My Daily Lifestyle | Hello september!

MDL septemberDe week begon zonnig op het terras thuis, kroelen met Floyd en samen uitrusten was de rode draad de afgelopen week. Ineens zat ik zonder energie, alle dagen duizelig en migraine. Al met al geen productieve week, mijn Netflix verslaving is weer aangewakkerd en er zijn liters thee gedronken. Donderdag, wat was het een mooie dag, onverwacht met vriendlief naar het strand van Scheveningen en we aten verrukkelijke sushi met mango. Liefde! Zaterdag kwam de nieuwe box van Her Fashion Box binnen, de unboxing vinden jullie hier op le blog. Geen productieve week, weinig kunnen bloggen maar wel iedere dag een make-upje op. Terwijl ik mij niet goed voel, voelt het dragen van make-up extra fijn en veilig, dan ziet mijn spiegelbeeld er gelukkig nog oké uit.

En oh ja, had ik bij Q-Music toch bijna een trip naar Londen gewonnen, bij-na, bijnaaa!

Aankomende week bereid ik mij voor op onze (+ le boyfriend) trip naar Parijs & appelpop. Can’t wait! Maar nu eerst als een malle opladen.

Hoe was jou week?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 9 september 2014 / 17:18

  Leuk overzichtje Linda en de sushi ziet er perfect uit!

 2. 8 september 2014 / 15:49

  Balen zeg dat je je niet zo lekker voelde, maar die foto met je vriend samen is super cutie !

 3. 8 september 2014 / 13:48

  Ah, wat spijtig dat je net niet gewonnen hebt! En Netflix: ik kan niet wachten tot het naar België komt!

 4. 8 september 2014 / 12:36

  Oh heerlijk, sushi! <3 Wel vervelend dat je je niet lekker voelde afgelopen week. Hopelijk gaat het nu weer beter!

 5. 8 september 2014 / 11:02

  Leuk zo’n onverwachts uitje naar Scheveningen! Hopelijk lukt het je om flink de accu op te laden zodat je heerlijk van de komende week incl. Parijs kunt genieten!

  • 8 september 2014 / 11:50

   Lief! Ik ga mijn uiterste best doen 🙂

 6. 8 september 2014 / 10:44

  Wat rot dat jij je wat minder voelde. Hopelijk voel je je snel weer helemaal happy en beter <3 Wel heerlijk dat je lekker dagje naar Scheveningen bent geweest samen met je vriend!

 7. 8 september 2014 / 09:01

  Aaaah wat ziet die sushi er heerlijk uit! <3

 8. 8 september 2014 / 07:57

  Wat naar dat je je deze week niet goed voelde. Ik vind die laatste zin ook een beetje naar, maar goed als het jou wel een fijn en veilig gevoel geeft, dan moet je dat doen. Maar het hoeft niet hè? Mensen mogen ook best zien dat het even niet gaat. Hoe dan ook, doe wat het best voelt voor jou. Ik hoop heel erg dat je je deze week weer wat beter voelt. Jammer van dat bijna. Heel jammer!!

  • 8 september 2014 / 11:52

   Het is ook niet zozeer voor de buitenwereld, maar juist voor mijzelf. En daarnaast vind ik mij opmaken erg leuk om te doen, en de kleine dingen die mij dan wel lukken, daar word ik dan weer blij van 🙂
   Maar ik snap precies wat je bedoel 😉 lief van je!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mijn MAC lipstick & lipglass stash

Hi ladies, het idee borrelde al even en ik vond dat mijn stash MAC lipsticks en lipglasses nu wel een...

Sluiten