Mijn MAC lipstick & lipglass stash

1283

Kelly Yum-Yum | Satin

Kelly Yum-Yum is mijn laatste aankoop van MAC, deze lipstick komt uit de welbekende limited edition lijn die Kelly Osbourne samen met MAC maakte. Geïnspireerd op Candy Yum-Yum. Dit is ook gelijk mijn favoriet van het moment. Een mooie,frisse kleur, lijkt mat, heeft iets meer glans, en blijft een paar uur heel comfortabel op je lippen zitten.

4

Candy Yum-Yum | Matte

Wat een prachtige kleur heeft Candy Yum-Yum, heerlijk neon, ik hou er wel van! Hij heeft een hele mooie matte finish, en is daardoor helaas iets minder draagbaar, hij droogt mijn lippen namelijk wel wat uit. Maar in mijn ogen perfect voor een feestje of concert!

6

Fan Fare | Cremesheen

Fan Fare is mijn tweede MAC lipstick, een fijne romige lipstick die heel makkelijk aanbrengt en lang mooi blijft zitten. Deze droogt mijn lippen ook niet uit. Hiernaast is het ook een hele draagbare kleur, prima voor overdag en dagen dat je rustig aan wilt doen met make-up, dan kan Fan Fare al snel toch wat extra’s geven.

7

Viva Glam Rihanna | Frost

Deze prachtige rode lipstick bevat subtiele glitters, dekt medium, en de chromiche glans vind ik prachtig. Daarnaast vind ik rood een hele mooie sjieke kleur, deze Viva Glam by Rihanna geeft een rode lipstick net iets extra’s.

Viva Glam Rihanna | Lipglass

De lipglass bevat glitters, brengt gemakkelijk aan en plakt niet. Ik ben geen lipgloss fan maar een lipglass van MAC kan ik zeker waarderen. Je kunt hem los dragen of over de Viva Glam lipstick heen, zo is hij perfect voor een avondje uit!

5Pure Heroine | Amplified

Deze Pure Heroine is een zusje van Heroine, een mooi en bekende lipstick uit de collectie van MAC. Pure Heroine is een limited edition lipstick en de Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde. Hij brengt gemakkelijk aan, voelt comfortabel, en vol op de lippen.

11De swatches op een rij, op volgorde van de lipsticks hierboven weergegeven.

159

Een lipstick van MAC kost €18,50 en een limited edition vaak €19,50. Voor de lipglass betaalde ik €17,50.

P.s. voor de mensen die Pure Heroine nog graag willen aanschaffen, ik zag dat hij op de website van MAC weer te bestellen is!

Welke MAC lipstick is jou favoriet?
En welke staat er op jou wishlist?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

21 Reacties

 1. 7 september 2014 / 14:40

  Wauw wat een collectie heb je opgebouwd. die paarse heeft echt iets. Heel gaaf!

 2. 6 september 2014 / 08:52

  Wauw, heel mooie kleurtjes! Vind vooral de Kelly Yum-Yum prachtig!

  Sarah x

 3. 5 september 2014 / 16:23

  Wow wat een geweldige collectie heb jij!

 4. 5 september 2014 / 15:36

  Wat heb je al een mooie verzameling!
  Gave kleurtjes, en ik vind de FanFare weer heel mooi neutraal.

  • 8 september 2014 / 11:42

   Due vind ik inderdaad ook erg fijn om naar afspraken te dragen. Netjes, niet teveel en toch mooie verzorgde lippen :))

 5. 5 september 2014 / 15:25

  Fan Fare is echt heel mooi! Die kleur was me nog nooit opgevallen bij MAC, maar nu is mijn nieuwsgierigheid toch wel opgewekt!

 6. 5 september 2014 / 15:05

  Je hebt een prachtige verzameling…ik vind ze stuk voor stuk erg mooi,
  Ik vind pure heroine een heel erg mooie tint maar ik koop hem niet en wil hem ook niet zien in het echt…Oh No!…..de naam zegt genoeg( knipoog ) en zie maar dat je dan weer van je Mac verslaving af komt….
  leuk artikel…
  groetjes Petra

  • 8 september 2014 / 11:43

   Inderdaad een hoog verslavingsgehalte! Hahaha

 7. 5 september 2014 / 13:59

  Ik ben ook zo iemand. Als er een nieuwe collectie uit is, onmiddellijk naar de MAC en zien welke kleur mij staat.

 8. 5 september 2014 / 12:56

  Pure Heroin had ik zó graag willen hebben! Hij is zo pretty!

 9. 5 september 2014 / 11:27

  ah heroine is zoo mooi en candy yum yum ook <3

 10. 5 september 2014 / 11:15

  Ja, ik vind MAC ook wel heel erg goed (maar ook duur inderdaad). Ik heb alleen de sharkskin shadestick, dé stick die de vloggers gebruik(t)en. Verder heb ik ook wat YSL, Chanel, Estée Lauder in mijn stash en laten we eerlijk zijn: Dat is ook niet goedkoop. Maar goed, MAC heeft gewoon yummy stuff en dat is soms moeilijk om vanaf te blijven, dat begrijp ik heel goed!

 11. 5 september 2014 / 10:22

  Hele mooie stash heb je, en de kleuren zijn echt prachtig!

 12. 5 september 2014 / 09:58

  Ik heb vandaag net hetzelfde artikel op mijn blog, wat een toeval 😀
  Je hebt een hele mooie collectie Linda, echt pareltjes! Fan fare is mijn favorite, die zie ik mezelf ook dragen!

  X Sara

 13. 5 september 2014 / 09:18

  Wat een prachtige collectie heb je! Ik vind vooral Fan Fare en Kelly Yum Yum echt prachtig, zo jammer dat ik die laatste niet heb kunnen scoren!

 14. 5 september 2014 / 08:21

  Waaauw, wat heb je een prachtige collectie. Ik ben zo jaloers!

 15. 5 september 2014 / 08:06

  Viva glam staat je geweldig! Maar de keuze was moeilijk ze zijn allemaal prachtig:)

 16. 5 september 2014 / 07:30

  Mooie exemplaren, ze verslaven echt wel een beetje hè. Mijn favoriet van het moment (dat wisselt zo snel bij mij) is New York Apple, frost finish in zacht rood met roze glans. Zo mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Omarm je imperfecties | Ideaal zelfbeeld

Photo by Aline Begin augustus kwam in een opwelling deel twee van 'Omarm je imperfecties' online, een artikel waar ik opnieuw hele...

Sluiten