My Daily Lifestyle | We Got It Bea!

september week 4 2Bijtanken 2.0 & daten met Netflix. Verliefd op mijn nieuwe Marc Jabobs tas, Natasha is de naam! Even de stad in om iets lekkers mee te nemen voor onderweg naar het Ziggodome. ’s Avonds in de parkeer garage van de Arena spotte lieve Laury-Ann mij, we kletsen zo af en toe online, en dat al ruim 2 jaar, zo leuk om haar eens in het echt te spreken!

9Als 13 jarig meisje maakte ik in de tweede klas van de middelbare school iedere dag mijn huiswerk op de deuntjes van N.E.R.D. Hun album In Search Off.. heb ik wel 1001 x grijs en platinum gedraaid. En daar stond hij dan, 12 jaar later ineens voor mijn neus, zonder huiswerk. En samen met Shay Haley waren ze bij-na compleet, en klonken er heel veel fijne oude, vertrouwde deuntjes! Ik was die avond een heel gelukkig mens.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

111312257september week 4 1Met de liefste! En na zonneschijn, vreugdetranen en blaren op mijn voeten van de hele dag dansen huilde het weer mee met het vertrek van P. Donderdag dook ik even de stad in, het was gelukkig weer heerlijk shop weer!

september week 4 3Yes, Sleek is verkrijgbaar bij de V&D in Dordrecht! *Doet nog een vreugden dansje*. Ook het Catrice  en het Essense schap zijn uitgebreid, yes, nog meer budget make-up. Uiteraard gingen er producten mee naar huis en is de eerste Sleek review al online gekomen.

september week 4 4Ontbijten met noten en soya yoghurt ♡. Zondag was het onverwacht heer-lijk nazomer weer. Ik plukte mijn grasmaaiers uit de wei en nam deze kinders mee op pad naar het natuurpad, bos en de rivier. Mini’s on the road, en het was heerlijk.

september week 4 5Om de week af te sluiten met een hele mooie lucht!

Nog één nachtje slapen en dan is het mijn blogverjaardag! Aankomende dagen zullen dan ook feestelijke artikelen online komen. So stay tuned.. 

 

Hoe was jou week?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

5 Reacties

 1. 29 september 2014 / 18:37

  Oh wat gaaf dat je ze in het echt heb gezien! Ik vind ze ook zo onwijs vet! Zo zonde dat ik dit gemist heb!

  Leuk dat er bij jullie al zo’n groot essence schap is. Ben zo benieuwd naar al dat moois 🙂

 2. 29 september 2014 / 16:23

  Ahw super leuk dat je daar geweest bent!!! ziet er mooi uit

 3. 29 september 2014 / 09:45

  Leuke om deze toch wel volle week te bekijken….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Sleek blush

Life's a peach! Deze exotische kleur doet mij denken aan lange zomer avonden, strandfeesten en fruitcocktails. Het is velen van jullie vast...

Sluiten