New Hights | Her Fashion Box Unboxing

Hat over heals! Deze box is all about Trend Report. En wat zien we? Naast veel lange vesten zien we vooral veel hoedjes. In alle verschillende modellen, formaten en kleuren. Het is een perfecte manier om jou gezicht te beschermen tegen de zon en jou make-up te beschermen tegen de regen. Vooral in ons wisselvallige Nederland is een hoedje een goed idee. Uiteraard laat ik je ook de andere items uit de box zien!

Her Fashion Box | New Hights

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015
Dit is de complete inhoud van de box. Niet gek toch? Het mag duidelijk zijn dat het knal roze hoedje de blikvanger is van deze box. En de overige items ga ik uiteraard voor je uitlichten. Opnieuw schotel ik jullie de Feminine box voor. Her Fashion Box heeft drie stijlen waar je uit kunt kiezen, de overige stijlen zijn Classic en Trendy. Je krijgt jou box gratig thuisgestuurd vanuit het zonnige Australië, voor een abonnement betaal je zo’n €28,00 (de exacte prijs is afhankelijk van de wisselkoers).

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 De box heeft mij al twee keer eerder verrast met een heerlijk product van BX Earth en ik ben verkocht aan het merk. Ik vind het dan ook extra leuk dat er dit keer geen douche product maar een Watermelon & Dragonfruit handzeep in de box zit. Hij ruikt heerlijk, heeft een antibacteriele werking en bevat natuurlijke ingrediënten die zacht zijn voor de huid. En daarnaast is het een hele leuke flacon voor naast de wastafel.

EX Earth is een locaal Australisch merk (wat van mij hier ook verkocht mag worden) en een full size (300 ml) flacon kost €3,40. Dit is overigens een full size handzeep.

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 CoconutRevolution belooft sweet te zijn als Brad to Angelina te zijn en de Jay to Beyoncé. Ik ontving twee proef verpakkingen van een Body Butter en een Hand Cream. Heel fijn voor onderweg of ik je handbagage zo’n proef verpakking, maar graag had ik toch wel een full size in mijn box gezien. De producten bevatten biologische kokosnoot oliën van de Tapee rivier in Thailand. De producten beloven een match made in heaven te zijn. Ik ben benieuwd!

Ik ontving een Body Butter 10ml deluxe sample, voor een full size van 250 gram betaal je €20,00. De CoconutRevolution CoConut Hand Cream full size (110ml) is verkrijgbaar voor €13,50.

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 ‘There is nothing sweeter than a pop of flirty fuchsia to brighten up a neutral palette on a dull day.’ En gelijk hebben ze! Ik vind het altijd leuk om ergens kleur in mijn make-up of outfit terug te laten komen. Ook weet ik zeker dat ik mooie lipsticks in mijn stash heb om deze te laten matchen met mijn nieuwe hoedje. Die ofcourse mee gaat in de koffer naar Thailand!

De Her Fashion Box ‘Daydreamer wide brimmed floppy hat’ is online te bestellen voor €27,50. 

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 Urban Rituelle is ook zo’n merk waar je enorm hebberig van wordt. De leukste, liefste en meest romantische designs die je terug vind op geurkaarsen, parfums (eerder in een box gehad) en o.a. lip- en lichaamsverzorgingsproducten. Ik ontving een grote verpakking Vanille lip balm van maar liefst 20 gram en bevat bovenal natuurlijke en verzorgende ingrediënten.

Urban Rituelle verscheept tegen een vergoeding ook naar Nederland, voor €8,10 vind je een heerlijke lip balm in hun collectie. De rest is ook zeker het bekijken waard! 

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 Deze kabuki bronzer brush van Artiste by Manicare Professional heb ik eerder ontvangen in een box, in mijn eerste box precies een jaar geleden om precies te zijn. Ondanks dat ik een herhaling wat jammer vind, ben ik wel heel blij met deze kwast omdat hij in mijn dagelijkse stash zit! Eerlijk gezegd denk ik dat het een extraatje is omdat hij niet in het boekje vermeld wordt.

Wanneer ik naar mijn vorige box kijk komt deze Artiste by Manicare Professional kabuki bronzer kwast op  €16,59 uit.

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 En dan ben ik er alweer bijna, als tweede extraatje ontving ik een roze haarklip die bevestigd is op een haarelastiek. Ik vind het een mooie en klassieke manier om je haar strak in een staart te doen en het geheel trendy af te maken met een fashion statement. IEr staat  like! Zeker met mijn donkere haar zal het mooi staan.

Her Fashion Box New Hights HFB unboxing review lifestyle by linda 2015 maandelijkse box fashion beauty combinatie box verrassing review unboxing NederlandJe kunt goed zien dat de box all about that hat is, maar de inhoud heeft mij niet teleurgesteld, maar ook niet compleet verrast. Het zijn allemaal mooie, fijne en bruikbare items. Wat het weer een hele leuke, trendy feminine box maakt!

 

Wat vind jij van de inhoud van de box, heb jij een favoriet item?

 

liefslinda2Bloglovin' button


De Her Fashion Box is een maandelijks opzegbare beauty én fashionbox. Hij komt in 3 stijlen (Classic, Feminine & Trendy) en in 2 formaten. Zelf krijg ik maandelijks de normale Feminine box opgestuurd en deze kost mij $39,95/€28,20 per maand inclusief verzendkosten.

De Euro prijzen zijn onder voorbehoud omdat de wisselkoers af kan wijken.

Delen:

5 Reacties

  1. 21 juli 2015 / 12:32

    Super leuk zo’n box! Leuke inhoud ook! Helaas kan ik er niet altijd van uitgaan dat de inhoud dierproefvrij is en zit zo’n leuke box er voor mij niet in… Gisteren plaatste ik een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook wat voor jou?

  2. 20 juli 2015 / 10:08

    Wat een vrolijke inhoud! Ik kende deze box nog niet, maar hij lijkt me wel heel leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday lifestyle by linda
Lifestyle Sunday | Tropisch shoppen bij de Primark & vakantie voorpret

Hi allemaal! The Summer was good to us de afgelopen dagen, heerlijk! Ik besloot dan ook mijn fotostudio naar buiten...

Sluiten