My summer bucket list

13

 The fault in our stars, van John Green zien én lezen. In die volgorde.

 Heerlijk een dag of twee (of meer) naar het strand.

 Een vintage-achtige fotoshoot doen. Ideeën genoeg, nu nog concreet maken.

 Voor het eerst een last minute vakantie boeken met lief.

 Een festival meepakken.

 Een lipstick bemachtigen uit de Kelly X MAC collectie. Oh yes please!

 Nieuwe steden ontdekken in ons eigen land.

 Mijn nieuwe blog lay-out online knallen. Check, biggest wish completed!

 Lange avonden buiten met muziek, eten en een goed glaasje Coebergh. Of Liefmans.  

 Verdwalen in de prachtige straten van Parijs en onwijs mooie dingen tegen komen die ik op de gevoelige plaat vast kan leggen. 

9Geen hele grote wilde plannen, deze komen vaak toch op als, jawel, poepen. De goede dagen moet je plukken en wanneer er spontane dromen, wensen en ideeën geplukt worden.. ja daar maak je mij intens gelukkig mee. Net als thuis zijn en genieten van het mooie weer. Een terrasje pakken. Winkelen. En verse kersen eten. Alles mag en alles kan, mijn nieuwe blog (mijn echte eigenste stukje www) staat online en laat dat een mooie start zijn van een onvergetelijke zomer <3

Wat staat er deze zomer op jou bucketlist?

signature
 Follow Lifestyle by LindaBloglovin' icon

 

Delen:

16 Reacties

 1. 14 juli 2014 / 00:46

  Een heerlijke lijst waar je vast en zeker een hoop dingen van kunt afstrepen straks! Hier ook plannen genoeg, lekker veel lezen, een waddeneiland meepakken, schutting in de tuin, lekkere smoothies eten en lekker veel afspreken met vrienden…

 2. Tamara
  13 juli 2014 / 20:52

  Oh! Leuk om te lezen, op mijn bucket list staat Parijs ook hoog!
  Lijkt me zo héérlijk om daar rond te lopen.

 3. 12 juli 2014 / 13:31

  Leuke bucket list! Ik wil ook heel graag TFIOS lezen!

 4. 11 juli 2014 / 21:20

  Zelf hoop ik dat deze zomer voor mij zonder grote zorgen zal verlopen…zodat ik heerlijk aan een van mijn grote hobbies toe kom, fotograferen in de natuur….Ik zou het heerlijk vinden om een Das te fotograferen….

 5. 11 juli 2014 / 20:30

  heel mooi lijstje :)!
  dat kan een hele mooie zomer gaan worden hihi

 6. 11 juli 2014 / 19:28

  Mooi lijstje meid! Hoop dat ze ook allemaal voor je uit mogen komen 🙂

 7. 11 juli 2014 / 15:37

  Mooi lijstje! Vind je nieuwe layout er erg mooi uitzien! En ik wil ook wel graag een lipstick uit de Kelly collectie, vooral Kelly Yum Yum lijkt me wel wat!

 8. 11 juli 2014 / 15:09

  Wat een heel fijn lijstje zeg! Ik wil naar het strand. Oh ik wil echt heel graag naar het strand, maar ik moet nog even wachten totdat het lekker weer is. En ik wil met mijn petekindje knuffelen, die moet ik nog wel even zien.

 9. 11 juli 2014 / 14:19

  Wat een heerlijke lijst, ik hoop dat je ze allemaal kunt gaan afstrepen! Een lipstick van de Osbournes staat ook zeer hoog op mijn lijstje!
  xx

 10. 11 juli 2014 / 12:22

  wat een mooie bucketlist, ik heb hier al veel van gedaan. Zo heb ik the fault in our stars al gezien, echt een aanrader. Een mooie aangrijpende film! Ben benieuwd of je de rest ook allemaal gedaan krijgt deze zomer!

 11. 11 juli 2014 / 12:22

  Wat een leuk lijstje heb je opgesteld. Vooral dat verdwalen in Parijs; heerlijk! TFIOS is trouwens écht een aanrader, super fijne film én boek!

 12. 11 juli 2014 / 11:17

  Oooh en een hele mooie nieuwe lay-out ziet er echt netjes uit!

 13. 11 juli 2014 / 11:16

  Wat een leuke bucket list. Ik wil ook zo graag een lipstick uit de Kelly collectie!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Le blog in een nieuw jasje!

Wat was het een lange bevalling, maar dan eindelijk, iets later dan gepland (ja ook online leiden meerdere wegen naar...

Sluiten