My Daily Lifestyle | All about fashion

september week 2 4Maandag was een bijtank dag en maakte ik mijn nagels alvast klaar voor het Miss Etam & Promiss Fashion Feestje. Links zie je producten die ik gebruikte om mijn look te maken. En ik word blij van mooie merken!

september week 2 2Dindag was het zover tijd om naar Zoetemeer af te reizen (en ik voelde mij gelukkig een stuk beter) naar het hoofdkantoor van Miss Etam en Promiss. Fashionista Trudy was mijn partner in crime, ik vind het zo tof dat ik iedere keer weer leuke bloggers mag ontmoeten! De show was prachtig en de hapjes & drankjes waren delicious!

De dag erna was er ook super veel verkeer op Lifestyle by Linda, het blijft zo onwerkelijk als je alle bezoekers in een ruimte probeer voor te stellen, het zijn er zoveel! Hier ben ik enorm, echt enorm dankbaar voor!

september week 2 3Ik draag hier de limited edition shawl die ik kreeg in mijn goodiebag, samen met shop tegoed. Woensdag ben ik gelijk de stad in gegaan om de winkels te bezoeken, veel kleding te passen en uiteindelijk toffe items te hebben gescoord (yay!). Deze zie je uiteraard in een OOTD als ik terug ben van Paris! Hiernaast haalde ik ook lekkere dingen in huis voor onze roadtrip naar Parijs.

Donderdag; Go see the doctor! Er is een nieuw stappenplan gemaakt voor mijn onzuivere huid. Ik gebruik nu ruim 4 maanden antibiotica en dat komt mijn huid niet ten goede. Maar met dit arsenaal aan zalven hoop ik het weer een beetje onder controle te krijgen, en kijken we over 2 maanden, als mijn kuur voorbij is, weer verder.

IMG_1314-0.JPG
Vrijdag stond in het teken van inpakken en Appelpop, maakte ik een dansje met vrienden op de beats van Kraantje Pappie en Bløf. Zaterdag reisde ik af naar Parijs met vriend lief waar wij tot vandaag, maandag blijven. Het concert was FANTASTISCH en Parijs is nog net zo mooi. Deze foto is een sneak preview van een outfit post, gemaakt in deze prachtige stad.

 

Hoe was jou week?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 18 september 2014 / 15:15

  Alweer zo’n gave outfit (laatste foto).
  Een genot om zo weer eens een weekje uit je leventje te bekijken, vol positiviteit!

  (Ik hoop voor je dat de zalfjes aanslaan!)

 2. 15 september 2014 / 19:49

  Joh je ziet eruit als een Parisienne 😀 heel erg mooi en elegant.

  • Linda
   Auteur
   17 september 2014 / 23:13

   Yay, daar wil ik wel voor doorgaan voor een daagje hihi 🙂

 3. 15 september 2014 / 19:24

  Ik word ook altijd zo blij van mooie merken. Veel plezier in Parijs!

 4. 15 september 2014 / 17:32

  Wat een leuke foto’s en leuke week had je!

 5. 15 september 2014 / 14:47

  Mooie foto’s, jij hebt echt mooie nagels! Zo te zien heb je een fijne week gehad.

 6. 15 september 2014 / 10:25

  Tof dat je het zo leuk hebt gehad en wat fijn dat je je goed voelde op de dag dat je naar Zoetermeer ging. Ben benieuwd wat je allemaal geshopt hebt! Geniet van Paris!

 7. 15 september 2014 / 10:02

  Zo te zien een heerlijke week gehad. Ik ben zo benieuwd hoe je het hebt in Parijs <3

 8. 15 september 2014 / 08:47

  Wauw, wat een prachtige foto’s weer! Mijn week was ook erg hectisch met veel feestjes en gezelligheid!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
FOTD | Yoncé all on his mouth like liquor

Het is jullie vast niet ontgaan, maar dit weekend ben ik in Parijs en wanneer dit artikel online komt heb...

Sluiten