My Daily Lifestyle | Van housekeeping tot Marc Jacobs

augustus 0.4Is dit een herfst wolkje dat heel stiekem zijn intrede doet via het luchtruim?

augustus 14Maandag nam ik de honden mee voor een wandeling, normaal wandelt mijn moeder iedere dag en ik kon natuurlijk niet achterblijven. Heerlijk even uitwaaien op het platteland. De dag sloot ik af met een heerlijk wijntje. Met normale wijn maak je mij niet blij maar tegen een gekleurde Canei zeg ik zeker geen nee!

augustus .1Floyd puft nog even uit halverwege de wandeling.

augustus

augustus 15Dinsdag de dag rustig opstarten, de huisvrouw uithangen en het idee krijgen om pruimenjam te gaan maken. Hup in de auto om de benodigdheden te halen en de avond afsluiten met een heerlijk toetje.

augustus 0.3Pretty skies!

augustus 16Het zag er buiten heerlijk uit maar brrr.. wat word het alweer fris! Verse jam met turkse-yoghurt, liefde. Ik verfde mijn uitgroei. De naam van de Poly Color doet mij aan de Poly Pocket van vroeger denken, ken jij ze nog? Erg tevreden over de nieuwe verf van Schwarzkopf. En verliefd op deze grijze jurk die ik bij #FF voorbij zag komen. Matcht geweldig met mijn Timberlands ♡.

augustus 17Verse druiven plukken in de kas, lekkerder dan die uit de supermarkt als je het mij vraagt! En een trosje of wat mee voor oma, donderdag hoefde ik niet te koken en schoven we bij oma aan. Hierna Benny-Boy vermaken en mest ruimen in de wei.

augustus 18Koffie en de nieuwe catalogus van IKEA, ideetjes opdoen voor mijn appartementje. Ik wil mijn aquarium graag wegdoen en oriënteer mij op kastjes. Iemand trouwens een idee waar je vissen onder kan brengen? Asiel en dierenwinkel nemen ze niet aan..

Ik maakte mijn nieuwe favoriete look met het Bloody Brilliant palette van MAC x Kelly Osbourne, afgemaakt met Kelly Yum-Yum (deze kan je nog steeds winnen op le blog!). En een foto met Daisy, ik schoot thuis alvast wat foto’s voor ik op weg ging naar onze mooie hoofdstad om een bezoek te brengen aan de Marc Jacobs pop-up Tweetstore in de Bijenkorf. Betalen met tweets (incl. vond en vind ik nog steeds zo’n tegekke actie! Hopelijk tot volgend jaar? Mijn toffe ervaring kan je hier lezen. Mams maakte mij blij met deze leuke Oostenrijkse kaarsenstandaard.

Een week een huishouden runnen (wasjes draaien, de vaat, boodschappen doen, dieren voeren, koken..) ik merk dat ik er lichamelijk nog lang niet ben. Een echt eigen huishouden voelt nog zover weg. Wel heb ik overal volop van genoten en was de verassing in Amsterdam een fantastische afsluiter van mijn week!

 

Ga jij komende week nog wat leuks doen?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

16 Reacties

 1. 18 augustus 2014 / 22:39

  Wat een mooie foto’s! Vooral die van die wolken! Poly Pocket kan ik mij ook nog wel herinneren! Ik had ook een aantal setjes, ik speelde er regelmatig mee. Good old times!

 2. 18 augustus 2014 / 20:25

  Wat een heerlijke week! Even lekker rond huis hangen en creatief bezig zijn. Toch nog wat energie sparen, want een huishouden is niet niks!
  En wat een gave actie van de Marc Jacobs Tweetshop!

 3. 18 augustus 2014 / 19:52

  Waaaauw Linda, ik zie nu dat er kans op om de Kelly Yum Yum te winnen op je blog. Ge-wel-dig! Ik heb natuurlijk meteen meegedaan, fingers crossed! <3

 4. 18 augustus 2014 / 18:52

  Leuk weekje, en die foto’s van die luchten zijn prachtig om te zien! Ik heb afgelopen week ook verschillende gemaakt. Komende week is voor mij een kort weekje, vandaag parttimedag, vrijdag lekker vrij en tussendoor nog een etentje met een vriendinnetje en verder vooral thuis aan het rommelen met achterstallige klusjes…

 5. 18 augustus 2014 / 11:59

  Wat een leuke foto’s! 🙂 Wat tof dat je pruimenjam hebt gemaakt! En wat leuk, zo’n tweetstore! Ik ben verbaasd dat het mogelijk is om zo een parfum te krijgen!

 6. 18 augustus 2014 / 11:28

  Wat een leuke, vrolijke foto’s! Je nieuwe favoriete look is erg mooi :).

 7. 18 augustus 2014 / 11:26

  Mooie foto’s! Ik vind die roze Canei ook altijd wel erg lekker! Wat is je look met het Bloody Brilliant quad trouwens mooi!

 8. 18 augustus 2014 / 09:37

  Wat een leuke fotos’heb je buiten gemaakt, vooral de foto van de honden kont in het hoge gras vond ik erg grappig….

 9. 18 augustus 2014 / 08:55

  Wat een prachtige foto’s met al het blauw en het groen. Ik ben nu toch wel erg benieuwd aan het worden naar het geurtje. Zie ‘m steeds vaker voorbij komen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Win | €20,00 Shoptegoed te besteden bij MooiMobiel [Gesloten]

Het lijkt wel Sinterklaas, ik mag namelijk weer iemand blij gaan maken met een heel erg leuk cadeau! De webshop...

Sluiten