My Daily Lifestyle | Ik fotografeerde erop los

Juli 18Maandag startte ik de dag wat brak maar met enorm veel zin om mijn appartementje (voor de nieuwe volgers, ik heb een mini appartementje in de boerderij van mijn ouders, door mijn chronische labeltjes kan ik nog niet op mijzelf) op te ruimen, schoon te maken en voor ik het wist stonden er een aantal dozen klaar om spullen naar boven te brengen en maakte plaats voor de iMac van mijn lief! Deze mag ik gebruiken omdat mijn laptop zo verouderd is. Ik snoepte wat arbeidspitamientjes, roode koonjes van den arbeit en we sluiten de dag af met een mooie zonsondergang!

juli 19Dinsdag was het prachtig weer en huppelde ik met mijn camera door de prachtige bloemenzee in onze tuin. Moeders maakt er ieder jaar weer een levend schilderij van!

1Dinsdag opnieuw een fantastisch mooie lucht.

juli 20Woensdag was mijn lief vrij en besloten wij een wandeling te gaan maken met de doggy’s, ik droeg mijn nieuwe favoriete gele shirt wat jullie ook in deze OOTD voorbij zagen komen.

juli 22Zoek Floyd op de eerste foto! Ze staat stoer te kijken hoe Ben aan het zwemmen is. En hoe sportief, ik was met de benen wagen en lief had vier wielen onder zijn kont 🙂 Eenmaal thuis was het tijd voor een van onze favoriete ijsjes! Nommmm <3

juli 24In de avond kwamen er twee luchtballonnen dicht langs ons huis. Bij onze buren is een ‘opstap plaats’ en dat zorgt voor mooie plaatjes.

juli 25Donderdag was een prachtige dag, ik trok mijn nieuwe bikini uit het vet, en genoot in de tuin van het zonnetje. Totdat ik al snel gevonden werd door allerlei prik beesten.. lang leven het boeren leven!

juli 23Max & Sil poseerden ook nog even voor de camera voor in het smoelenboekje.

juli 26Lief zorgde voor het vlees op de bbq, ik maakte mijn avoriete Griekse salade. En de unboxing van mijn eerste Australische ‘Her Fashion Box‘ kwam online.

MH17; Gone, but never forgotten!

Na het opdienen van het avondeten bereikte het tragische nieuws ons huis. De feestelijke maaltijd was ineens bijzaak en met een knoop in onze maag zijn we aan het eten begonnen. Mijn broertje was gelukkig onderweg naar huis, ook hij was erg aangeslagen, hij werkt als grond steward en heeft alle mensen aan boord zien gaan. Alle gezinnen, vrolijke gezichten, jonge mensen vol (reislustige) plannen, mensen die het AIDS congres in Australië zouden gaan bezoeken en mensen die hun familie eindelijk weer eens konden bezoeken. Ik kan het nog niet bevatten dat deze mensen nooit meer thuis komen, nooit meer tegen hun geliefde kunnen zeggen dat ze van hun houden. Nooit meer. Niets kan over gedaan worden, en er kan helaas ook niets ongedaan gemaakt worden. Waar gaat het heen met deze wereld? Ik dacht dat mensen in de lucht veilig waren, dat er simpelweg tegenwoordig niets meer fout kan gaan.. 

rip-mh17Donderdag trilde de wereld letterlijk op zijn grondvesten. En toen stond de tijd stil, onbegrip, ongeloof, oneerlijk en vooral het ongeloof dat mensen dit andere mensen aan kunnen doen. Familie leden, vrienden, kennissen, collega’s zullen het voor altijd met slechts een aantal foto’s moeten doen van hun geliefden, gelukkige foto’s waar ook de tijd voor altijd stil zal blijven staan. Ze zijn 24/7 in mijn gedachten, mensen die ik niet eens ken, en toch grijpt ieder verhaal mij steeds weer aan. Dit had simpelweg nooit, maar dan ook nooit mogen gebeuren. En ik kan mij niet indenken hoe het voor hun geliefden, vrienden, familie en kennissen moet zijn om zonder hen verder te moeten leven. En moeilijk dat je nooit zal weten hoeveel de mensen op vlucht MH17 van dit drama hebben mee gekregen. Mijn gedachten gaan uit naar allen, familie, vrienden, collega’s, de klas van mijn neefje (zij verloren hun juf), de collega van mijn broertje en naar de mensen in de luchtvaart.

juli 27Vrijdag wilden lief en ik naar het strand gaan, ik had slecht geslapen en een leuke dag hebben voelde niet goed. We besloten wel even de stad in te gaan, ik mocht mijn nieuwe paspoort ophalen en lief kocht een nieuwe lens voor zijn camera. De eerste foto’s zal ik jullie deze week laten zien.

Het was zo warm dat wij zaterdag besloten een zwembadje te kopen waar wij letterlij stad en land voor af moesten zoeken, wij waren duidelijk niet de enige die verkoeling wilde zoeken. In de avond maakte lief en ik foto’s voor le blog met zijn nieuwe lenzen.

juli 28Zaterdag maakte ik pannenkoeken, deze gaan er met het warme weer wel in! En wat is een diary zonder een selfie?

Hoe was jou week? En houd de vliegtuig ramp jou ook zo bezig? Ik vind het vooral erg moeilijk dat de wereld gewoon verder gaat. De aarde blijft draaien en je dagen worden automatisch weer gevuld. Toch blijft het gevoel van ongeloof omdat ik simpelweg dacht dat de burgerluchtvaart veilig was, ik geen oorlog wil en dat alle ellende in de wereld eens stopt. Het is genoeg geweest, mensen hebben genoeg geleden.

Aankomende week hoop ik zeker dat het warme weer aanhoudt, maak ik blogjes en staat er verder eigenlijk niet zoveel op de planning. De winnaar van de 1001 hair extension give away en de winnaar van het shoptegoed te besteden bij de webshop Have It All hebben persoonlijk bericht van mij of de webshop gehad. Gefeliciteerd dames met jullie prijs! 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

22 Reacties

 1. 22 juli 2014 / 20:03

  wat een heerlijke foto’s heb je weer gemaakt, dat is genieten….

 2. 22 juli 2014 / 14:57

  Wauw, wat heb je een boel mooie foto’s gemaakt! Was het natuurlijk ook echt het weer voor. X

 3. 21 juli 2014 / 21:43

  Leuke foto’s! Wat een superschattige pony’s heb je zeg! <3 En ook mij heeft het nieuws van MH17 erg geraakt, ik was er echt sprakeloos van gewoon… Ik snap al niet dat er mensen zijn die anderen van hun leven willen beroven, maar een vliegtuig vol onschuldige mensen uit de lucht schieten vind ik al helemaal onbegrijpelijk. Ik vind het vooral ook heel erg voor de nabestaanden!

 4. 21 juli 2014 / 21:37

  Wauw wat een prachtige foto’s maak jij meid! Heel mooi om te zien! Ik krijg er helemaal de zomer van in mijn bol (en dan niet deze benauwde hitte die nu heerst haha).

 5. 21 juli 2014 / 20:09

  Je maakte echt zulke mooie vakantiefoto’s 🙂 <3

 6. 21 juli 2014 / 20:09

  Mooie foto’s! Goed stukje heb je geschreven over de vliegramp.. En ahw, wat zijn Max en Sil leuk!

 7. 21 juli 2014 / 19:11

  Wat een mooie foto’s! Heel kleurrijk en zomers! En wat een schattige foto van de paardjes! ♥

 8. 21 juli 2014 / 19:08

  Wat een mooie foto’s zeg! Die foto met die luchtballonnen is prachtig!

 9. 21 juli 2014 / 18:19

  Heel mooie foto’s en heel moedig dat je schrijft over het tragische ongeval. Het is echt verschrikkelijk en het is moeilijk het van je af te zetten. Die knoop in de maag zat er bij mij ook.

 10. 21 juli 2014 / 17:53

  Oeeh, Ritter Sport! Heerlijk! Leuke foto’s 🙂

 11. 21 juli 2014 / 17:08

  Ohh bestaan die Wickey ijsjes nog! Die heb ik lang niet gegeten zeg haha. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg, die kleuren, geweldig!

 12. 21 juli 2014 / 16:36

  Mooi stukje heb je over de MH17 ramp geschreven en prachtige foto’s heb je gemaakt

 13. 21 juli 2014 / 16:26

  Waaauw hele mooie foto’s, de natuur is zo fotogeniek 🙂 Het nieuws van de vlucht is inderdaad echt verschrikkelijk, je hebt helemaal gelijk met je opmerking ‘waar gaat het heen met de wereld’ ,,, 🙁

 14. 21 juli 2014 / 15:33

  Leuk weekoverzicht heb je gemaakt! En helaas moet daar inderdaad de MH17 ook tussenstaan.. 🙁

 15. 21 juli 2014 / 15:01

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! En wat een mooi stukje heb je geschreven over mh17… echt verschrikkelijk dat dit is gebeurd…

 16. 21 juli 2014 / 13:39

  Mooie foto’s, prachtige kleuren. Wat de vliegramp betreft: Ik kan alleen maar hopen voor de nabestaanden dat dit geen slepend conflict gaat worden, maar ik vrees het ergste.

 17. 21 juli 2014 / 12:51

  Leuk weekoverzicht en wat wonen jullie daar prachtig zeg! Mooie tuin hoor!
  Hoewel ik persoonlijk geen mensen ken die bi j de ramp zijn omgekomen, houdt het me wel bezig en volg ik alle nieuws hierover op de voet en ja, ook ik dacht altijd dat dit niet zou gebeuren, mechanisch mankement tot daar aan toe maar gewoon uit de lucht geknald worden… Ik hoop echt dat niemand dat bewust nog heeft meegemaakt, dat het gewoon in 1 keer over was voor de mensen aan boord maar ik vrees dat dat helaas niet voor iedereen zo zal zijn gegaan…

 18. 21 juli 2014 / 12:46

  Hele mooie foto’s! Vooral die van die bloemen naast die foto van jou in een korte broek met een geel shirtje vind ik super mooi!

 19. 21 juli 2014 / 09:51

  Prachtige foto’s weer. Vooral de bloemenfoto’s zijn zo mooi en stralen echt zomer uit. Jullie zwembadje ziet er ook erg verfrissend uit;)

 20. 21 juli 2014 / 09:48

  Mooie foto’s heb je gemaakt deze week (vooral de foto van de paardjes :-))! Het nieuws van de MH17 is echt verschrikkelijk, ook hier in België zijn we er erg stil van… Veel sterkte.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Masterclass Photography | Olympus x ilovefashionbloggers

Het is alweer enige tijd geleden dat ik begin juli op de trein naar Amsterdam stapte, de volgende halte was...

Sluiten