New In | Fossil Wallet

Vorige week zondag, op een mooie Pinksterdag, bezocht ik met mijn lief en vrienden de designer Outlet in Roermond. Zoals ik in het verslag erover al vertelde, kocht ik een aantal items die een eigen blogje verdiende. En vandaag laat ik de eerste aan jullie zien, namelijk mijn nieuwe Follis wallet! Kijk je mee naar dit mintgroene pareltje?

9Een aantal jaren geleden werd ik verliefd op de portefeuilles van Hermès, aangezien een lieve Hermès een aardige rib uit je lijf is hield ik mijn ogen open voor een look-a-like. Mijn nicht heeft een goede namaak, maar zelfs die was ik nog niet spontaan tegen het lijf gelopen. Tot ik in Roermond rondkeek bij de Fossil outlet en verliefd werd. Ik had geen portemonnee nodig, legde hem daarom twijfelend terug. Bij een tweede bezoek aan de winkel (écht soms moet het zo zijn), met de portefeuille in mijn hand vertelde de verkoopster dat er nog eens 40% af ging. Say whut? Snel afrekenen!2De overeenkomsten met Hermès zijn het zachte leer, wat heel erg fijn in de hand ligt. Het formaat komt enigszins ook overeen, het zijn portemonnees waar veel vakjes in verwerkt zijn. Wat ik persoonlijk erg fijn vind. Een Hermès heeft een karakteristieke schuif sluiting, hier zijn voor drukkers gekozen. 4Erg fijn dat er twee drukkers aan de portefeuille bevestigd zijn, zo scheurt hij niet uit zijn voegen.3Een overzicht voor de vele vakjes. Ik zie het al voor mij dat mijn visitekaartjes er straks in pronken hihi!5Aan de andere kant vind je ruimte voor bankpasjes, rijbewijs, brief en muntgeld.87Alle pasjes overzichtelijk opgeborgen en op kleding en drogisterijen/parfumerieën categorieën gesorteerd. Zo kan ik ze wat makkelijker terugvinden in de winkels. 1En de kleur, wat vind ik het toch een mooie mintgroene kleur! Het klinkt misschien super materialistisch, maar ik kan echt genieten van mooie items en producten. Van deze portefeuille word ik dan ook heel erg blij! Soms mag je jezelf wel even verwennen is het niet?

Deze portefeuille kostte nu, in de outlet en sale €33,00.

Mijn verslag over de Designer Outlet in Roermond al gelezen?

Wat is het laatste cadeau geweest wat jij voor jezelf gekocht hebt?

liefs lindaFollow on Bloglovin

Delen:

29 Reacties

 1. 17 juni 2014 / 16:43

  Deze is echt zoo mooi! Die kleur vind ik helemaal perfect <3

 2. Amber
  Auteur
  16 juni 2014 / 22:16

  Erg mooi! Mag ik vragen hoeveel je er nu voor heb betaald, of lees ik daar nu gigantisch overheen? 🙂

  • 16 juni 2014 / 22:54

   Nee je hebt er niet overheen gelezen, ik moest de prijs nog opzoeken en dat was ik dus vergeten. Hij kostte mij nu €33,00.

  • 16 juni 2014 / 22:54

   Dan is een ritje naar Roermond misschien wel de moeite waard 😉

 3. 16 juni 2014 / 18:22

  Echt een hele mooie! Vind de kleur ook echt lekker zomers!

 4. 16 juni 2014 / 18:16

  Wat een mooie portemonnee! Ik ben dol op mintgroen! 😀

 5. 16 juni 2014 / 18:09

  Wat een prachtige portemonnee met het perfecte kleurtje! Mag ik vragen wat je er uiteindelijk voor betaald hebt?

  • 16 juni 2014 / 22:55

   Ik heb het er nu ook bijgezet, deze kostte mij nu €33,00, fijn prijsje voor dit merk dacht ik zo 🙂

 6. 16 juni 2014 / 17:55

  Wat een plaatje zeg! Ik vind de kleur ook erg mooi!

 7. 16 juni 2014 / 17:12

  Wat een gave! Ik heb er een van By Loulou, maar gebruik hem zo vaak dat hij al aardig vies is geworden…. (o.a. door nattigheid van boodschappen e.d.)

  • 16 juni 2014 / 17:18

   Dat is ook een erg mooi en fijn merk zoals ik van anderen hoor, zitten echt schatjes tussen <3

 8. 16 juni 2014 / 16:19

  Aaaaah wat is ‘ie mooi! Die kleur is gewoon perfect <3 Fossil is echt een mooi merk 🙂

 9. 16 juni 2014 / 15:38

  Wat een mooie zeg!! Ik heb mijzelf laatst getrakteerd op Tommy Hilfiger sleehakken die in de sale waren! Altijd leuk om jezelf te verwennen, toch? 🙂 x

  • 16 juni 2014 / 15:39

   Oh super zeg! Heb je ze al geshowd op je blog? Ben wel benieuwd geworden 🙂

   Liefs!

 10. 16 juni 2014 / 15:01

  Mooie portemonnee!
  Ik heb zelf liever een los ritsvak erbij waar je makkelijk munt geld uit kunt pakken 🙂

  Liefs, Jasmijn

 11. inspiredbylifee
  16 juni 2014 / 14:30

  Wat een mooierd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Linda’s Daily Lifestyle

Ik denk dat ik iedere maandag maar bombardeer tot een 'achter de scherm kijk daagje'. Een fijne dag om eens...

Sluiten