My Daily Lifestyle | Hi oktober!

My Daily lifestyle Oktober week 1

♡ Mijn blog bestaat alweer 1 jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen! Ik kreeg een prachtige bos bloemen en een overheerlijke taart met mijn logo erop. En na deze dag zit ik weer vol blog energie en de ideeën stroom lijkt eindeloos.
Mooie zonnestralen, liefde.
 Op pad met Floyd en moeders om outfit foto’s te maken in een zee van zonnebloemen.
 Op dierendag heerlijk knuffelen met dit harige monster.
 Mijn nieuwe sunnies  lovely van Come Get Fashion, outfit foto’s komen snel online.
 Sushi is always a good idea! Dit maal bij Sumo in Rotterdam.

Aankomende week ga ik mijn daglicht lampen en witte tent uitproberen, hier trakteerde ik mijzelf op. Mijn voorkeur gaat sterk uit naar mooie strakke en heldere foto’s, en het idee dat ik daar weer een stapje dichterbij ben maakt mij heel blij. Hier gaan jullie dus meer over horen en hopelijk is de verbeterde kwaliteit ook op de foto’s te zien. 

P.s. Heb je de lopende winacties ter ere van mijn blogverjaardag al gespot?
Winactie 1: beauty pakket Winactie 2: SephoraWinactie 3: Sleek make-up pakket.

Bloglovin' button

liefslin2

Delen:

15 Reacties

 1. 10 oktober 2014 / 14:32

  Wat een mooi overzicht zo! Heb je erg leuk gedaan.
  Ben benieuwd naar je nieuwe foto’s!

 2. 7 oktober 2014 / 09:23

  Wat ontzettend leuk om deze heerlijke blog te lezen, allemaal vrolijke fotos en tjeetje die van foto van Floyd is zo onwijs leuk….( haha hij lag helemaal klaar om die extra dierendagknuffels in ontvangst te nemen)
  groetjes Petra

 3. 6 oktober 2014 / 21:12

  Wat een mooie bos bloemen voor het éénjarig bestaan van je blog! So pretty! En yumms, sushi!

 4. 6 oktober 2014 / 19:41

  Taart en bloemen, helemaal een echte verjaardag 🙂

  • Linda
   Auteur
   7 oktober 2014 / 11:48

   Ja hé, het wat perfect <3

 5. 6 oktober 2014 / 19:12

  Ook dit is een leuke manier om je weekoverzicht weer te geven! Ik heb soms ook wel de neiging om teveel uit te weiden terwijl ik het idee dat lezers juist kortere artikelen willen zien dus ik doe met je mee en zal het ook bondiger proberen te gaan houden!

  • Linda
   Auteur
   7 oktober 2014 / 11:49

   Dat is dus ook precies mijn punt, ik vind het super leuk om te delen, maar dan word het een heel boekwerk waar eigenlijk maar een paar mensen echt op ‘zitten te wachten’. Hoop dat het nu overzichtelijker is en de kern gelezen en begrepen word 🙂

 6. 6 oktober 2014 / 16:59

  Gefeliciteeerd met je 1 jarig bestaan van je blog!

 7. 6 oktober 2014 / 16:48

  Leuk dat je het nu wat overzichtelijker weergeeft, alhoewel ik je berg foto’s ook altijd leuk vond om te bekijken! Prachtig bos bloemen heb je gekregen. zo gaaf dat je blog gewoon alweer een jaar bestaat, echt een hele mooie mijlpaal!

 8. 6 oktober 2014 / 15:54

  Sushi is always a good idea! Heb ik ook gegeten vorige week, heerlijk! Ik ga nu meedoen met de Sleek winactie, nog gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Monday Talk | Een persoonlijke update

Hi allemaal! Het is tijd om weer met beide voeten op de grond te gaan staan, de aangegeten calorieën eraf...

Sluiten