My Daily Lifestyle | From Arnhem to Amsterdam

oktober week 3Maandag was het eindelijk tijd om de gloedje nieuwe Primark in Arnhem, samen met mijn schoonzus en onze persoonlijke styliste, te plunderen. Uiteraard moesten daar de nieuwe kersttruien gepast worden. 
 Na 3,5 uur shoppen was het tijd voor een overheerlijk bordje vitaminen en een bak koffie haha! Omdat de Primark zo groot is, waren er naar mijn idee ook veel te veel leuke kledingstukken en asseccoires om te bekijken.
♡ Tijd voor een Colour Blocking outfit, van jawel..

♡ Donderdag avond moest mijn lief filmen op ADE, ik ging gezellig mee naar de Escape en spotte David Guetta terwijl mijn lief Zac Efron haast tegen het lijf liep, en ik hem niet eens zag.. mag ik even ruilen..? ..dom dom dom! 
Ik kwam erachter dat bananen pancakes met kaneel ook heel erg lekker zijn.
 Vrijdag was een Netflix date dag, ik kreeg een behandeling en ruste uit van ADE. Iets met uitgaan en laat naar bed, uitgaan in Amsterdam is leuk, maar oh, wat is het openbaar vervoer tijdens zo’n drukke week ruk 🙂 

Aankomende week staat er weer een dokter middag met onderzoeken op de planning en hoop ik meer outfit foto’s te kunnen maken. Ook zijn de pakketjes opgestuurd naar de winnaars van mijn blogverjaardag-winactie-reeks, leuk! 

 

En, hoe was jou afgelopen week?
Fijne zondag allemaal!

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

16 Reacties

 1. 20 oktober 2014 / 11:34

  Druk weekje hoor! Een bezoekje aan de Primark staat nog op steeds op mijn to do list…

 2. 19 oktober 2014 / 22:53

  leuke foto’s en i loveeee primark <3 xo

 3. 19 oktober 2014 / 20:16

  Is je vriend Zac Efron bijna tegen het lijf gelopen! Oh My, moest ik in zijn plaats zijn zou ik aan de grond genageld staan 😀
  Hihi leuk die kersttruien van de Primark!

  X Sara

 4. 19 oktober 2014 / 20:00

  Wat een leuke week heb je gehad. Wat gaaf dat je bij het ADE was!

 5. 19 oktober 2014 / 18:18

  Heerlijke week. Ik wil ook nog een keer naar een feest tijdens ADE, maar het ligt niet om de hoek haha. Leuke kerstfoto’s in Primark.

 6. 19 oktober 2014 / 13:05

  Was weer een mooi gevuld weekje. Doe je goed!
  Leuk overzicht!

 7. 19 oktober 2014 / 12:21

  DIe kerst truien zijn super leuk zeg!!! Ik wil ook weer eens naar de primark 🙂

 8. 19 oktober 2014 / 11:14

  De bananen pancakes en dat broodje zien er erg lekker uit!

 9. 19 oktober 2014 / 10:52

  Klinkt leuk allemaal! En is je layout nou verandert of was dat al zo? Ik vind het iig lekker clean en strak! En bananenpancakes zijn toch standaard met kaneel haha? Dat is juist wat ze lekker maakt! (Of nog beter: kaneelsuiker, maarja, dan is het niet meer zo gezond HAHA)

 10. 19 oktober 2014 / 10:11

  Oeh dat broodje brie ziet er lekker uit & een dagje Netflix is heerlijk! 🙂

 11. 19 oktober 2014 / 09:19

  Die bananen pancakes met kaneel lijken me heerlijk, nog nooit gegeten. Leke foto’s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fabolous Friday | Benefits of autumn

Ik geef het toe, ik ben een grotere liefhebber van de zomer dan van de herfst en de maanden met...

Sluiten