Lifestyle by Linda visitekaartjes by MOO.com

Visitekaartjes zijn een van de weinige dingen die jou blog of website tot leven brengen en tastbaar maken. Een praatje over jou blog ontstaat al snel wanneer mensen vragen wat je doet. ‘Hoe heet je blog? Dan ga ik eens kijken’, is iets wat ik de laatste tijd regelmatig hoor. ‘Zal ik hem in je notities zetten?’ is iets wat nu verleden tijd is geworden, ik besloot visitekaartjes te laten maken nadat ik een kortingsvoucher van MOO.com in een gooediebag ontving. Kijk je mee naar mijn visitekaartjes?

visitekaartjes 7Excuses dat de foto’s wat grijs ogen, ik kreeg dit er niet uit in Photoshop, de kaartjes zijn in real life helder wit.

Nu ik regelmatig nieuwe bloggers ontmoet krijg ik steeds vaker de vraag of ik een visitekaartje heb. Uh.. nee? Deze moesten nog gemaakt worden, terwijl er achter de schermen hard nagedacht werd over de kaartjes en een eventueel logo (dit was voor de blog verhuizing, en had ik nog geen logo) kreeg ik hier dus steeds vaker vraag naar. Ook van bedrijven en mensen die wel meer wilden zien na een kletspraatje, logisch, en een kaartje is daarmee ook echt hét visitekaartje van mijn blog. Een kaartje maken terwijl er nog geen concreet logo was geboren vond ik dan weer zonde van de tijd, het geld en de moeite. Iets met een perfectionisme gen..

De zoektocht naar een mooi logo kon beginnen, legde contact met Maddy en mijn logo was geboren!

Het verhaal achter mijn logo en het complete ontwerp kun je hier terug vinden. 

visitekaartjes 6

Het oorspronkelijke idee is om mijn logo op transparant plastic te laten drukken, ik ben nog op zoek naar een betaalbaar adres om dit toffe idee tot leven te laten komen.

visitekaartjes 9Uiteindelijk ben ik voor MOO.com gegaan. Ik ontving een voucher om 10 postcards te laten drukken bij MOO, super leuk en lucky me drukken ze ook visitekaartjes bij MOO. Één keer verzendkosten betalen maakte het helemaal aantrekkelijk om het bij een adres te laten drukken. MOO is vooral jong, fris, creatief en leuk, dé ingrediënten voor mij om hier mijn kaarten te bestellen. Per toeval rolde ik eigenlijk naar mijn logo, layout en zo kwam ik ook uit bij dit bedrijf, ik heb tot nu toe ook nog nergens spijt van gehad!

visitekaartjes 1De postcards zijn mooi gedrukt en je kan zelf kiezen uit verschillende opmaken. Zijn van stevig materiaal en hebben een mooie glimmende finish. Ik bestelde er gelijk 10 extra, het leek mij zo leuk om een eigen kaart naar bijvoorbeeld een winnaar van een winactie met een pakketje mee te sturen. En inmiddels hebben de eerste dames er al een in huis, ik vind dat zo’n gek maar onwijs leuk idee!

visitekaartjes 2De postcards zitten per 10 goed en stevig verpakt.

visitekaartjes 3visitekaartjes 4De visitekaartjes vallen onder de klassieke visitekaartjes van MOO. Zijn stevig, hebben een zijden finish en naar mijn idee geeft dit een extraatje aan de kaartjes. Bij de kaartjes kreeg ik dit handige doosje met een kleine organizer erin verwerkt, zo heb je in een handomdraai jou kaartjes en die van een ander overzichtelijk bij elkaar. Omdat ik de webshop niet kende heb ik een bescheiden bestelling gedaan van 50 exemplaren.

Zal ik er weer bestellen?
Ik zal eerlijk zijn, de bodemprijzen die je misschien van Vistaprint gewent bent en andere budget toppers, die zijn niet te vergelijken met kaartjes van MOO. Je betaalt simpelweg iets meer voor, in mijn ogen, kaartjes van een betere kwaliteit. Zelf ben ik zeer tevreden over mijn kaartjes en hoe mijn logo tot zijn recht komt op de kaartjes. Ik ben er ook zoo blij mee dat ik ze regelmatig even pak, juist omdat deze kaartjes mijn blog tot leven brengen naast de gebruikte beeldschermen. De bestelling was eerder dan verwacht binnen (komt uit The U.K.), kwam netjes en goed verpakt binnen. Zoals je het misschien wel gemerkt heb ben ik razend enthousiast over deze kaartjes en over MOO.com!

Ik betaalde €12,80 voor 50 ‘Matte Laminate Business Cards’. Ter vergelijking; bij Vistaprint betaal je €5,99 voor 100 kaartjes. Beiden exclusief verzendkosten. 

 Heb jij al visitekaartjes voor jou blog?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

21 Reacties

 1. 2 september 2014 / 18:25

  Zien er mooi uit! Ik heb hier laatst ook de mijne besteld, ben er erg blij mee 😀

 2. 31 augustus 2014 / 20:45

  Wow die zijn echt gaaf! Mag je met recht trots op zijn!

 3. 16 augustus 2014 / 15:57

  Ziet er erg mooi uit! Zeker van goede kwaliteit is belangrijker dan de prijs, denk ik

 4. 16 augustus 2014 / 03:20

  Je ziet het er zeker aan af, dan is het ook niet zo erg om wat meer te betalen.
  Leuke, frisse kaartjes!
  Het nodigt zeker uit om via deze weg eens je blog te bezoeken!
  (Zou ik er een stuk of 3 in mijn portemonnee mogen? Je weet maar nooit! )

 5. 15 augustus 2014 / 16:56

  Ik vind je visitekaartjes erg mooi geworden. Je betaalt er dan wat meer voor, maar je ziet de kwaliteit er ook echt aan af.

 6. 15 augustus 2014 / 15:54

  Die zien er erg mooi uit zeg! Ik heb zelf geen visitekaartjes voor mijn blog. Misschien moet ik die toch eens gaan laten maken 🙂

 7. 15 augustus 2014 / 13:16

  Hele mooie visitekaartjes en je postcards ook! Je logo vind ik ook echt heel mooi!

 8. 15 augustus 2014 / 13:09

  Je kaartjes zien er erg professioneel en mooi uit!

 9. 15 augustus 2014 / 11:51

  Leuke visite kaartjes! Ik heb zelf nog geen visite kaartjes gemaakt.

 10. 15 augustus 2014 / 11:12

  Wat een ontzettend leuk logo heb je! Heel logisch dat je hier ook prachtige visitekaartjes van laat maken. Wat schandalig dat ik je blog nog helemaal niet kende, ik heb je meteen gevolgd op Bloglovin! Liefs, Denise

 11. 15 augustus 2014 / 10:53

  Ze zijn echt heel mooi, ik ben al langere tijd aan het spelen met het idee visitekaartjes te maken. Ik ben alleen niet over de vormgeving uit, maar dit is ook weer een mooi stukje inspiratie!

 12. 15 augustus 2014 / 07:51

  Ze zien er echt heel erg mooi uit……leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
15 Reisdilemma’s | Wat kies je als je écht moet kiezen?

Op de blog Reisdoc.nl van Chantal kwam ik een wel heel erg leuk artikel tegen over 15 dilemma's die met reizen...

Sluiten