My Daily Lifestyle | Strandfestival Zand

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jou meeneem aan de hand van foto’s, mee door mijn afgelopen week. Mijn week startte in een regenachtig Amsterdam, ik at sushi, mijn nichtje kwam pony rijden en de week eindigde op Strandfestival Zand in Almere. augustus week 3 1Wakker worden in de trein met Lots of coffeeeee! Amsterdam en als een verzopen kat aankomen op kantoor, ik liep een middag met vriend lief mee. Als beloning, sushi! Liefde.

augustus week 3 9Thuis de regenachtige dag afsluiten, met de Nederlandse film Wolf en mooie luchten.

augustus week 3 2Super blij met de lipbalm en sjaal die ik in mijn nieuwe ‘Her Fashion Box’ vond, I just luv the ozzies! Het is Augustus en we dragen sloffen, omdat het niet anders kan. Kaarsjes aan (vind je mijn nieuwe Riverdale houders niet tof?) en ik had een date met mijn kleine lieve leugenaars.

augustus week 3 8En het regent mooie luchten.

augustus week 3 3Ik maakte voor het eerst een beauty gerelateerd filmpje, hierin laat ik jullie mijn dagelijkse make-up routine zien. Floyd sliep wat bij, mijn nichtje kwam pony-hobbelen en dit is mijn vrijdagse OOTD. Ik bracht een bezoek aan de bedrijfsarts en liep even langs de winkels in Papendrecht.

augustus week 3 10Opnieuw, wat zal een dagafsluiter zijn zónder mooie luchten?

augustus week 3 4Vrijdag avond bezoek van mijn schoonouders, ik kreeg bloemen en een heerlijk gerechtje voorgeschoteld. Zaterdag stond in het teken van Strandfestival Zand en een MEGA wandeling naar het terrein van maarliefst 45 minuten, volgend jaar ga ik wel per helikopter of boot, ..for sure! Heerlijke nuts en prachtig festival weer, maar wat verwacht je dan ook van augustus?

augustus week 3 11Party Partners in Crime! En zoals je ziet had ik een date met Marc

zand ice bucketOp het podium werd een Ice Bucket Challenge geaccepteerd door Jeroen van Koningsbrugge en kreeg 2 emmers met ijswater en blokken over zich heen. Stoer!

augustus week 3 5Nat zand op Zand. Een kleine versnapering voor de dorst en wat zijn de munten leuk! “Mag ik dansen met jou?”

Strandfestival Zand

Hier dan een ‘kleine’ bescheiden, sfeerimpressie omdat woorden nou eenmaal minder zeggen dan beelden. En ik nou eenmaal niet kan stoppen met foto’s maken wanneer ik een camera in mijn hand heb.. Zand 1zand 24zand 14zand 26zand 28zand 9zand 27zand 29Zand 2Zand 4Zand 3zand 25zand 5zand 6zand 7zand 8zand 10zand 11zand 13zand 12zand 15zand 16zand 17zand 19zand 20zand 21zand 22zand 23Je zag Ilse de Lange, The Opposites en Roel van Velzen voorbij komen, en wat was het een heerlijke middag en avond! En ik hoefde eens geen foto’s van de LED schermen te maken, ik stond met mijn snoet naast het podium, love.it.

augustus week 3 6Festival snacks en een toetje voor onderweg naar de auto, de terugweg (onder het genot van de gouden strot van Guus) was immers net zo belachelijk lang als de heenweg. (Gaat duidelijk met een boot of helikopter volgend jaar!)

augustus week 3 7Zondag bestond uit uitslapen, uitbrakken, spierpijn en pony’s knuffelen.

En dan voor de leuk nog een kleine huishoudelijke mededeling:
De winnaar van de MAC lipstick Kelly Yum-Yum krijgt vandaag mail!

P.S. p.s. Je kunt nog wel €20,- shoptegoed winnen om je telefoon te koesteren of te pimpen!

Heb jij nog leuke festivals en/of feesten op de planning staan?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

25 Reacties

 1. 27 augustus 2014 / 11:57

  Ik hoor over dat festival alleen maar goeds!

 2. 26 augustus 2014 / 11:15

  Wat een leuk overzicht 🙂 De snacks voor onderweg naar huis vanaf t strandfestival zien er echt lekker uit!!

 3. 25 augustus 2014 / 22:31

  Toffe foto’s. Ziet eruit als een leuke week..

 4. 25 augustus 2014 / 21:05

  Wat een leuke diary met mooie foto’s! Ziet er gezellig uit allemaal, en de zonnebril staat je super!

 5. 25 augustus 2014 / 20:33

  Ahh ik wilde ook erg graag naar dit festival. Helaas, misschien volgend jaar. Het ziet er in ieder geval echt super uit!

 6. 25 augustus 2014 / 20:01

  Wat een gezelligheid allemaal!! mooie foto’s

 7. 25 augustus 2014 / 17:24

  Wat een leuke foto’s allemaal!

 8. 25 augustus 2014 / 16:27

  Wat een toffe foto’s heb je gemaakt van het festival!! Mag ik je vragen hoe je dat hebt bewerkt? Van die box had ik nog nooit gehoord, ik ga ff op de link klikken ^^

 9. 25 augustus 2014 / 15:38

  Oeh, sushi is altijd een héél goede beloning. En wat ziet dat festival er leuk uit! Vind sowieso dat je erg mooie foto’s hebt gemaakt 🙂

 10. 25 augustus 2014 / 13:29

  Leuke foto’s! En wat een leuk festival, ziet er heel gezellig uit! Ik vind de foto’s van de pony’s trouwens echt schattig <3

 11. 25 augustus 2014 / 12:14

  Wat een prachtige foto’s van festival Zand! Lijkt me ontzettend gaaf om een keer bij te zijn, is dit nog in Almere? Je maakt prachtige foto’s altijd, wauw!

 12. 25 augustus 2014 / 12:13

  Wat een leuke en gezellige foto’s! <3

 13. Anouk
  25 augustus 2014 / 11:21

  Wauw meid!! Echt super dat je dat allemaal kan, het gaat echt wel goed met je he, blij voor je!! 😀 Een heerlijke week zo te lezen met héle mooie foto’s vooral de wolkenluchten. Op naar weer een mooie week! Liefs!

 14. 25 augustus 2014 / 11:14

  Wat een leuk overzicht! Oh Zand, daar ben ik vorig jaar geweest. Leuk is het hè? Je hebt prachtige foto’s gemaakt en heel gaaf dat je zo dicht bij het podium stond!

 15. 25 augustus 2014 / 10:59

  Oeh, nog eventjes duimen voor de winactie van die geweldige lipstick! Heerlijke foto’s weer, zo te zien heb je het erg naar je zin gehad. Liefs!

 16. 25 augustus 2014 / 10:58

  Linda,
  Wat een fijne week heb jij gehad.
  Ik ben blij dat je niet kon stoppen met foto’s maken. Geeft de sfeer goed weer.
  Zo fijn om te zien dat je dit soort dingen weer kan ondernemen #gunnen

  Gr.
  John

 17. 25 augustus 2014 / 10:45

  Wat een leuk weekje! En ja, die mooie luchten, prachtig om te zien he:? Ik heb er de afgelopen week ook verschillende gefotografeerd. Leuk dat je naar het Zand-festival bent geweest!

 18. 25 augustus 2014 / 10:36

  Super leuk om deze foto’s te zien. Festival Zand lijkt me echt heel leuk, maar tis zo ver weg voor mij, en het weer was ook niet al te best.

 19. 25 augustus 2014 / 09:19

  Wat een toffe foto’s! Heerlijk overzicht zeg. Oh, die foto van jou op de bank met die sjaal om! Krijg meteen zin om ook lekker zo op de bank te kruipen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Marc by Marc Jacobs Sunnies

Muurvast zit ik, op mijn Marc Jacobs wolk. And 'i'm walkin' on sunshine', time to hit the road met mijn...

Sluiten