My Daily Lifestyle | April

Een My Daily Lifestyle artikel, het is alweer even geleden dat ik jullie een kijkje in mijn leven gaf. Dit komt simpelweg door het feit dat het vanaf januari lichamelijk niet zo lekker ging. Jullie hebben misschien wel gemerkt dat afgelopen week weer meer artikelen online zijn gekomen, dit komt vooral doordat het lichamelijk eindelijk weer beter gaat. Ik heb simpelweg weer energie om leuke artikelen te maken en daar word ik zoo blij van! Hierdoor ben ik meer in beweging en leek het mij leuk om jullie een kijkje in mijn eerste twee weken van april te geven. Enjoy!
imageEen bezoekje brengen aan het winkelcentrum en rustig (lees zonder een ongeduldige lief naast mij) rondkijken bij make-up, ik hou ervan! Ik kocht een product van Rimmel London en ontving dit leuke doosje met mascara ter ere van hun 180 jarige bestaan.

imageDe  Colourglide lipsticks die je tijdens mijn laatste winactie kon winnen konden op de post naar de winnaressen. Veel plezier ermee dames!

imageVorig weekend kon eindelijk Lifestyle By Linda online zoals je in dit artikel al kon lezen en hier ben ik nog elke dag héél erg blij mee! Vooral met de nieuwe banner die mijn lief voor mij realiseerde.

e.l.f. Ook ging ik eindelijk aan de slag met de producten van e.l.f. die ik al een poosje uit wilde proberen.

imageBloesem in de boom, op Instagram bombardeerde ik mijn account al met bloesem foto’s, ik vind het zo mooi!

imageEvery good morning starts with great coffee. imageMeer energie betekent voor mij eindelijk aan de slag gaan met mijn to-do list!

imageIk bakte een hele lading cupcakes voor mijn moeders verjaardag, want cupcakes zijn altijd een goed idee. En ze zien er zo vrolijk uit!

imageNog zo’n to-do list puntje wat lang is blijven liggen, mijn paarden spullen uitzoeken. Eens kijken of Max mijn oude dekens van mijn eerste shet past. Max is duidelijk te warm gewassen!

imageEn even pronken met onze nieuwe aanwinst Sil, de dame voorop de foto. Biël, mijn fjord is na lang zoeken naar een geschikt huisje verhuisd, hier kan je daar meer over lezen. Het klikt gelukkig goed tussen de mini’s en ik kan nu heerlijk met deze grasmaaiers op pad.

imageWat is een diary zonder selfie?12Woensdag was het heerlijk weer om foto’s te maken en dit artikel zag je donderdag al voorbij komen.
imageWoensdag werd ik enorm verrast met een pakket vól Garnier Goodies. Die ga ik zeker testen!
imageHeb jij al eens een persoonlijke Tony’s aan iemand cadeau gedaan of gekregen? Ik verraste mijn lief met deze limited edition.

imageIk probeerde een nieuw ontbijtje, geroosterde ontbijtgranen met soja. Ik vind het ontbijt van Eat Natural heerlijk, maar er zit nog net iets teveel suiker in naar mijn zin.

4Het mooie weer vraagt om tropische geurkaarsen die ik laatst kocht bij de IKEA. Ik kan je vertellen, ze zijn heerlijk!

wpid-abm_1397375542.jpgZaterdag was het tijd om te gaan shoppen in Arnhem met mijn schoonmams en schoonzus, een heerlijk daagje met de meiden! Ik paste o.a. deze jurkjes, de eerste twee voor de zoektocht naar een jurk voor de bruiloft van een vriendin.

ABM_1397375693Ook probeerde wij nieuwe smaken koffie uit bij Nespresso. Er zijn zoveel smaken dat je iedere keer weer wat nieuws kan proberen, heerlijk!

ABM_1397375916De shop middag zaagden wij door de midden onder het genot van een heerlijke hightea, nog voor de verjaardag van schoonmams! Hier komt nog een overheerlijk artikel over.

ABM_1397375819Moe maar voldaan plofte wij neer in de auto aan het eind van de dag en ’s avonds wachtte er nog een heerlijke bbq op ons, nommies!

Vandaag ga ik vooral relaxen en bijtanken met mijn lief. Aankomende week hoop ik vooral weer met artikelen aan de slag te kunnen voor mijn blog en foto’s te maken, dat is toch wat ik het liefste doe. Donderdag ga ik naar Justin Timerlake, yay!, en staat er voor de rest van de week nog een opdracht voor mijn vrijwilligerswerk op de planning.

Hoe sweet is april tot nu toe voor jou?

signature Lin

Delen:

4 Reacties

 1. 13 april 2014 / 21:32

  Nou ik ben best tevreden met april tot nu toe! Ik ben een weekendje naar Parijs geweest, heb een reunie van mijn middelbare school gehad en ben vandaag naar het strand geweest. Het waaide behoorlijk maar in een duinpannetje was dat allemaal best te doen 🙂 Heerlijk om even uit te waaien, yoga te doen op een grasveld. Daarna ben ik spontaan naar een huis gaan kijken – we sprongen met zijn allen in de auto (moeders moet wel mee natuurlijk) om het huis even te bewonderen. Geen idee of we er überhaupt geld voor hebben, maar het zet wel aan het denken en vooral aan het dromen 🙂

 2. 13 april 2014 / 18:37

  Fijn dat het nu weer een stuk beter gaat en je weer energie hebt om én leuke dingen te ondernemen én ons van hele leuke blogs te voorzien!
  Wat die jurkjes betreft, vind vooral de 1e erg leuk omdat ie een beetje schuin van onderen is.
  Die high tea ziet er lekker uit zeg! Arnhem is inderdaad een leuke stad, was er 2 jaar geleden nog om te winkelen met een vriendin en ben toen goed geslaagd…

 3. Cindy
  Auteur
  13 april 2014 / 17:10

  Leuke foto’s, die met die jurkjes is erg leuk. En bloesembomen zijn zo fijn. Heel veel plezier bij Justin Timberlake!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Review | Fogan Cosmetics Nail Polish

Terwijl ik een rondje liep over de huishoudbeurs, alweer een aantal weken geleden, werd mijn aandacht naar deze mooie kleurtjes...

Sluiten