My Daily Lifestyle | Orange is the new Black and a lot of Pink

augustus week 4 1Ik luierde op de bank om bij te komen van Strandfestival Zand, en Floyd luierde gezellig mee! Ik heb best een grote bank en mevrouw moet toch écht opgekropt in het hoekje liggen. No diary without a good old #selfie. Pretty ‘Lovely Lilly’ geurstokjes van Riverdale en pretty flowers from my schoonmams.

augustus week 4 3Ontbijten met granen, soya yoghurt en noten. Perfectie in een nagellak flesje. De Kelly Yum-Yum ingepakt en verzonden naar Marloes. Lief en ik keken de laatste aflevering van het tweede (en voorlopig laatste) seizoen van Lilyhammer. wat een briljante serie was dat zeg! Sloffen en kaarsjes aan, het lijkt wel herfst!

MJWSo in love with this beautiful (even beyond beautiful) Marc Jacobs watch I got from le Boyfriend 

augustus week 4 5Deze lucht deed mij direct aan Malibu denken!

Kennen jullie dit stoere manneke Jordan al?
He said he has more street credits than Drake! 

augustus week 4 2En net na ik de hoop had opgegeven kregen we een strak blauwe lucht en zonnestralen zodat lief en ik heerlijk buiten konden lunchen! Maar eerst een kop koffie en wakker worden met Pretty Little Liars, later begonnen vriend lief en ik aan Orange is the New Black, inmiddels zijn wel al halverwege seizoen 2.. Yay, Revlon nails! En ik wilde jullie de nieuwe visitekaartjes van mijn lief laten zien.

augustus week 4 4Ik plaatste eindelijk een blogje van mijn té leuke nieuwe clutch van Mango, ik pepte mij even op om met lief een boodschapje te doen en post op de bus te doen. In de supermarkt onstond een euforisch momentje bij het zien van deze oldskool snoepjes. Uiteraard gingen ze mee naar huis. Donderdag trok ik mijn chill outfit uit de dag, opstarten, opmaken en later die dag kreeg ik een behandeling. Dan is het wel zo fijn om een losse outfit aan te hebben. En Bazaar, heb jij hem ook al gehaald?

augustus week 4 8De zomer lijkt dat misschien wel mijlen ver, deze luchten zijn en blijven prachtig!

augustus week 4 7Mijn outfit van zaterdag, Orange is the new Black! Koffie drinken uit mijn nieuwe té schattige kopjes van Blond Amsterdam, gekregen van mijn schoon paps en mams. Le Boyfriend en ik besloten zaterdag naar de IKEA te gaan, ons stranddagje was namelijk in het water gevallen en kwamen er in de IKEA achter dat half (studerend) Nederland in deze winkel liep.. We hebben onze spullen gepakt en zijn gillend naar buiten gerend om bij Loods 5 te stoppen en deze té leuke tassen van O Bag te zien! Liefde.

augustus week 4 9Zondag was een relax dag, heerlijk uitgebreid make-uppen en met vrienden uit eten. Fijne afsluiter van de zomer vakantie van le Boyfriend!

augustus week 4 6En een voorproefje van mijn blogje morgen!

Ik blijf het wel gek vinden, het moment dat de zomervakantie voorbij is en iedereen weer terug schiet in zijn eigen dagelijkse bezigheden. Als in naar je werk, stage of school gaan. Dat mis ik wel een beetje, ik ben veel thuis en voor mij gaat er geen wekker. De dagelijkse contacten met klasgenoten en collega’s mis ik wel, gewoon het idee weer even ‘normaal’ te zijn, denk ik. But then again, normaal ben ik nooit geweest, ik houd niet van een sleur en de meeste lessen op school vond ik een verspilling van mijn tijd, mitst het echt interessant was. Juist normaal zijn.. en hoe moet dat eigenlijk? Ik ben dolgelukkig met het bloggen en met nieuwe events op de planning gaan vast weer leven in de brouwerij brengen. Happy met mijn nieuwe leventje, al is het soms nog best even wennen om écht anders te zijn.

Hoe was jou week?

En ga jij aankomende week nog wat leuks doen, of begint school en werk weer na de zomervakantie?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 1 september 2014 / 20:21

  Oe dummy’s! Zo lekker waren die vroeger 🙂 en een prachtig cadeau zeg, wauw, wat lief. Tja, het “gewone leven”… het is hier ook weer volop losgebarsten, levert ook weer een hoop vragen op.

 2. 1 september 2014 / 19:07

  Super mooie horloge hoor! En die tassen… wow! Vooral die linker trekt mijn aandacht!

 3. 1 september 2014 / 18:19

  Wat ben ik benieuwd naar je blog van morgen, de foto ziet er in iedergeval veelbelovend uit!

 4. 1 september 2014 / 17:43

  Wauw wat een prachtige foto van de lucht <3 trouwens dat revlon lakje is so geogous !

 5. 1 september 2014 / 17:01

  Wat een fijne foto’s. Je horloge is prachtig.

 6. 1 september 2014 / 14:32

  Mooie foto’s weer. Ik moet echt eens een keer naar Loods5 toe, nog nooit geweest. En Dummy’s!! Die at ik vroeger zo graag

 7. Kelly
  1 september 2014 / 12:58

  Leuk om weer een kijkje in je leven te nemen!
  Ik heb inmiddels ook alweer sloffen aan.. Ik probeer het altijd zo lang mogelijk uit te stellen omdat ik dan het gevoel heb dat het echt herfst wordt 🙁 Je nieuwe horloge is super mooi! Heerlijk zo’n vriendje die weet wat je mooi vindt! Door de dummie foto wil ik ze ook halen haha! Nostalgie! Maar vandaag even een rotdag dus dan maar morgen.
  Fijne week en je bent niet de enige die veel thuis zit… Went nooit echt helaas . Hug!

 8. 1 september 2014 / 09:24

  Leuk overzicht! En dat mannetje in je filmpje! Zo stoer en schattig!

 9. 1 september 2014 / 08:09

  Leuk weekoverzicht met mooie foto’s. Dat anders zijn… Ach ja, wie wil er nou normaal zijn 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
♡ Spam je blog!

Hi folks! Het is, helaas (alweer) een regenachtige zondag aan het einde van augustus (ik had toch echt liever verkoeling...

Sluiten