My Daily Lifestyle | City Trippin’

september week 3 1Het party weekend begon in Tiel op Appelpop! Wij genoten VIP van Kraantje Pappie, Bløf & The Kaiser Chiefs. Het was een heerlijke avond met vrienden, een dansje, mijn inmiddels geliefde Timberlands en mijn maxi jurk. Want yes, de temperaturen voelen eindelijk aan als nazomer! Liefde.

september week 3 2Paris baby! Een ready-for-the-show-selfie, een city trip musthave, heerlijk ontbijten in Galerie Lafayette (iets met s.a.s. dag) en wat niet mag ontbreken is een foto van #LoversInParis! Lief, Parijs wat opnieuw fabolous met jou!

september week 3 5Op weg naar de show van de eeuw, de beelden ervan kon je zien in mijn Vlog van dag 1. From where I stand.. in Stade de France koop je plastic bekers van een halve liter en deze kan je steeds weer vullen. Handig! Scheelt ook een hoop rommel.

orangeEen leuke verrassing was het moment dat mijn lief ontdekte dat Orange is the new Black actrices Taylor Schilling (Piper Chapman) en Uzo Aduba (Suzanne Warren, Crazy Eyes’tegen kwamen in de straten van Parijs! Wij hebben seizoen 1 & 2 pas afgekeken en de lach van Uzo (kwam Thomas dan ook gelijk bekend voor.

september week 3 3Normaal gesproken heeft reizen per vliegtuig wel mijn voorkeur, dit keer reden wij met de auto op en neer en konden wij genieten van het mooie Franse landschap. Thuis knabbelen van de heerlijke Marokkaanse koekjes, deze is met bloemen. Eenmaal thuis na een dag bijtanken even shoppen in Dordrecht met mijn jongste broertje. Hij was op een missie om iets speciaals voor zijn vriend te kopen en we vierden op het terras dat we wat gevonden hadden!

september week 3 4Hoewel pillen uitzetten een wekelijkse bezigheid is, werd het ook weer eens tijd om de bakjes goed schoon te maken. Het was No Make-up Day en de dag erna hield ik mij make-up look ook minimaal. Wel was het tijd voor Pure Heroine en maakte ik met een collega lotgenoot een trip naar Hilversum om te vergaderen bij de ME/CVS Stichting. Dat zijn altijd leuke én vooral gezellige tripjes! Toen ik net ziek was had ik niet verwacht dat lotgenoten contact zoveel bij kan dragen aan een balans vinden.

Uiteraard kunnen jullie nog een uitgebreid foto verslag van Parijs vinden, net als outfit posts en laat ik jullie een voor een mijn geshopte goodies zien. En morgen staat Pharrell op het programma, hier kijk ik zo ONWIJS naar uit! 12 jaar geleden ontdekt en nog luister ik iedere week naar zijn nummers. Een hele grote droom die uit gaat komen.

Heb jij deze week iets leuks op het programma?
En waar ben jij dankbaar voor?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

Delen:

12 Reacties

 1. 23 september 2014 / 20:00

  Wat een heerlijke foto’s. Jij en je vriend zijn een leuk stel! Grappig dat je die actrices tegen kwam. Ik ken ze niet. Sterker nog… Ik heb nog nooit een aflevering van Orange is the new Black gekeken. Slecht hè. Aii!

 2. 22 september 2014 / 21:31

  * ik was nog niet uitgetypt 😀
  Echt supercool dat je actrices uit Orange is the New Black bent tegengekomen én dat je erbij mocht poseren!

  X Sara

 3. 22 september 2014 / 21:28

  Wat een gave foto’s van parijs en wauw wat gaaf dat je vrouwen van orange is the new black bent tegengekomen, wat een geweldige week moet dat zijn geweest! EN ben zo jaleors dat je naar het concert van beyonce bent geweest <3

 4. 22 september 2014 / 19:39

  Echt optimaal genoten dus! Parijs is ook mijn lievelingsstad, zo mooi om te zien! En wat leuk joh dat je die actrices in het echt spotte! Dus morgenavond naar Pharell? Grrr… had ik ook wel gewild…

 5. 22 september 2014 / 11:05

  Wat leuk dat je de actrices van Orange is the new Black bent tegengekomen! Mooie foto’s allemaal <3

 6. 22 september 2014 / 10:31

  Heerlijk om de foto’s van Parijs te bekijken, zo leuk om te zien dat jij en vriend er zo van hebben genoten!

 7. 22 september 2014 / 09:32

  Oh wat enorm gaaf dat je die vrouwen van Orange is the New Black tegen bent gekomen! Ja, Parijs… Het is zo geweldig om daar te zijn. Ik hoop heel erg dat ik volgende week ook goed weer heb. Jouw week ziet er fantastisch uit, fijn dat je zo hebt genoten van je week, hij is dan ook wel gevuld met veel bijzonders: Appelpop, Parijs, concert van Jay-Z en Beyoncé, celebrities tegenkomen in het wild, shoppen in Dordt! Zo enerverend is mijn week niet geweest hoor! 😉

  • Linda
   Auteur
   22 september 2014 / 10:39

   Het is helaas niet altijd feest haha! Ik weet wel dat wanneer ik nog een keer naar Parijs wil het weer in September word, mooi weer, groene bomen, niet té warm om heerlijk de stad te verkennen en de avonden en nachten zijn dan ook niet te koud. En oh wat heerlijk dat jij het nog on het vooruitzicht hebt! 🙂 Hoelang ga je? En hoop uiteraard ook mooie kiekjes van jou tegen te komen 😉 Heel véél plezier alvast!

 8. 22 september 2014 / 08:42

  Wat een heerlijk fotoverslag met hele toffe dingen! <3

 9. 22 september 2014 / 07:38

  Fantastisch weekje dus! Prachtige foto trouwens die laatste! Heel mooi met die kleuren. Heel veel plezier bij Pharrell morgen!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Parijs Vlog | On The Run – hét concert van de eeuw met Beyoncé en Jay Z

Hi iedereen! Het is jullie vast niet ontgaan dat ik naar Parijs bent geweest. Ik bracht hier drie heerlijke dagen...

Sluiten