My Daily Lifestyle | Sabbatical dagen & zonnestralen

Hi all! Iedere maandag neem ik jullie met foto’s mee langs mijn afgelopen week. Er kwamen afgelopen week wat minder artikelen online dan normaalgesproken, ik wilde graag met vriendlief van het mooie weer genieten en mijn energie opladen. De afgelopen weken zijn vrij druk geweest (bezoek aan radio 538, Nicky Romero, Antwerpen en kippenjacht) en dat ijst vroeg of laat toch een aantal sabbatical dagen waarin ik op móét laden (en ook iets met zomer vakantie). En krampachtig tóch veel artikelen online zetten, daarvoor ben ik veel te perfectionistisch. Wel maakte ik plaats voor een nieuw bed en een nieuwe bank, shopte wij wat spullen en kregen wij visite! 

Kijk je mee naar mijn rustige, niet geheel spannende week, maar door mijn chronische labeltjes (voor de nieuwe lezers; ik heb o.a. M.E. en Fibromyalgie) is het zoals het is. En deze bijtank weken horen daar uiteraard bij! Je kunt natuurlijk niet alleen pieken maken, en die waardeer je weer extra door de dalen, simple as that! 

MDL augustus 2Thuis buiten lunchen with le boyfriend, heerlijk dat hij vakantie heeft en we samen tijd door brengen! Heeeeeer-lijk! Zomerse polder uitzichten, roodfruit met sap van oma en ik testte mijn nieuwe steunpanty’s uit.

MDL augustus 3Het teken dat we het grootste gedeelte van de zomer gehad hebben, boeren halen snel het graan binnen voor de regen komt. Hello summer, we’re just getting along! Even op pad met le boyfriend, ofcourse met Kelly Yum-Yum op. Op pad om bij een nieuwe bank te gaan kijken. Bijtanken met Floyd, bijtanken, en zijn Thomas en ik begonnen aan de Netflix serie ‘Lilyhammer’, heerlijke feel-good serie! Just for the record, we zijn al in seizoen twee. En na zonneschijn komt..

MDL augustus 4Zo’n heerlijke snack, amandelen! Af en toe en verwen momentje vanuit België met de enige echte Neuhaus chocolade ♡. Bij Tuinwereld opzoek naar kussens voor op de nieuwe bank die wij vrijdag gaan halen! *Shoptip, 30% korting op Riverdale* En het werd tijd voor een groter bed en beter matras, ik ruimde het oude bed op en genoot even van de heerlijk grote kamer! 

MDL aug 1Knuffel wolkjes!

MDL augustus 6Op de heenweg naar de Betuwe keek Floyd haar ogen uit bij kleine kalfjes, ekte lievde! Plaspauze en het mooie entrée van Rhenen. De bank heb ik over genomen van mijn schoonzus, en het nieuwe bed hebben wij ook gelijk meegenomen, dat zal mijn nachtrust vast goed gaan doen. Na al het sjouw en heen en weer rijden was een snack voor op de terugweg dan ook zeer welkom. Een heerlijk R.I.P. my diet momentje!

MDL augustus 5Zaterdag liep ik even de stad in met mijn broer, hier spotte ik de vernieuwde make-up afdeling van de Hema in het centrum van Dordrecht. Ziet er mooi uit! ’s Avonds kwamen vrienden over, we haalden patat, aten een Griekse salade en eindigden het 2 gangen menu met de door een vriendin gemaakte verse merengue uit de oven, nommm ♡. Wine & snacks en een aantal rondes ‘liegen’ (kaartenspel). Deze nagellak won ik bij de vriendenloterij, 3 lakjes in mooie kleuren, dekking is fantastisch! En kan nergens vinden van welk merk het is.. iemand enig idee? 

view 1Mijn lijf voelt niet fit aan en de regen helpt wat dat betreft ook niet lekker mee. Wat het wél ideaal weer maakt om heerlijk van mijn nieuwe bank te gaan genieten (hooray!). Uiteraard kunnen jullie deze week een update verwachten van de metamorfose. Ook kreeg ik mijn visitekaartjes binnen, die hebben jullie ook van mij tegoed! Verder ben ik druk de huisvrouw aan het uithangen, dieren knuffelen en de nieuwe accessoires in mijn appartementje een plekje te geven. Love it.

Hoe was jou week?

..En vergeet niet er een fijne nieuwe week van te maken!

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

16 Reacties

 1. 12 augustus 2014 / 10:59

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je nagels echt prachtig trouwens <3.

 2. 11 augustus 2014 / 21:47

  Ondanks een mindere week toch een hoop mooie foto”s! Mijn week bestond vooral uit werken met als afsluiting een gezellig etentje met vrienden…

 3. 11 augustus 2014 / 20:22

  je hebt een drukke, maar gezellige week achter de rug , zo te zien…..vervelend dat je lijf even niet wil, inderdaad doet eht weer hier niet echt goed aan…probeer maar om de accu weer op te laden, neem je tijd…zou ik zeggen…slow down, je huis, en je gezondheid gaan even voor….ik ben benieuwd erg naar je visitekaartjes…
  groetjes petra
  ( en natuurlijk een dikke knuffie) xx

 4. 11 augustus 2014 / 11:26

  Ook weer een fijne week met mooie foto’s. Lekker is dat hè, nieuwe spullen in je huis, haast alsof je verhuisd bent 🙂

 5. 11 augustus 2014 / 11:14

  Mooie foto’s weer, groot gelijk om dagen rust te nemen, denk aan jezelf!

 6. 11 augustus 2014 / 08:56

  Hele leuke foto’s! Mijn weekje was zoals aktijd druk, maar zeker leuk! Deze week wordt nog leuker, want vanaf donderdag ga ik naar Pukkelpop!

  X Sara

 7. 11 augustus 2014 / 08:20

  Super weekje heb je gehad dus, mijn week was ook super fijn. Maar wat ben ik benieuwd naar de metamorfose en ook naar je visitekaartjes!

 8. 11 augustus 2014 / 08:20

  Leuk overzicht weer. Ik herkende Rhenen meteen! Grappig. Het weer voorspelt ook voor de komende tijd niet al te veel goeds, dus geniet van je bank!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Win | MAC’s Kelly Yum-Yum [Gesloten]

Hi all MAC lovin' ladies, I've got some good good good news for you all! Onverwacht was de bom die...

Sluiten