje kom je tegen. Mijn verjaardagscadeau mocht ik hier uitzoeken en zelf shopte ik met mijn vriend ook wat leuke spulletjes. Deze laat ik vandaag graag aan jullie zien!

New In | Accessoires

Loods 5 shoplog New In blog2 luik fotolijstje met hartvorm.

Loods 5 shoplog New In blog

Loods 5 shoplog New In blogIk weet nog niet precies wat ik met dit kleine vogelkooitje ga doen. Wat ik wel heel erg leuk vind is dat dit weer helemaal terug komt en ik deze accessoires ook bij mijn oma thuis, van vroeger, nog terug vind.

Loods 5 shoplog New In blog

Loods 5 shoplog New In blog

Loods 5 shoplog New In blogEen mooie aanvulling voor bij mijn horloge box van Riverdale. Deze jewelry box is van het merk Collectione en kreeg ik als verrassing tijdens het winkelen van mijn lief.

Loods 5 shoplog New In blogLeuke decoratie voor op de cupcakes die ik maakte voor mijn verjaardagsgasten.

Loods 5 shoplog New In blog

Loods 5 shoplog New In blogIk vind het effect van deze kaarsenhouder zo leuk, het is net alsof er steeds figuren dansen op de muur.

Het verjaardagscadeau

kast loods 5

kast loods 5

kast loods 5Dit pareltje, de Factor Bookcase, is het geworden. We hebben vele kasten bekeken waar mijn Nespresso apparaat op zou kunnen staan en waar ik de kopjes en glazen in kan zetten. Bij deze kast was het liefde op het eerste gezicht. Vooral de combinatie met het ruw ogende hout en het metaal vind ik erg mooi. En past perfect bij de oude houten balk met ijzerwerk die door de kamer loopt. Mams, paps en Bas, nogmaals heeeeeel erg bedankt! 🙂

De kosten
Vele items vonden wij in de sale. Het zijn allemaal cadeautjes die ik als verrassing kreeg van mijn lief. Doordat ik ze zelf uit heb gekozen weet ik de prijzen nog en wil ik jullie laten zien dat je ook leuk én betaalbaar kan shoppen bij een winkel als Loods 5.
2 luik fotolijstje: afgeprijsd naar €4,95
Vogelkooi: afgeprijsd naar €5,95
Waxinehouder: afgeprijsd naar €4,50
Juwelry box groot: €29,95
Happy Birthday candles: afgeprijsd naar €1,50

Shop jij weleens bij Loods 5?

signature Lin

Je kunt mij ook volgen op Bloglovin‘, Twitter en op Instagram.

Delen:

21 Reacties

 1. 21 februari 2014 / 22:42

  Leuke spulletjes. Ken heel die winkel niet, maar geloof dat ik er uren rond zou kunnen lopen 🙂

 2. 19 februari 2014 / 19:52

  Oh, die kast is leuk joh! Het is jammer dat wij er geen plek voor hebben, nogal veel schuine muren, maar anders… Nou ja, Sliedrecht of Zaandam is helaas ook niet echt dichtbij…

  • 19 februari 2014 / 21:44

   Soort van ‘saved by the bell’ haha! Het is maar goed dat niet alles past, de verleiding om spullen te kopen is vaak veelste groot hihi

 3. 19 februari 2014 / 19:14

  Allereerst een beetje laat, maar alsnog super gefeliciteerd met je verjaardag! Prachtige spulletjes, hoor! Vooral het fotolijstje, de jewelry box en de kaarsenhouder (die brandt echt heel erg mooi)!

 4. 19 februari 2014 / 18:51

  Dat volgelkooitje…haalt de hebberigheid in mij naar boven…wat is ie leuk!

  • 21 februari 2014 / 22:53

   Erg hé. Ik pakte hem, zette hem weer terug, liep weg, en weer heel snel terug. Om vervolgens weer even te gaan staan twijfelen. Hij is zo leuk, maar wat ik ermee ga doen? Haha geen idee! Maar leuk is ie wel en hij staat mooi te wezen in de wok kamer hihi

   • 22 februari 2014 / 09:51

    haha wat je nu schrijft is zo herkenbaar voor mij….en het kooitje vind heus wel een ereplaatsje in je kamer…

 5. Cindy
  19 februari 2014 / 16:53

  Oh die kaarsenhouder is echt zo leuk!! 😀

 6. 19 februari 2014 / 10:24

  Ik heb nog nooit bij Loods 5 geshopt, maar ik hoor er altijd veel goede verhalen over. Een vriendin van mij komt er ook altijd graag. Ik heb zelf lang geleden een grote ‘vogelkooi’ gekocht, ik vind ze altijd zo heerlijk dromerig. In de zomer zet ik hem buiten op tafel neer met een kaars erin.
  Het houten lijstje en de kaarsenhouder vind ik de leukste items die je geshopt hebt! En wat een gave kast! Wat bof je dat je die hebt gekregen 🙂

  • 21 februari 2014 / 22:51

   Dat is inderdaad een leuk idee om er een kaars in te zetten. Daar is deze alleen wel iets aan de te kleine kant voor. Ik heb nog geen idee wat ik erin ga doen, maar het was liefde op het eerste gezicht hihi Erg romantisch ook 🙂

 7. 19 februari 2014 / 10:05

  Dat fotolijstje en het laatste kastje vind ik echt zo gaaf!! 😀

  • 19 februari 2014 / 10:11

   Dank je wel meis, ik ben er ook echt heel blij mee 🙂

 8. mejohn4
  19 februari 2014 / 09:45

  Wat een mooie spulletjes heb je gekocht/gekregen!!

  • 21 februari 2014 / 22:50

   Thanks John! Ben er helemaal happy mee 🙂

  • 19 februari 2014 / 10:04

   Oh wat super grappig! En ik kan het me helemaal voorstellen, hij is zoooo gaaf! 😀 hihi

 9. 19 februari 2014 / 06:18

  Ooooh die kaarsenhoudertjes zijn echt prachtig! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
G-Star | RAW For The Ocean

Wij vieren vakantie aan de oceaan, zwemmen in de oceaan, houden van de oceaan en vervuilen de oceaan. Het wordt...

Sluiten