My Daily Lifestyle | A Fresh start

1Wat is een goed begin zonder mooie luchten? 
juli 2 1Broertje was jarig en Floyd poseerde even voor een felicitatie.  Het UD ‘Ammo’ palette gaat op weg naar België. Zomers weer blijft even uit en ik voelde mij megh, grieperig en een fris luchtje is dan heerlijk.  It’s a Timberland kind of day.juli 2 2The match of the week, ondanks het verlies toch een gezellige avond.  Donderdag ben ik behandeld en daarna door om pasfoto’s te laten maken om een nieuw paspoort aan te vragen.  Happy day, ik droeg mijn hakjes. Lief haalde zijn propedeuse en ik haalde presentjes voor hem, ben zo ONWIJS trots op hem <3 juli 2 3Ik shopte de te winnen goodiebag van TBS. | Ik hield een verlate voorjaarsopruiming in mijn medicatie lade. Het is nog een hele lade met deze voorraad(en dit is nog niet alles..), maar hij is weer opgefrist en geordend, ik vind het fijn om alle medicatie op volgorde te hebben, dat werkt wel zo makkelijk. |  Deze berg kan weg, over de datum of gewoon niet meer nodig. En ja, dat laatste maakt mij SUPER blij!
1Vrijdag had ik op een bijtank dag gerekend, donderdag hebben wij de ontstekingen in mijn wervelkolom aangepakt en dat wilt nog weleens verkeerd vallen. Vrijdag voelde ik mij echter goed en vertrokken wij halverwege de middag onverwacht naar Ommen. En is Drenthe niet mooi?juli 2 4Onderweg viel het met bakken uit de hemel. Summer, where are you at then?  Aangekomen op de camping waar mijn schoonouders verblijven.  |  Lief en ik maakten een aantal outfit foto’s en daarna waren mijn benen weer toe aan wat steun.  Nommmm, nog een keer vieren dat lief zijn P. heeft gehaald! <3
juli 2 5A diary without a selfie, is no diary.. hihi. Mijn mooie luchten fetish speelde weer even op. Lief schoot een feerplaatje.  De dag liep over in een heerlijke lange avond buiten met een sfeer vuurtje, heer-lijk.
2No words.
no 2Zaterdag vertoefde ik vooral op mijn roze wolk en onwijs blij met alle lieve en toffe reacties die ik kreeg op de nieuwe layout <3 Was het my little pony time en werd ik verliefd op het licht en dit bosje bloemen. 
juli 2 7Na de wedstrijd (yay we zijn 3e!) bleven vrienden slapen en besloten wij zondag Breda onveilig te gaan maken. Aten wij een heerlijk broodje bij La Place, voelde ik mijn lucht-foto-fetish weer even opborrelen en sloten wij af met sushi!

 

Aankomende week staat er niet bijzonder veel op de planning en die rust vind ik wel weer even heerlijk na deze drukke dagen. Lichamelijk bijtanken, nagenieten en blogjes maken. Ook komt er deze week een video online en nog een leuke winactie. So stay tuned!

Hoe was jou week?

signatureFollow me on Bloglovin’
Bloglovin' icon

 

Delen:

22 Reacties

 1. 17 juli 2014 / 21:43

  Wat een heerlijk weekje! En ja, luchtfoto’s blijven mooi om te zien he?

 2. 14 juli 2014 / 23:44

  Ziet er allemaal heel erg leuk uit, dat hondje is zo schaattigg!

 3. Anouk
  14 juli 2014 / 22:53

  Lin ik had wel gezien dat je een paar kiekjes had geschoten, maar niet dat ze zo mooi waren!
  Keep the good work going♡

  • Linda
   Auteur
   14 juli 2014 / 23:42

   Lief, lief, lief!

 4. 14 juli 2014 / 19:25

  Dat ziet eruit als een prettige week 🙂 Mooi hè, Drenthe 🙂

 5. 14 juli 2014 / 19:13

  Fijn om te zien dat je verschillende medicatie niet meer nodig hebt, dat maakt echt je hele dag weer goed als hij even niet zo best is…heerlijke week, trouwens die pony, ….dat si wel zo onwijs leuk om dat op de foto’s te zien..

  groetjes Petra

 6. 14 juli 2014 / 19:08

  Wij gaan in augustus ook een weekendje naar Ommen, camping de Arendshorst ofzoiets. Daar gaan mijn ouders heen op vakantie. En Breda is altijd leuk, ik ben er vorig weekend nog geweest en ga er regelmatig heen, vind het een erg leuke stad!

 7. 14 juli 2014 / 18:08

  Wat een heerlijke week was het! Mooie foto’s 🙂

 8. 14 juli 2014 / 17:19

  Wat een super leuke foto’s heb je gemaakt

 9. 14 juli 2014 / 13:29

  Mooie foto’s zeg! Ik vind het ook altijd fijn om alle medicijnen netjes op volgorde te hebben, lekker overzichtelijk 🙂

 10. 14 juli 2014 / 12:14

  wat een super leuk overzichtje 🙂 Ik vind je blog ook erg tof, ik ga hier even rond neuzen 🙂

 11. 14 juli 2014 / 12:08

  Oeeh leuke foto’s allemaal! Leuk gedaan met de haren van paard 🙂

 12. 14 juli 2014 / 11:30

  Prachtige foto’s zeg! Die luchten zijn zo mooi, hè! De pony… zo lief!

 13. 14 juli 2014 / 11:06

  Wat een fijne zomerse foto’s. En aaah die foto’s van de pony zijn echt te cute <3 En ik vind je nieuwe layout nog steeds helemaal mooi!

 14. 14 juli 2014 / 09:26

  Jou week zag er super uit zo te zien, wat leuk ik wil ook een keer naar de camping. Nogmaals je layout is super mooi geworden past echt bij je en leest heel fijn zo! Ben heel erg benieuwd wat er toch in die goodiebag zit haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Win | Verrassingspakket van The Body Shop! [Gesloten]

Hi ladies & gentleman, ik tikte onderlaatst de 250+ volgers aan (en dat ik hier onwijs blij mee ben is...

Sluiten