My Daily Lifestyle + winnaar winactie

Ni Hao folks! Wat een heerlijke week heb ik achter de rug, er stonden zoveel leuke en vaak ook onverwachte dingen op de planning. Ik neem jullie mee via een foto overzicht , uiteraard voorzien van mooie teksten van mijn belevenissen. Van sale tot foto’s maken en muggenbulten, een spannende voetbal wedstrijd en borrelen aan het strand van Amsterdam. Kijk je mee?

juni 12Maandag bracht ik mijn lief naar school, hij had een shitload aan spullen voor zijn eindpresentatie. Met de sale van de Bijenkorf in mijn hoofd besloot ik meneer te brengen en zelf de stad in te gaan. Wakker worden met een bakkie koffie <3. Om elf uur ging de Bijenkorf open en spotte ik deze te leuke ananas. Lief had goed zijn best gedaan en en besloot hem te tracteren op een heerlijk broodje en wat gezonde sap.  En.. ofcourse fußball met oranje tompoezen en bijpassende outfit. Je weet zelf. juni 13Vorige week kocht ik bij Big Bazar deze handige kan, zo weet ik dat ik écht genoeg drink op een dag. Mijn lovely nieuwe iPad tas van Cliché. Liefde <3. | De rechter is mijn redder in nood, maandag in de stad kreeg ik een spontane droogte aanval op mijn lippen, 2 dagen later zo goed als weg!  | Liefde voor mooie wolken.

2We blijven nog heel even in de dinsdagse hemelse sferen. juni 14Chance van Chanel vond via de postbode mijn huis <3.  Rockin’ my new YSL lipstick.  ‘N Dotje op d’r kant!  Ik besloot het roer weer even drastisch om te gooien en te minderen met suikers. Langzaam aan waren ze weer in mijn eetpatroon geslopen en daar werd ik eigenlijk dood ongelukkig van. Voor het verslag –klik-. juni 15Woensdag avond reisde lief en ik naar het strand van Amsterdam, ik om foto’s te maken, hij voor zijn project. Een heerlijke locatie om mooie foto’s te maken. Heerlijke versnaperingen op de party. Een crew foto van moi, voor het project waar jullie snel meer over horen! Oh.. het word steeds leuker en moeilijker het voor me te houden hihi..  Een zwak voor boeddha’s op foto’s.

juni 16Donderdag verwijderde ik koffie aanslag en maakte mij klaar om een dag te gaan shooten met Aline. Yes, Miss Paperboats. Haar blog volg ik al een poos en een kans om een middag met haar en d’r camera te daten kon ik niet laten schieten. |  Vrijdag stond vooral in het teken van koffie, muggenbulten (shooten gaat niet over rozen), koffie, blogjes lezen, koffie en film kijken met lief. | Blogje met mijn eerste YSL lipstick kwam online <3.  Het was zo’n dag. Een dag dat je alles uit je handen laat vallen en ik zo stijf was als een plank. Bijtanken 3.0. Yes, zo’n dag.

Shoot met Aline voorproefDeze sneak preview maakt mijn mams, Aline en ik zijn zo’n beetje heel Dordrecht doorgewaggeld. Ik ben reuze benieuwd naar het eindresultaat! IMG_20140627_143627WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW! Een droom die uitkomt <3. Dank jullie wel lieve volgers!

juni 17Zaterdag was de dag van de langverwachte PrettyBox!  Later op de dag vertrokken lief en ik richting Tiel voor Distress Outdoor. Lief verzorgde de vormgeving voor dit feest en hierdoor konden wij heerlijk dansen doen op het VIP dek. Voordelen van een handige lief. Zondag sliepen wij ranzig uit, keken voetbal met pizza en vrienden. Wat een heerlijk weekend! <3

Winactie ButtonHeel graag wil ik Melissa van Melfortune  feliciteren, jij hebt namelijk het Ammo palette van Urban Decay gewonnen! Je krijgt vandaag mail van mij, vergeet niet op tijd te reageren :).

12En we sluiten af met nog zo’n mooi spektakel in de lucht. Ongelofelijk hoeveel variatie er in de lucht te vinden is en dit symboliseert ook zeker de roze wolk waar ik na zo’n week op zit! Lichamelijk was het geen top week, maar ik was wel omringt met lieve en dierbare mensen, dat is mij zoveel waard!

Aankomende week staat er een masterclass fotografie op de planning, een date met mijn nicht en natuurlijk sluiten we de week af met voetbal! Lief is vrij en dat geeft mij ook gelijk een vakantie gevoel, heerlijk!

Maak er een fijne nieuwe week van!

liefs linda
Follow on Bloglovin

 

Delen:

20 Reacties

 1. 30 juni 2014 / 20:06

  Gefeliciteerd met je volgers, leuke foto’s trouwens, je hebt een hoop leuke dingen gedaan! 🙂

 2. 30 juni 2014 / 20:00

  Wat een heerlijk weekje heb je gehad joh! En die luchtfoto’s… prachtig om te zien! Leuk dat je allerlei projectjes hebt lopen, ben wel nieuwsgierig natuurlijk maar ach, we horen het hier vanzelf wel!

 3. 30 juni 2014 / 19:38

  Handig zo’n waterkan, dat helpt mij inderdaad ook genoeg te drinken en staat ook nog eens gezelliger dan steeds naar de kraan lopen. 🙂 xx

 4. 30 juni 2014 / 13:36

  Wat een leuke foto’s allemaal. Ben benieuwd naar je nieuwe project. Fijne week gewenst!

 5. 30 juni 2014 / 11:07

  Leuke foto’s! Wat goed ook dat je op je suikerinname wilt letten!

 6. Kelly
  Auteur
  30 juni 2014 / 10:58

  Wat een prachtige luchtfoto’s! Ik kan daar ook zo blij van worden! En die foto van Dotje! Heerlijk! Is de laatste foto in de Merwelanden? Heel mooi!

  • 30 juni 2014 / 11:32

   Dank je wel! De foto is niet in de Merwelanden gemaakt maar in de Biesbosch, kom je toevallig uit de buurt dat menen zag? 🙂

 7. 30 juni 2014 / 08:52

  Heeerlijke foto’s meid!!! Genieten 🙂

 8. 30 juni 2014 / 07:40

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Gaaf dat je een fotoshoot hebt gedaan. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de foto’s!

 9. 30 juni 2014 / 07:33

  Erg leuk zo’n overzichtje. De foto’s van de sneak preview zien er gaaf uit!

 10. mejohn4
  30 juni 2014 / 07:31

  Zo fijn om zo’n uitgebreid weekverslag te lezen. Allemaal “gouden” momenten!

 11. 30 juni 2014 / 07:02

  Wat een super leuke foto’s!! En gefeliciteerd Melissa!

 12. mariskariedijk
  30 juni 2014 / 06:35

  Wat heb jij een heerlijke week gehad meid, vol met uitjes en mooie hebbedingetjes 😀
  Dan mag je wel eens een offday tussendoor hebben. En die ene dag, is vergeleken met de ‘offdays’ die je normaal had een peuleschil! 😉

  Hopelijk kunnen we binnenkort snel eens daten…

 13. 30 juni 2014 / 06:15

  Wat een leuke foto’s! Ik ben ook heel benieuwd naar de foto’s van de sneak preview! Ziet er tof uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
OOTD | ByDanie Mix & Match WK poncho

Speciaal voor het WK bundelde styliste en modeontwerpster Danie Bles en Maybelline hun krachten en kwamen met een Mix & Match...

Sluiten