My daily lifestyle

Iedere maandag neem ik jullie in een overzicht mee langs mijn afgelopen week. Het weer was prachtig, Nederland is en was in rouw en tussendoor probeerde ik een balans te zoeken tussen ‘leuke dingen doen’ en de ontwikkelingen rondom de vliegramp met Malaysia Airlines vlucht MH17. De terugkomst van de slachtoffers en het ongeloof dat bleef groeien bij alle vliegrampen de afgelopen week. Om vervolgens op zaterdag bekende dj’s te ontmoeten. Een week van uitersten, dit keer niet lichamelijk maar mentaal. Kijk je mee?

Een kleine huishoudelijke mededeling: Vandaag staat ‘My Daily Lifestyle’ iets later dan gepland online, gisteren ontving ik meer bezoekers dan gemiddeld en de server trok het niet. Super tof dat ik mijn statistieken zie groeien maar über waardeloos dat je gelijk offline bent. Er word aan gewerkt zodat het niet meer zal gebeuren!

juli 31Ik ben een beetje aan het kijken welk model zonnebrillen mij het beste past, afgelopen week bekeek ik de wereld door deze bril. Ontbeet ik buiten en genoot ik maandag van het mooie weer.

juli 29De inmiddels welbekende cloudporn.

juli 32Woensdag was het de dag van Nationale rouw, ik brandde een kaarsje en heb met gemengde gevoelens al het nieuws rondom de terugkomst van de geliefden gevolgd. Het deed zoveel met mij dat ik er ook een artikel over schreef. En respect, niets anders dan respect voor alle aanwezigen en de mensen die deze prachtige ceremonie mogelijk hebben gemaakt.

juli 36juli 34Donderdag was het weer wederom heerlijk zomers, ik bracht tijd door in de zon en voor de buis, opnieuw de terugkomst van de MH17 slachtoffers kijken. Verder was ik leeg, op.

juli 33Zonnen & Linda. Dotje zont gezellig mee, pretty flower in de tuin en de pitamientjes op pijl houden.

juli 35Lieve wolkjes, chillen in de hangmat en ik droeg de riem die ik in de Her Fashion Box vond. Nog even op de klets bij oma en verliefd worden op deze bloemen.

juli 30juli 35

Een rondje door de tuin.

juli36Vrijdag nam ik een heerlijk rijk masker van kokos, ik schreef blogjes en ik maakte mij klaar om een weekend naar mijn vriend en schoonouders te gaan. In de middag keek ik voor de 3e dag op rij naar de terugkomst van de slachtoffers van MH17. Opnieuw een mooie en lange ceremonie, en hoe langer het duurde hoe groter de ramp voelde. Het begint nu pas echt door te dringen hoeveel mensen er zijn omgekomen..

Pretty sky & Candy Yum Yum. Ik haalde mijn lief op, een vriend van ons geeft een dance feest en mijn lief hielp met opbouwen. We aten in de stad nog even een heerlijke late night snack, een broodje shoarma gaat er dan zeker wel in!

juli 37Yay ze zijn besteld, mijn visitekaartjes en gewone kaarten! In de middag zijn mijn lief en ik naar Veenendaal gereden om mijn steunkousen op te halen, de winkel bleek alleen al dicht en besloot toen nog wat fruit en noten te kopen. Eenmaal klaar in de winkel braken de wolken open en regende het pijpenstelen hihi. En uiteindelijk helemaal klaar voor het feest!

nightParty on Life, first edition in Tiel! In ruil voor de diensten die mijn lief leverde voor het feest kregen wij VIP kaarten, deed ik een dansje op het VIP-dek en mochten wij backstage. Zo onwerkelijk dat je dan ineens met mensen staan te babbelen die al vrij groot zijn in de muziekwereld, maar zo leuk!

juli39Mijn lief en ik op de kiek met de mannen van Blasterjaxx, op de onderste foto samen met lief dinnetje Anouk (excuse me, Photoshop wilden niet echt mee helpen aan onze rode koppies hihi). Voor deze jongens was het een thuiswedstrijd terwijl ze aardig aan de weg timmeren als dj duo.

juli40En om de avond af te sluiten op de foto met Wiraj Ramparichan de manager van The Blasterjaxx, onwijs leuk om deze dromenplukker te spreken. Jong en hij heeft de hele wereld al gezien. The sky is the limit als je lichaam gewoon goed functioneert en jij je dromen na durft te jagen! Ik word dan ook erg vrolijk van mensen die het durven om hun dromen te plukken en hier mooi over vertellen.

Lovely summer fruits, zondag kwam ik thuis en zag ik mijn, voorlopig laatste, Prettybox liggen. Vanmiddag komt de unboxing online en vertel ik waarom het mijn laatste box is.

juli38De winnares van het verrassingspakket van TBS heeft inmiddels mail van mij ontvangen!

Vandaag vertrek ik met mijn lief en twee vrienden richting Antwerpen, hier slapen wij en gaan wij dinsdag de stad verkennen. Wij komen allemaal graag in Antwerpen en zo leuk dat we nu eens met zijn vieren op pad gaan. Er is nog sale in Antwerpen en ben erg benieuwd of ik nog wat leuke koopjes kan scoren, hoop ik dat de sushi lekker is en de zon blijft schijnen! Ik heb geen artikelen voorbereid, na Antwerpen ben ik wat dat betreft weer online, het is immer zomer, right?

Heb jij leuke plannen voor aankomende week?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

Delen:

10 Reacties

 1. 29 juli 2014 / 11:15

  Wat een leuke en vrolijke zomerse foto’s! Ik ben ook erg betrokken bij de vliegramp, heb nog nooit zovaak het nieuws gevolgd als nu.

 2. 28 juli 2014 / 21:27

  Wat een hoop mooie foto’s joh! En ja, echt een week met uitersten he? Bij mij net zo hoor, gewoon je normale dagelijkse dingetjes en daarnaast natuurlijk continu bezig zijn met alles wat er over de ramp wordt uitgezonden c.q. verteld. Leuk dat je naar Antwerpen gaat met vrienden! Veel plezier en succes in de sale!
  Mijn week zal vooral bestaan uit werken maar ach, tussendoor zal er hopelijk nog tijd genoeg zijn om te relaxen en van het zonnetje te genieten…

 3. 28 juli 2014 / 20:33

  Leuk overzicht en veel plezier in Antwerpen! Ik zat in Griekenland ten tijde van de crash, dus heb er veeeel te weinig van meegekregen, maar zag de bloemenzee op Schiphol, wauw :(.

 4. 28 juli 2014 / 20:09

  Veel plezier in Antwerpen! Ik kan je de Beneton store en de sushi aanraden 🙂 mooie nagellak trouwens.

 5. 28 juli 2014 / 15:08

  Wat maak je toch elke keer weer prachtige foto’s. Je diary’s zijn een genot om naar te kijken. En elke keer als ik dat zwembadje zie ben ik stiekem een beetje jaloers haha, wil ik ook <3

 6. 28 juli 2014 / 13:59

  Je maakt echt hele mooie foto’s, ze zijn allemaal super leuk. Jou hondje is echt zo leuk ik heb ook z’n hond haha (denk ik) xxxxx

 7. 28 juli 2014 / 12:37

  Wat een fijne foto’s., ziet er uit als een heerlijke week! Geniet van je dagen in Antwerpen.

  • Linda
   Auteur
   30 juli 2014 / 23:07

   Ik heb ze bij Moo besteld, een bedrijf dat in Londen gevestigd is. Via een goodiebag promotiekaart kwam ik bij ze terecht. Zodra ze binnen zijn zal ik er een blogje over online zetten 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | Under the palm tree

Hi allemaal! Tijdens mijn bezoek aan Drenthe, enige tijd geleden, trokken vriend lief en ik nog één keer de stoute...

Sluiten